DhZou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Thread hijack alert!Αυτό τι είναι μιας κι ειμαστε στο θέμα;
trayban Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ειναι μαύρα κόκκινα και αυτο τα κάνει αναρχικά,του διαόλου ή εθνικιστικά έντομα απο την ουκρανια. αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Thread hijack alert! Αυτό τι είναι μιας κι ειμαστε στο θέμα; πιανει νοβα;
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Thread hijack alert! Αυτό τι είναι μιας κι ειμαστε στο θέμα; ..."ασημόψαρο" είναι ρε ψαρά... (εκ του "silverfish") (...εμείς στα μέρη μου τα λέμε σκέτα "ψαράκια" πάντως...) Εν τω μεταξύ, σήμερα στο μπαλκόνι είδα ένα τέτοιο (χωρίς την φουσκωτή κούκλα...) Εντύπωση με έκανε. Σαν μυρμηγκοφάγος σε μικρογραφία ήταν. (...το "ήταν" πηγαίνει στο ότι το σούταρα από το μπαλκόνι -πριν έρθει η Καίτη και σουτάρει εμένα από το μπαλκόνι, άμα το έβλεπε- διότι δεν σκοτώνω ούτε Lixus Angustatus εγώ...) 3
Irene.j Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Thread hijack alert! Αυτό τι είναι μιας κι ειμαστε στο θέμα; Το λενε "ψαρακι"..ο σκορος των βιβλιων! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Διαστημόψαρο σκέφτηκα όταν το είδα, τελικά κοντά έπεσα.
Silverage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μάλλον τέτοιο είναι https://en.wikipedia.org/wiki/Boxelder_bug 1
DhZou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ο ΕΤ των εντόμων, που το βρήκες αυτό ρε συ ! Το βρήκα στο ξύλινο πάτωμα και είχε μήκος 1 με 2 χιλιοστά.
saleit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Thread hijack alert! Αυτό τι είναι μιας κι ειμαστε στο θέμα; ΩΩΩΩΩΧ! Κάτι τέτοια έβρισκα παλιά.....πάνε πιο γρήγορα και από την σκιά τους...απ όσο ξέρω τρέφονται με ξύλο ή χαρτί...γενικά ακίνδυνα, τουλάχιστον μέχρι να μπούνε στο αυτί σου!!!! όοοοοοοοχι ρεεεεε!!!!
Vapir Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το βρήκα στο ξύλινο πάτωμα και είχε μήκος 1 με 2 χιλιοστά. υγρό πυρ σε όλο το τετράγωνο. 2
saleit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Thread hijack alert! Αυτό τι είναι μιας κι ειμαστε στο θέμα; Το βρήκα στο ξύλινο πάτωμα και είχε μήκος 1 με 2 χιλιοστά. υγρό πυρ σε όλο το τετράγωνο. - Ε - Π - Ο - Σ -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα