Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 @bedazzled ο OP δεν σου ειπε τι να κανεις και τι να μην κανεις. Εξεφραασε αρχικα μια απορια για βιταμινες και το μονο που ειπε αναφερομενος σε σενα ηταν ο λογος για τον οποιο ειναι βιγκαν. 1
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν τα ξέρεις καλά. Η επιστήμη λέει ότι το είδος μας υιοθέτησε την κρεατοφαγία και αυτό μεγάλωσε τον εγκέφαλό μας. Αν οι πρόγονοί σου/μου ήταν χορτοφάγοι, δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση τώρα. Τα Ωμέγα 3 λιπαρά υπάρχουν και στο γρασίδι, το οποίο τρώνε οι αγελάδες ελευθέρας βοσκής... θα μπορούσες λοιπόν να ασκήσεις κριτική στην εντατικοποίηση της παραγωγής τροφής και όχι στο κρέας αυτό καθεαυτό. Δυστυχώς όμως με 7 δις ανθρώπους δεν γίνεται αλλιώς, μακάρι να τρώγαμε όλοι βιολογικά/φυσικά τρόφιμα. 1
Irene.j Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αν θες να κάνεις όσα λέει η επιστήμη, τότε η επιστήμη λέει ότι μπορείς να έχεις μια υγιή και πλήρης ζωή, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή βασισμένη στα φυτά. Το εμπιστευεσαι αυτο τοσο οσο να το εκανες και στο παιδι σου? 1
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Να θυμίσω επίσης ότι χάπια, βιταμίνες και ενέσεις δεν υπάρχουν στην φύση. Τι θα έκανε ένας vegan αν έπρεπε να επιβιώσει μόνος του σε ένα απομονωμένο νησί; Θα έτρωγε μόνο φυτά;
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν τα ξέρεις καλά. Η επιστήμη λέει ότι το είδος μας υιοθέτησε την κρεατοφαγία και αυτό μεγάλωσε τον εγκέφαλό μας. Αν οι πρόγονοί σου/μου ήταν χορτοφάγοι, δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση τώρα. Τα Ωμέγα 3 λιπαρά υπάρχουν και στο γρασίδι, το οποίο τρώνε οι αγελάδες ελευθέρας βοσκής... θα μπορούσες λοιπόν να ασκήσεις κριτική στην εντατικοποίηση της παραγωγής τροφής και όχι στο κρέας αυτό καθεαυτό. Δυστυχώς όμως με 7 δις ανθρώπους δεν γίνεται αλλιώς, μακάρι να τρώγαμε όλοι βιολογικά/φυσικά τρόφιμα. http://www.huffingtonpost.com/entry/early-humans-ate-carbs_us_55ccd1fde4b0898c4886c948
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Spect ψάξε τι είναι η μυελίνη και τι είδους λιπαρά χρειάζεται... Το γρασίδι θα ήταν μια χαρά επιλογή αν είχαμε το πεπτικό σύστημα των αγελάδων. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να τρώει 5-6 κιλά φυτά την μέρα χωρίς να αποκτήσει πρόβλημα. Οπότε θα φάει την σαλάτα του συνοδεία με κρέας και υδατάνθρακες. Οι υπόλοιποι κάντε ότι νομίζετε, μπίζνα είναι όλα (χάπια, ενέσεις κλπ) στην τελική...
8anos8888 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και για αυτό ψάχνεσαι μετά με χάπια-βιταμίνες; Επειδή είναι ισορροπημένη η διατροφή; Επειδή οι συνθήκες της ζωής μου , είναι τέτοιες που τα φαγητά μου είναι καθαρά και δεν βγαίνω πολυ στο ήλιο. Η D και B12 δεν υπάρχουν στο πιάτο μου. Αλλά επειδή η επιστήμη και η τεχνολογία έχει προχωρήση όσο στο να τρώμε πιο καθαρά, τόσο όσο να έχουμε και βιταμίνες σε χαπάκια. Τώρα καταλήγεις στο ότι στο να τρως χάπια-βιταμίνες δεν αποτελούν ισορροπημένη διατροφή σε μια τέτοια δίαιτα, αν το ζητάς διόρθωσε με , οκ "μπορείς να έχεις μια υγιή και πλήρης ζωή, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή βασισμένη στα φυτά ΚΑΙ 2 έξτρα καταραμένα χαπάκια μια στο τόσο" Ειδικά αν αυτό είναι και το κόστος που πρέπει να πληρώσω για να είμαι vegan και να μη χρησιμοποιώ τα ζώα. Να θυμίσω επίσης ότι χάπια, βιταμίνες και ενέσεις δεν υπάρχουν στην φύση. Τι θα έκανε ένας vegan αν έπρεπε να επιβιώσει μόνος του σε ένα απομονωμένο νησί; Θα έτρωγε μόνο φυτά; Όπως είπα στο post μου αλλά και από πάνω στο NT1G η D έρχετε από το ήλιο η B12 από το χώμα!!! Οτιδήποτε θα έτρωγες θα ήταν κατευθείαν από τη γή άρα πλούσιο σε B12. Τώρα έτσι όπως έχουν γίνει οι ζωές μας μπορείς να αρκεστείς στα συμπληρώματα. Το εμπιστευεσαι αυτο τοσο οσο να το εκανες και στο παιδι σου? Φυσικά! Τρώμε κρέας επειδή έτσι μεγαλώσαμε και έτσι μας μάθανε. Άφησε ένα πεινασμένο μωρό 1 έτους έξω στη φύση δίπλα σε μια μπανάνα και ενα λαγό. Ποιό νομίζεις ότι θα φάει;
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το μωρό τίποτα δεν θα φάει από μόνο του, περιμένει να το ταΐσουν οι γονείς του. Μητρικό γάλα θα πιει, ούτε μπανάνα, ούτε λαγό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μονο β12 μπορει να εχουν θεμα οι βιγκαν και για αυτο αν δεν ειναι χαζοι θα παρουν βιταμινες. επισης ομως διαβασα και αυτο συσχέτισαν θετικά την υψηλή κατανάλωση ενέργειας, ζωικού λίπους, κρέατος, αλλαντικών, γλυκών, πλήρους (full fat) μη παστεριωμένου γάλακτος, λαρδιού, με την εκμυελίνωση μιλαει για σκληρηνση κατα πλακας γενικα το αρθρο Το μωρό τίποτα δεν θα φάει από μόνο του, περιμένει να το ταΐσουν οι γονείς του. Μητρικό γάλα θα πιει, ούτε μπανάνα, ούτε λαγό. μητρικο οχι αγελαδινο, κατσικισιο κτλ
8anos8888 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το μωρό τίποτα δεν θα φάει από μόνο του, περιμένει να το ταΐσουν οι γονείς του. Μητρικό γάλα θα πιει, ούτε μπανάνα, ούτε λαγό. Δεν με πιάνεις, το θέμα είναι τι είναι πιο πιθανό να φάει, τη μπανάνα ή το ζωντανό λαγό; Δεν τα ξέρεις καλά. Η επιστήμη λέει ότι το είδος μας υιοθέτησε την κρεατοφαγία και αυτό μεγάλωσε τον εγκέφαλό μας. Αν οι πρόγονοί σου/μου ήταν χορτοφάγοι, δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση τώρα. -Το κρέας κάνει καλό! -Γιατί; -Δεν ξέρω κάνει καλό σου λέω... Στο ότι μιλάμε αυτή τη στιγμή και η μεγάλη διαφόρα από τα άλλα ζώα , το οφείλουμε σε 3 πράγματα (μυαλό,ομιλία,δάχτυλα) τα οποία μέσα σε διάστημα εκατοντάδων χρόνων διαμόρφωθηκαν από τη φυσική επιλογή.
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ρωτήστε τον Νικοτς να σας πει τι έπαθε το έντερο του με 5 κιλά φυτά την μέρα. It ain't pretty...
8anos8888 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ρωτήστε τον Νικοτς να σας πει τι έπαθε το έντερο του με 5 κιλά φυτά την μέρα. It ain't pretty... Δεν ξέρω για ποιόν μιλάς, αλλά αν φάω 5 κιλά κρέας λογικά θα πάθω χειρότερα.
ScorpioX777 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Για να γελασουμε και λιγο, στην Γερμανια οταν ξεκινουσα το Kick Boxing μου ειχε δωσει ενας φιλος κατι βιταμινες, και απο την δευτερη μερα που τις πηρα καθε 2 ωρες μου σηκωνοταν και δεν επεφτε με τιποτα.Μια γκομενα που ειχα, ειχε σε ενα βραδυ 3 απανωτους οργασμους την ξελιγωσα και ξελιγωθηκα.Μια εβδομαδα τις πηρα και απο τοτε δεν εχω ξαναβαλει στο στομα μου.
8anos8888 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Για να γελασουμε και λιγο, στην Γερμανια οταν ξεκινουσα το Kick Boxing μου ειχε δωσει ενας φιλος κατι βιταμινες, και απο την δευτερη μερα που τις πηρα καθε 2 ωρες μου σηκωνοταν και δεν επεφτε με τιποτα.Μια γκομενα που ειχα, ειχε σε ενα βραδυ 3 απανωτους οργασμους την ξελιγωσα και ξελιγωθηκα.Μια εβδομαδα τις πηρα και απο τοτε δεν εχω ξαναβαλει στο στομα μου. Τώρα αν σου έκανε πλάκα ο φίλος σου, ή αν είχαν κάποιες παρενέργειες πάνω σου δεν μπορώ να το ξέρω. Σίγουρα όμως ξέρω ότι δεν μπορώ να βασιστώ μόνο στη περίπτωση σου και το "Νικοτς" στο να μην παίρνω βιταμίνες και να γυρίσω πίσω στη κρεατοφαγία. Από τη 2η μέρα άρχισαν οι παρενέργειες και εσύ συνέχισες μέχρι το τέλος της βδομάδας. Big Player...
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σου είπε κανείς να φας 5 κιλά κρέας την μέρα; Λίγη κοινή λογική ρε γμτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα