Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν έβγαινε ένα χάπι του 1 ευρώ και περιείχε ΟΛΑ τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για 1 μέρα, δεν διαφωνώ ότι θα ήταν μια χαρά λύση.

Και χρόνο θα γλιτώναμε στον πολυάσχολο Δυτικό κόσμο και θα εξαλειφόταν η πείνα σε παγκόσμιο επίπεδο... βέβαια θα έπεφτε τρελή ανεργία στον κλάδο των τροφίμων.

Που και που θα τρώγαμε και κανονικό φαγητό, έτσι για αλλαγή... η ρουτίνα/μονοτονία είναι βαρετή.

Αν εννοείς να τρώγαμε μόνο ένα χάπι και τπτ άλλο,είναι αδύνατο να υπάρξει τέτοιο χάπι.

Τόση ενέργεια που χρειάζεται ένας άνθρωπος δε μπορεί να συμπυκνωθεί σε τόσο μικρό μέγεθος.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν εννοείς να τρώγαμε μόνο ένα χάπι και τπτ άλλο,είναι αδύνατο να υπάρξει τέτοιο χάπι.

Τόση ενέργεια που χρειάζεται ένας άνθρωπος δε μπορεί να συμπυκνωθεί σε τόσο μικρό μέγεθος.

Ας πούμε ότι θα ήταν ένα υπερμεγεθές χάπι-σουπερτροφή. Θα δούμε τι θα βγάλει η τεχνολογία του μέλλοντος...

Δημοσ.

Τζάμπα συζήτηση για να βγάζει ο καθένας το άχτι του, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν με τέτοια νήματα περι χορτοφαγίας και κρεατοφαγίας.

Ας ακολουθήσει ο καθένας την διατροφή που γουστάρει και να κοιτάει τον εαυτό του.

Εγώ ακολουθώ την διατροφή που μου αρέσει και δεν δίνω δεκάρα πως θα το σχολιάσει ο οποιοσδήποτε, τα περι ευθυνών ενοχών και ήθους τα γράφω στα παλιά μου τα υποδήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λύκος τρώει κρέας και δεν μπορεί να καταναλώσει φυτά.

Οι λυκοι, οπως και ολες οι κυνιδες καταναλωνουν βλαστηση, καρπους και φρουτα και αποφορουν θρεπτικα συστατικα απο αυτη.

Δημοσ.

Ας πούμε ότι θα ήταν ένα υπερμεγεθές χάπι-σουπερτροφή. Θα δούμε τι θα βγάλει η τεχνολογία του μέλλοντος...

Σα μπάρα ίσως να μπορεί να είναι.

Κάτω απο 200-300 γραμμάρια δε μπορεί να γίνει.Απλά δε χωράει η ενέργεια που χρειάζεται ο άνθρωπος σε μικρότερο μέγεθος.

Οπότε το χάπι το ξεχνάς.

• Like 1
Δημοσ.

Σα μπάρα ίσως να μπορεί να είναι.

Κάτω απο 200-300 γραμμάρια δε μπορεί να γίνει.Απλά δε χωράει η ενέργεια που χρειάζεται ο άνθρωπος σε μικρότερο μέγεθος.

Οπότε το χάπι το ξεχνάς.

ΟΚ, μπάρα έστω.

Δημοσ.

Εγώ ακολουθώ την διατροφή που μου αρέσει και δεν δίνω δεκάρα πως θα το σχολιάσει ο οποιοσδήποτε, τα περι ευθυνών ενοχών και ήθους τα γράφω στα παλιά μου τα υποδήματα.

Έτσι μάλιστα πες στα @@ μου ο κόσμος τα ζώα κτλπ, κοιτάω τον εαυτούλι μου και οι υπόλοιποι ας πάνε να @@. If it tastes good, its good! Αυτό που ζητάω από την αρχή είναι τουλάχιστον να μη λέμε ψέματα στον ευατό μας, μόνο αυτό. Πάτε να φάτε και το σκύλο σας, ζωάκι είναι και αυτό ψυχή δεν έχει; Καλά δεν ξέρω αν έχει ψυχή αλλά τις βιταμίνες και τα διατροφικά στοιχεία σίγουρα τα έχει!

Τώρα θα αρχίσω και γω να ξανατρώω κρέας γιατί είμαι άντρας, μάγκας , με κάνει έξυπνο και δυνατό. Κάτσε να παραγγείλω τα 3 πιτόγυρα μου να στανιάρω γιατί έτσι πρέπει, έτσι μου είπαν,έτσι με μεγάλωσαν. Και αυτό θα κάνω και μαγκιά μου.

Και γιατί να αλλάξω; Τι είμαι χαζός; Οι άλλοι που δεν αλλάζουν χαζοί είναι; Και αν αλλάξω και με κοροϊδεύουν; Άσε μας τώρα δεν είναι για μένα αυτά...

yummy

pig-head.jpg

1523044-heads-of-just-slaughtered-cows.j

Δημοσ.

