Legolas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, πρόσφατα πήγα οφθαλμίατρο και μου έγραψε γυαλιά και σκελετό και μου λέει, ότι πάρεις η ασφάλιση σου καλύπτει 100 ευρώ(Έχω ασφάλιση ΟΑΕΕ). Ολα καλα λεω. Αγοράζω γυαλιά, κοστίζουν 200 ευρω. Άρα πρεπει να καταθέσω την απόδειξη στο ταμειο να μου βάλουν σε 1-2 μηνες τα 100 ευρώ. Μένω δυτική αττική και μόλις έμαθα οτι την απόδειξη την καταθέτω στην Ελευσίνα Δημητρος 59... Ισχύει κάτι τετοιο ?
kfyros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 πολύ πιθανό. Για παράδειγμα όλη η Βόρεια Αττική είναι στο Νέο Ηράκλειο!
Legolas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για ονομα του θεου δηλαδη τρεχουμε στην αλλη ακρη ... Anyway ξερει κανεις τι πρέπει να πάω εκτος απο την απόδειξη και συνταγή γιατρού ? Λογαριασμο τραπέζης και το βιβλιαριο ?
gamanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μια θεώρηση από επόπτη (ΙΚΑ ή νοσοκομείο κι ας έχεις ΟΑΕΕ) χρειάζεται, βγάλε και μια φωτοτυπία το βιβλιάριο εκεί που λέει λογαριασμό και ιban. Ρώτα τον οπτικό για καλύτερα, αφού δεν σε παίρνει να πας δύο φορές.
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Σου δίνει 3-4 χαρτιά μαζί με την απόδειξη ο οπτικός που έχει μέσα και μια βεβαίωση και κάτι αλλά και τα καταθέτεις. Πας ο ίδιος η με κανονική εξουσιοδότηση γιατί πρέπει με κάποιο τροπο να σε ταλαιπωρήσουν,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα