bedazzled Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σε διαφοροποιεί από όσους δεν έχουν. Όπως κι ένα σετ ρούχα που δεν φοράνε οι πολλοί.
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σε διαφοροποιεί από όσους δεν έχουν. Όπως κι ένα σετ ρούχα που δεν φοράνε οι πολλοί. Η μονιμότητα το διαφοροποιεί πιστεύω. (Σαν το δημόσιο! )
bedazzled Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Η μονιμότητα το διαφοροποιεί πιστεύω. (Σαν το δημόσιο! ) Τι εννοείς; Εγώ βασικά λέω ότι σε διαφοροποιεί το να μην κάνεις ό,τι κάνει η μάζα (πες το χιπστεριά φάση)... αν π.χ. το 99,9% είχε τατουάζ, τότε το 0,1% που δεν θα είχε θα ήταν διαφορετικό. Τώρα πάει ανάποδα. Το ίδιο και με τα κλαρινογαμπρέ μούσια που ξεκίνησαν σαν μόδα πριν 4 χρόνια και διάφορα άλλα πράγματα...
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τι εννοείς; Εγώ βασικά λέω ότι σε διαφοροποιεί το να μην κάνεις ό,τι κάνει η μάζα (πες το χιπστεριά φάση)... αν π.χ. το 99,9% είχε τατουάζ, τότε το 0,1% που δεν θα είχε θα ήταν διαφορετικό. Τώρα πάει ανάποδα. Το ίδιο και με τα κλαρινογαμπρέ μούσια που ξεκίνησαν σαν μόδα πριν 4 χρόνια και διάφορα άλλα πράγματα... Εννοώ ότι τα τατουάζ είναι ειδική περίπτωση. Δεν είναι μόδα που περνάει αλλά επιλογή ζωής, για όσους το συνειδητοποιούν,
bedazzled Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εννοώ ότι τα τατουάζ είναι ειδική περίπτωση. Δεν είναι μόδα που περνάει αλλά επιλογή ζωής, για όσους το συνειδητοποιούν, Καλά, όχι πάντα. Πολλοί το μετανιώνουν μετά. 1
vsl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Βσλ οπου και να το κάνεις το αν το βλέπεις η Όχι Δεν είναι κριτήριο για το αν το κάνεις για Σένα. Πως γίνεται να το κάνεις στο σβέρκο ή στη μέση και να το κάνεις για σένα; Δέχομαι να το κάνεις οπουδήποτε, μέχρι και στο κούτελο και να λες ότι το κάνεις για σένα, αλλά δε γίνεται να το λες αυτό για σημείο στο οποίο το βλέπουν μόνοι οι άλλοι. Δηλαδή οι γκόμενες που κάνουν στο γοφό, το κάνουν για πάρτη τους, ε; Και δε ρωτάω εσένα και γενικά αυτούς που έχουν πολλά στο σώμα τους, η απορία μου είναι γι' αυτούς που έχουν 1-2. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Γενικα ξερω οτι δεν προκειται ποτε να δεχθει καποιος οτι δεν ειναι ολοι καγκουρες και οτι καποιοι δεν νοιαζονται για το τι λενε οι αλλοι αλλα κανουν πραγματα για τον εαυτο τους οποτε θα ναι το τελευταιο μου ποστ σχετικα. Σχετικα με τον πονο εξαρταται απο διαφορους παραγοντες σε αλλους ποναει περισσοτερο (ή αντεχουν περισσοτερο). καποιοι πονανε σε σημεια που αλλους τους ενοχλει λιγοτερο και μην ξεχναμε οτι οι γυναικες εχουν μεγαλυτερη ανοχη στον πονο και για αυτο πονανε λιγοτερο. Οποτε ναι μπορει εγω να μην την πελευα στο καλαμι και τα κουντεπιε να μην τα ενοιωσα και καποος αλλος να μην την παλευε στα κουντεπιε (και οχι δε με πονεσε κανενα απο τα δυο ειδικα στα κουντεπιε τα θεωρω πιο πολυ συνεχει ενοχλησει οχι πονο). @Ζιο, η απαντηση ειναι γιατι ετσι γουσταρουν και γιατι ποτε δεν θα καταλαβεις το γιατι και ποτε δεν θα "πειστεις". Ειναι το ιδιο με το να σου πω "γιατι δεν σου αρκει να σκεφτεις τη γνωμη σου και πρεπει να την εκφρασεις εδω!?". Γιατι θες να ζεις σε μια χωρα που η ποιοτητα ζωης ειναι -100 και δεν φευγεις να πας να ζησεις σαν ανθρωπος αλλου! Η απαντηση: "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ (ΕΙΣ)". ΓΕμιζει το κενο του σωματος σου και πολλες φορες συμβολιζει και κατι που ο κατοχος του ειτε θα εξηγησει εκει που θελει , ειτε θα το καταλαβεις αν εχεις ιδεα απο το αντικειμενο το οποιο εχει σαν τατουαζ ή απλα δεν το νοιαζει να το καταλαβεις και συμβολιζει κατι για αυτον. Στο εχω ξαναπει αυτο.! @ιορδανης, υπαρχουν και αυτοι αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Το ιδιο ισχυει για τα ρουχα, παπουτσια, αμαξι, σπιτ και οτι αλλο κανεις στη ζωη σου. @vsl, οπως ειπα και πριν υπαρχουν αυτοι που το κανουν για αυτους και αυτου που το κανουν για τους αλλους. Το σημειο εκτος απο προσωπικη επιλογη (πχ δεν θελει να το δουν οι γονεις της και το βαλε στο κωλο της για ν μην φαινεται) παει και αναλογα με το σχεδιο πχ δεν μπορεις να πας να χτυπησεις πχ Japenese Geisha or God στο χερι γιατι δεν εχεις χωρο να κανεις καν το βασικο σχεδιο. Επισης εγω πχ εχω χτυπημενο κωλο αυτο σημαινει οτι το σημειο στο κωλο το εκανα για τους αλλους και το υπολοιπο για μενα? Το να μου πεις για αστερακια σε αγκωνα κτλ και αλλα τετοια ναι τοτε θα σου πω οτι κατα 99% το χει κανει λογο μοδας και για "μαγκια" αλλα οταν ο αλλος επενδυει παω στο σωμα του οι πιθανοτητες να το εκανε για τους αλλους πανε προς τα κατω, κατα πολυ. Το ιδιο μπορω να σου πω για τα ρουχα με σταμπες στην πλατη, για το αμαξι (παρε απλα ενα αμαξι για να κανεις τη δουλεια και οχι BMW ετσι και αλλιως οταν οδηγας δεν βλεπεις το απ'εξω και μην πεις οτι το βλεπεις οταν δεν εισαι μεσα γιατι θα σου πω οτι και γω βλεπω το τατουαζ στον σβερκο σε καθρεφτη ή σε φωτογραφια!) και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις. Το ρεζουμε, ναι υπαρχουν αυτοι που το κανουν για τον κοσμο και για να το παιξουν γαματοι και υπαρχουν και αυτοι που το κανουν για δικους τους λογους που ποτε δεν θα ξερουμε και δεν τον νοιαζει και να μαθουμε, ειτε αυτο ειναι απλα το στυλ τους, το χομπι τους ειτε οτιδηποτε αλλο. Και τελος πρεπει απλα να κατανοησετε ,οπως εχω ξαναπει, οτι δεκτο να εχετε αποψη για καποιο θεμα αλλα το να κρινετε τι ειναι ο αλλος επειδη το μυαλο σας δεν μπορει να δεχθει κατι ειναι αστειο. Χωνεψτε το οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι και απλα προχωρηστε. Γιατι αν ειναι ετσι μπορει ο καθενας να αρχισει να κρινει την καθε σου κινηση και να λεει "α εκανες αυτο εισαι καγκουρας", "α γουσταρεις μπαλα εισαι αχρηστος" κτλ 4
totem_lost Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας και υπάρχει θέμα, γράφω εδώ. Σκέφτομαι εδώ και χρόνια να κάνω ένα yantra tattoo αφενώς διότι σημαίνει πολλά για μένα και αφετέρου επειδή μου φαίνονται καλαίσθητα. Γενικώς θέλω κάτι μικρό (πχ ένα σημαντικό mantra), σκέφτομαι για καρπό ώστε να μπορώ να το κρύβω όταν θέλω ή σε κάποιο άλλο σημείο του χεριού. Γνώμες; Γνωρίζετε εάν τέτοια τατού γίνονται σε κάθε studio;
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας και υπάρχει θέμα, γράφω εδώ. Σκέφτομαι εδώ και χρόνια να κάνω ένα yantra tattoo αφενώς διότι σημαίνει πολλά για μένα και αφετέρου επειδή μου φαίνονται καλαίσθητα. Γενικώς θέλω κάτι μικρό (πχ ένα σημαντικό mantra), σκέφτομαι για καρπό ώστε να μπορώ να το κρύβω όταν θέλω ή σε κάποιο άλλο σημείο του χεριού. Γνώμες; Γνωρίζετε εάν τέτοια τατού γίνονται σε κάθε studio; Γενικα ναι ολα τα στουντιο κανουν τετοια τατουαζ αλλα σιγουρα θα ειδικευονται πιο πολυ σε τετοιο στυλ. Εχω ενα στο μυαλο μου το οποιο γενικα ειναι απο τα καλυτερα και εχουν κανει τρομερη δουλεια ειδικα σε dots etc. ΑΝ θες περισσοτερα στειλε πμ. Οσο για το μεγεθος θα σου πει ο καλιτεχνης ποσο μεγαλο θα πρεπει να γινει γιατι αλλιως δεν θα φαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα