Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Δεν βρήκα αντίστοιχο ποστ οπότε άνοιξα ένα.

Τελικά πονάει το τατουάζ ? Πονάει πολύ στα κόκαλα κ λιγότερο στο λίπος ?

Τα πιο ωραία σημεία ποια είναι ? Η μήπως είναι υποκειμενικο με την αντίληψη του καθενός ?

Και πες ότι έκανες ένα χαζό, μετά γίνεται να το βγάλεις ? Πονάει ?

Ξέρετε κανένα καλό τατου αρτιστ Αθήνα δυτικό τομέα ?

Μερσι ;-)

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@livefreeordie ξέρεις τι ? Το έχω άχτι εδώ και πέντε χρόνια χαχα χα χα και το χω πάρει πιο ζεστά φέτος αλλά είναι δύσκολη απόφαση. Δεν λέω να αποκτήσω καινούργιο δέρμα με τατουάζ, αλλά κάτι διακριτικό μιας και είμαι γυναίκα :-)

Δημοσ.

@livefreeordie ξέρεις τι ? Το έχω άχτι εδώ και πέντε χρόνια χαχα χα χα και το χω πάρει πιο ζεστά φέτος αλλά είναι δύσκολη απόφαση. Δεν λέω να αποκτήσω καινούργιο δέρμα με τατουάζ, αλλά κάτι διακριτικό μιας και είμαι γυναίκα :-)

τοτε ωραια θα ειναι να κανεις κατι με προσωπικη σημασια για σενα. ωστε να μη το βαρεθεις αλλα να εχει κι αξια για οταν μεγαλωσεις και να μην πεις τελικα οτι μετανοιωσες που το εκανες! ;)

Δημοσ.

πονάει λίγο. κάποιοι το νιώθουν άσχημα & κάποιοι το γουστάρουν.

εξάρταται το σημείο. θα έλεγα πως δε νιώθεις πόνο αλλά τσίμπημα, καψιμο, τσούξιμο..

φήμες λένε πως όσο λιγότερο το βλέπουν τα δικά σου μάτια, τόσο καλύτερο θα είναι.

προτίμησε τα βόρεια :)

Δημοσ.

Ακριβώς. Γι'αυτό και έχω κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις. Δύσκολη απόφαση :-P

ο πονος δεν ειναι κατι στανταρ παντως. εμενα οσοι φιλοι μου εκαναν , αλλοι ειπαν πως πονεσαν πολυ κι αλλοι πως το ενιωθαν απλα σαν τσιμπημα. φυσικα παιζει ρολο και το σημειο που θα το κανεις.

Δημοσ.

@mclein το ξέρω και εγώ αυτό ότι αν το χει σε σημείο που δε το βλέπεις δε το βαριέσαι.

Εγώ προτιμώ το μέρος πίσω στους αγκώνες, στα πλευρά στο πλάι γύρω εκεί, στη πλάτη χαμηλά εκεί που είναι το λάστιχο του εσωρουχου στο πάνω μέρος που καλύπτεται πάλι και τελευταίο έτσι απελπιστικο σημείο (στη χειρότερη που λέμε) είναι στον αστράγαλο αλλά λίγο πιο μέσα στο τεντωμενο μέρος δε ξέρω πιο λέγεται χαχα

Δημοσ.

Ένας γνωστος μου έχει στο χέρι και τον "ζηλεύω" γιατι θα ηθελα και εγω να κανω εκει αλλα λογω δουλειας δεν γινεται... (τουλαχιστον μεχρι να παμε απο τους μαγειρες μοντελα με τατου στους οδοντιατρους μοντελα με τατου).. αλλα και εγω θελω να κανω καπου που να μη φαινεται πανω απο τα ρουχα.. ειχα σκεφτει στην κλειδα αλλα ακουω οτι το κανουν οι γκομενες αυτο και μετα σκεφτηκα στην πλατη αλλα δε θα το βλεπω καθολου εκει.. πως σας φαινονται αυτα τα δυο σημεια;

• Like 1
Δημοσ.

@mclein το ξέρω και εγώ αυτό ότι αν το χει σε σημείο που δε το βλέπεις δε το βαριέσαι.

Εγώ προτιμώ το μέρος πίσω στους αγκώνες, στα πλευρά στο πλάι γύρω εκεί, στη πλάτη χαμηλά εκεί που είναι το λάστιχο του εσωρουχου στο πάνω μέρος που καλύπτεται πάλι και τελευταίο έτσι απελπιστικο σημείο (στη χειρότερη που λέμε) είναι στον αστράγαλο αλλά λίγο πιο μέσα στο τεντωμενο μέρος δε ξέρω πιο λέγεται χαχα

αυτό το σημείο, το πολύ χαμηλά στη πλάτη είναι το ποιο ωραίο...
Δημοσ.

Ένας γνωστος μου έχει στο χέρι και τον "ζηλεύω" γιατι θα ηθελα και εγω να κανω εκει αλλα λογω δουλειας δεν γινεται... (τουλαχιστον μεχρι να παμε απο τους μαγειρες μοντελα με τατου στους οδοντιατρους μοντελα με τατου).. αλλα και εγω θελω να κανω καπου που να μη φαινεται πανω απο τα ρουχα.. ειχα σκεφτει στην κλειδα αλλα ακουω οτι το κανουν οι γκομενες αυτο και μετα σκεφτηκα στην πλατη αλλα δε θα το βλεπω καθολου εκει.. πως σας φαινονται αυτα τα δυο σημεια;

Δεν θεωρώ ότι είναι κακό. Θα κάνεις και τη διαφορά ;-)

Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο άντρας να έχει ταττοο στο χέρι κ κυρίως στο εσωτερικό εκεί στις φλέβες. Η άλλο σημείο ωραίο είναι στους αγκώνες και για τους άντρες. ( έχω δει φτερά ταττοο). Αν το κάνεις σε σημείο που να το βλέπεις θα το βαρεθεις εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω σκεφτεί μερικά σημεία και κάποια σχέδια αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμα. Θέλω κάτι σχετικά διακριτικό πάντως, όχι τίποτα extreme. Στο εσωτερικό του χεριού στις φλέβες ναι τα σπάει.

Δημοσ.

Εγώ έχω σκεφτεί μερικά σημεία και κάποια σχέδια αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμα. Θέλω κάτι σχετικά διακριτικό πάντως, όχι τίποτα extreme. Στο εσωτερικό του χεριού στις φλέβες ναι τα σπάει.

Ναι. Και εγώ κάτι διακριτικό θέλω χωρίς όμως να μαρτυρά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Μου αρέσουν λίγο τα κινέζικα, έχω βρει ένα και μετα βρήκα ένα με κλειδί και μέσα θα γράφει ειλικρίνεια το ένα κ το άλλο κλειδί πάλι το ίδιο και σεβασμός. Μετά έχω βρει κάτι φτερά μου αρέσουν πολύ, αλλά θέλω ένα μικρό για αρχή και να μη το βλέπω κ το βαρεθω. Άλλο ένα σημείο που μ αρέσει πάλι στο πλάι (σε γυναίκα) χαμηλά όμως στη μέση στο πλάι της όμως. Παιδιά η περιγραφή μου είναι χάλια σορρυ χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...