Να το θέσω αλλιώς. Σεβαστή η άποψη των Vegan ότι το κάνουν για ηθικούς λόγους. Σεβαστά και τα συμπληρώματα. Για ποιό λόγο δεν ακολουθώ τέτοιες διατροφές ΠΑΡΟΤΙ πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα μου έκανε καλό. Το φαι για μένα είναι απόλαυση. Δε μπορώ να τη βγάλω μόνιμα με λαχανικά και όσπρια ΟΣΟ καλά κι αν είναι μαγειρεμένα. Τρελαίνομαι για ένα πετυχημένο σπετζοφάι. Για ένα παστίτσιο. Για μια βοδινή με το αιματάκι της και τα μυρωδικά της.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είχε πει κάποιος «αν θες να πλουτίσεις, φτιάξε μια θρησκεία». Όπου θρησκεία βάλτε διατροφική μόδα... το cult είναι ίδιο.

Δείτε και τον καράφλα που σας έλεγα:

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι μάλιστα πες στα @@ μου ο κόσμος τα ζώα κτλπ, κοιτάω τον εαυτούλι μου και οι υπόλοιποι ας πάνε να @@. If it tastes good, its good! Αυτό που ζητάω από την αρχή είναι τουλάχιστον να μη λέμε ψέματα στον ευατό μας, μόνο αυτό. Πάτε να φάτε και το σκύλο σας, ζωάκι είναι και αυτό ψυχή δεν έχει; Καλά δεν ξέρω αν έχει ψυχή αλλά τις βιταμίνες και τα διατροφικά στοιχεία σίγουρα τα έχει!

Τώρα θα αρχίσω και γω να ξανατρώω κρέας γιατί είμαι άντρας, μάγκας , με κάνει έξυπνο και δυνατό. Κάτσε να παραγγείλω τα 3 πιτόγυρα μου να στανιάρω γιατί έτσι πρέπει, έτσι μου είπαν,έτσι με μεγάλωσαν. Και αυτό θα κάνω και μαγκιά μου.

Και γιατί να αλλάξω; Τι είμαι χαζός; Οι άλλοι που δεν αλλάζουν χαζοί είναι; Και αν αλλάξω και με κοροϊδεύουν; Άσε μας τώρα δεν είναι για μένα αυτά...

yummy

pig-head.jpg

1523044-heads-of-just-slaughtered-cows.j

Τζάμπα έκατσες να γράψεις, το τι θα τρώει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Ζώα σφάζονται και σκοτώνονται για κατανάλωση εδώ και χιλιάδες χρόνια, μεγαλώνουν ελεγχόμενα σε φάρμες και σε εγκαταστάσεις που από τότε που θα γεννηθούν προορίζονται για θάνατο και κατανάλωση από τον άνθρωπο, οπότε άκυρα και τα επιχειρήματα με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Να το θέσω αλλιώς. Σεβαστή η άποψη των Vegan ότι το κάνουν για ηθικούς λόγους. Σεβαστά και τα συμπληρώματα. Για ποιό λόγο δεν ακολουθώ τέτοιες διατροφές ΠΑΡΟΤΙ πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα μου έκανε καλό. Το φαι για μένα είναι απόλαυση. Δε μπορώ να τη βγάλω μόνιμα με λαχανικά και όσπρια ΟΣΟ καλά κι αν είναι μαγειρεμένα. Τρελαίνομαι για ένα πετυχημένο σπετζοφάι. Για ένα παστίτσιο. Για μια βοδινή με το αιματάκι της και τα μυρωδικά της.

Το αυτό. Κανείς δεν είπε οτι κακώς επιλέγουν κάποιοι να είναι Vegan και οτι η δική του διατροφή είναι καλύτερη των Vegan. Αν και για μένα η καλύτερη διατροφή είναι μια απολύτως ισορροπημένη διατροφή που θα τα έχει όλα με μέτρο μέσα, ούτε η κρεατοφαγία και τα έτοιμα ούτε η αποκλειστική χορτοφαγία.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν σκέφτεται το απλό: ότι αν δεν υπήρχαν φάρμες, δεν θα υπήρχαν καν αυτά τα ζώα. Όσο ζουν στην φάρμα, έχουν εγγυημένη τροφή/νερό/φάρμακα, κάτι που δεν ισχύει στην φύση.

Τώρα αν το πάμε και σε ευρύτερο, φιλοσοφικό επίπεδο, τότε και ο άνθρωπος είναι ένα εξημερωμένο ζώο που ζει μέσα σε φάρμες (πόλεις) για συγκεκριμένο σκοπό (να παράγει/καταναλώνει)...

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά αυτά που τρώμε δεν τα κυνηγάμε από την φύση ώστε να επηρεάζουμε διάφορα οικοσυστήματα. Ακόμη και το κυνήγι είναι ελεγχόμενο με άδειες κτλ. Μόνο το ψάρεμα εξαιρώ από τα παραπάνω γιατί υπάρχουν ιδιάζουσες συνθήκες και δεν μπορούν να ελεγχθούν διάφορα πράγματα εκεί.

Δημοσ.

Γι' αυτό υπάρχουν οι ιχθυοκαλλιέργειες.

Σωστά, αν και είχα θείο μου που για κάποιο διάστημα βοηθούσε έναν ψαρά και μου είχε πει οτι ένα έγκλημα που γίνεται κατά κόρον είναι οτι αρκετοί ψαράδες ψαρεύουν νεαρό γόνο και έτσι οι πληθυσμοί των ψαριών είναι γηρασμένοι ενώ δεν παράγονται νεότερα, έτσι μελλοντικά θα είναι μειωμένοι, εκεί ναι επηρεάζονται διάφορα πράγματα από την κατανάλωση ψαριού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...