Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο DELL INSPIRON 7559 15,6" με ανάλυση 4Κ σε μερικές εφαρμογές τα γράμματα ή τα εικονίδια ελέγχου εμφανίζονται πολύ μικρά. Π.χ. στο Viber τα κείμενα εμφανίζονται τόσο μικρά ώστε δύσκολα διαβάζονται (βλ. συνημμένο screenshot), στο kmv τα εικονίδια ελέγχου (play, stop, minimize...) δεν είναι ευδιάκριτα.

Μήπως κάποιος ξέρει να βοηθήσει;;;

post-388196-0-39630700-1458765625_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι ανάλυση βάζεις δηλαδή αμα βάλεις μικρότερη φτιάχνει ?

Δεν μου φαίνεται να ειναι θέμα ανάλυσης πάντως για και το start και τα αλλα εικονίδια θα φαίνονταν χάλια εκτος αυτου δεν νομίζω οτι το laptop σου υποστηρίζει τετοια ανάλυση 4k ..

Δημοσ.

Στο DELL INSPIRON 7559 15,6" με ανάλυση 4Κ σε μερικές εφαρμογές τα γράμματα ή τα εικονίδια ελέγχου εμφανίζονται πολύ μικρά. Π.χ. στο Viber τα κείμενα εμφανίζονται τόσο μικρά ώστε δύσκολα διαβάζονται (βλ. συνημμένο screenshot), στο kmv τα εικονίδια ελέγχου (play, stop, minimize...) δεν είναι ευδιάκριτα.

Μήπως κάποιος ξέρει να βοηθήσει;;;

Ναι οι εφαρμογες δεν υποστηριζουν το Scaling των Windows. Δεν ειναι κάτι που μπορείς να κάνεις 

Τι ανάλυση βάζεις δηλαδή αμα βάλεις μικρότερη φτιάχνει ?

Δεν μου φαίνεται να ειναι θέμα ανάλυσης πάντως για και το start και τα αλλα εικονίδια θα φαίνονταν χάλια εκτος αυτου δεν νομίζω οτι το laptop σου υποστηρίζει τετοια ανάλυση 4k ..

Υποστηριζει 4Κ απλά τα Windows του κανουν αυτοματα Scaling πιθανοτατα στο 200% για να μπορει να βλεπει στην οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...