mademoiselle Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παρακαλώ όποιος σχετικός με το θέμα ας μου στείλει μήνυμα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αναλογως φιλε...τι θες να Hackαρεις...Ας πουμε να ριξεις κανα site υπουργειου?Να μπεις στους Ανωνυμους η να χτυπησεις μεγαλα κεφαλια τυπου FBI?Η μηπως απλα για ναβρεις το κωδικο του FB της κοπελιας που κοζαρες και να δεις αν σε θελει? update: κλαιω απο τα γελια αδερφε να ξερεις...μεσα επεσα ο π.... ατιμος Φιλε δεν θα βρεις κατι τετοιο σε αυτο το forum!
mademoiselle Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ευτυχως που υπαρχω και εγώ και γράφω κάτι τέτοια φίλε ώρες ώρες να σκάει και εσένα το χειλάκι σου γιατί από, τι σε κόβω δεν το έχεις γενικά να πιάνεις τα αστεία
newtech Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ευτυχως που υπαρχω και εγώ και γράφω κάτι τέτοια φίλε ώρες ώρες να σκάει και εσένα το χειλάκι σου γιατί από, τι σε κόβω δεν το έχεις γενικά να πιάνεις τα αστεία Δλδ με λιγα λογια ανοιξες ενα θεμα για να κανεις "πλακα" Ok then
curiositykilledme Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 το αστειο με το σοβαρο χωριζονται απο μια λεπτη γραμμη οτι και καλα του το πες σε pm για πλακα οπως και να χει στο insomnia δεν θα βρεις κατι ξεκινα απο hf και φτασε deepweb και κατι θα βρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα