techfreak19 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) υπαρχει περιπτωση να κερδισεις σε εναν διαγωνισμο που εχεις λαβει μερος , να σε καλεσουν μια μερα κι επειδη δε το σηκωσες να το δωσουν μετα αλλου? εχω υποψιες πως κερδισα αλλα με ειχαν παρει με αποκρυψη τρεις φορες και δε μπορω να το εξακριβωσω. ομως τον αριθμο που εχω τωρα τον εχω αλλαξει πολυ προσφατα και δε τον εχω δωσει πουθενα ακομη παρα μονο στην οικογενεια η οποια και δε με καλεσε. σημερα ειδα πως ανακοινωθηκαν οι νικητες αλλα αυτοι εχουν ηδη παραλαβει ολοι σημερα το πρωι κι εμενα με ειχαν παρει χθες οπως πηραν κι ολους τους νικητες. τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα! δε παιζει να μαθω ποτε ε? υπαρχει τετοια περιπτωση? οταν δεν βρισκουν καποιον αμεσως να μη τον καλουν την αλλη μερα αλλα να το δινουν αλλου? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από techfreak19
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θα το λέει στους όρους (που σίγουρα δεν έχεις διαβάσει αλλά αποδέχτηκες). Συνήθως έτσι γίνεται πάντως.
techfreak19 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θα το λέει στους όρους (που σίγουρα δεν έχεις διαβάσει αλλά αποδέχτηκες). Συνήθως έτσι γίνεται πάντως. δυστυχως δε θυμαμαι καθολου. δηλαδη το δινουν αλλου?? με πηραν 3 φορες μεταξυ 7 -8 το απογευμα κι εκτοτε δε ξαναπηραν! εγω εκεινη την μια ωρα ετυχε να μην κοιταω το κινητο! ειναι δυνατον γιαυτο το λογο να εχασα ενω κερδισα?
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Κάποιοι ενημερώνουν με mail, άλλοι παίρνουν απλά τηλέφωνο, άλλοι και τα δύο. Μπορεί να μην κέρδισες βέβαια αλλά πήγαινε να διαβάσεις τους όρους για να ξέρεις.
d_gkal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τι υπαρχει περιπτωση να ειχες κερδισει και απο που;
iCyd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Συνηθως στους διαγωνισμους πρεπει να υπαρξει επικοινωνια εντος 24ωρων αλλιως κληρωνεται νεος νικητης.
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πολλές φορές βγαίνουν και επιλαχόντες. Νομίζω το πιο εύκολο για να μάθεις αν κέρδισες είναι να πάρεις εσύ τηλέφωνο να ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα