Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα προβληματισμό και δε ξέρω με ποιο τρόπο θα καταφέρω να τον λύσω

Έχω ένα φάκελο σε ένα pc

Αυτό το φάκελο θέλω να τον έχω διαθέσιμο και σε ένα δεύτερο pc και θέλω η οποιαδήποτε μεταβολή γίνεται σε αυτό το φάκελο, είτε από το ένα pc είτε από το άλλο να συχγρονίζεται ώστε ανα πάσα στιγμή να είναι ενημερωμένος σε όποιο από τα 2 pc αν ανοίξω

Πιστεύω ότι καταλάβατε τι εννοώ

Έχετε να προτείνετε κάτι? Κάποιο πρόγραμμα, κάποιον οδηγό, κάτι...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

το dropbox είναι το μόνο από cloud που δεν έχω, έχω onedrive, google drive κτλ

επειδή δεν έχω ασχοληθεί, έχει δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού φακέλου από pc? χωρίς να ανεβάζω εγώ τα αρχεία ένα ένα στο cloud

Δημοσ.

Δες το deltacopy. Ειναι για windows αλλα ουσιαστικα ειναι απλα μια πιο φιλικη (σε σχεση με αλλες) υλοποιηση του rsync για unix και τρεχει μεσω cygwin. Οτι χρειαζεσαι ομως περιλαμβανεται μεσα δεν χρειαζεται να ψαχνεις να εγκαθιστας εσυ το cygwin

Δημοσ.

επειδή δεν έχω ασχοληθεί, έχει δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού φακέλου από pc? χωρίς να ανεβάζω εγώ τα αρχεία ένα ένα στο cloud

Ναι, τα κάνει όλα αυτά. Ό,τι αλλαγή κάνεις στον ένα φάκελο, αυτομάτως γίνεται και στον άλλο. Και έχεις και πρόσβαση από το cloud και δυνατότητα restore σε περίπτωση που πχ σβήσεις κατά λάθος κάτι.

Δημοσ.

ναι, όπως σου είπε και πριν ο φίλος, ότι κανεις στον φάκελο γίνεται απευθείας sync. Αξίζει πάρα πολύ, δοκίμασε το.

Δημοσ.

παιδιά τελικά το έκανα μέσω του προγράμματος του google drive

ήταν πολύ εύκολο, δεν το περίμενα τόσο απλό :P

σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...