Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Και εγώ κάτι διακριτικό θέλω χωρίς όμως να μαρτυρά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Μου αρέσουν λίγο τα κινέζικα, έχω βρει ένα και μετα βρήκα ένα με κλειδί και μέσα θα γράφει ειλικρίνεια το ένα κ το άλλο κλειδί πάλι το ίδιο και σεβασμός. Μετά έχω βρει κάτι φτερά μου αρέσουν πολύ, αλλά θέλω ένα μικρό για αρχή και να μη το βλέπω κ το βαρεθω. Άλλο ένα σημείο που μ αρέσει πάλι στο πλάι (σε γυναίκα) χαμηλά όμως στη μέση στο πλάι της όμως. Παιδιά η περιγραφή μου είναι χάλια σορρυ χαχα

Ναι είναι ωραία σημεία αυτά για γυναίκα. Επίσης μου αρέσει κάτω δεξιά χαμηλά στο στομάχι. Εκεί στην περιοχή της ζώνης κοντά, αν και αυτά ταιριάζουν καλύτερα σε πολύ fit άτομα. Εκεί στην ''ζώνη του Απόλλωνα'' δηλαδή. Και πάνω από το στέρνο μου αρέσει. Στους πήχεις μέσα επίσης.

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε βαλε καμια φωτογραφια σου! Υπόσχομαι να σου δειξω με βελάκια που μπορείς να κάνεις!

Χαχαχαχα λες ?

• Like 1
Δημοσ.

Μην κάνεις κινέζικα,φρασεις,τριμπαλ, ονόματα και ημερομηνίες

Γιατί ? Κυρίως σε λέξεις σκέφτομαι. (ειλικρίνεια σεβασμος) στα αγγλικά

Δημοσ.

Ότι γουστάρεις κάνε, αρκεί να σε εκφράζει και να σου αρέσει ώστε να μην το μετανιώσεις στην πορεία.

Δημοσ.

Αυτο που γραφουν καποιο πανω τους φρασεις οπως πριν του στυλ "ειλικρινεια, αγαπη, σεβασμος κτλ"
ειναι ενα βημα πριν γραψεις στο στηθος σου

Εχεμυθος κυριος, ευκαταστατος, ευπαρουσιαστος αναζητει μορφωμενη γυναικα για σοβαρη γνωριμια..

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχαχα λες ?

Λοιπον joanna θα σου μιλήσω με κάθε ειλικρίνεια. Θα ηθελα πολυ να δω τη φωτο σου. Αλλα δε χρειαζεται να κανεις τατουαζ για μενα!

Δημοσ.

Αυτο που γραφουν καποιο πανω τους φρασεις οπως πριν του στυλ "ειλικρινεια, αγαπη, σεβασμος κτλ"

ειναι ενα βημα πριν γραψεις στο στηθος σου

Εχεμυθος κυριος, ευκαταστατος, ευπαρουσιαστος αναζητει μορφωμενη γυναικα για σοβαρη γνωριμια..

Χαχαχα σωστός αλλά δεν εννοώ αυτό φράσεις κ τέτοια

Λοιπον joanna θα σου μιλήσω με κάθε ειλικρίνεια. Θα ηθελα πολυ να δω τη φωτο σου. Αλλα δε χρειαζεται να κανεις τατουαζ για μενα!

Χαχαχαχα το έχω άχτι ρε παιδί μου... Μου την έχει βαρέσει φέτος κ θέλω να κάνω ένα μικρό. Εδώ κ χρόνια δηλαδή απλά φέτος που βρήκα και δουλειά το έχω πάρει ακόμα πιο ζεστά. Και αν είναι να κάνω δεν θα το κάνω για να δειχτω η για μοστρα η για να με πλησιάζουν περισσότερο η οτιδήποτε.

Ps. Φώτο έχω ήδη ;-)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί ? Κυρίως σε λέξεις σκέφτομαι. (ειλικρίνεια σεβασμος) στα αγγλικά

προσωπικη αποψη ειναι απο τα πιο χαζα τατουαζ. Εχεις πολλες πιθανοτητες να βαρεθεις μια λεξη πανω στο σωμα σου απο ενα σχεδιο το οποιο αντιπροσωπευει αυτο που θες να γραψεις. 

• Like 3
Δημοσ.

αυτο με το "να σημαινει κατι για σενα" ειναι που μας μαρανε κ εχουμε γεμισει κινεζικες τραιμπαλιες γιρλαντες σε μπρατσα νεραιδες κ πεταλουδες καθε καλοκαιρι.

τι καλαισθησια προσφερει η μαυροπρασινη μουτζουρα σε ασπρο δερμα δεν καταλαβα ποτε.

Δημοσ.

Ε γούστα είναι αυτά. Άσχετα αν μερικοί χαζοί το κάνουν μόνο και μόνο για να δείχνουν ''in και cool''.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...