Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.protothema.gr/greece/article/564212/athina-xilonoun-ta-akurotika-mihanimata-sto-metro-upo-to-fovo-neon-epitheseon/

Ποσο χαμηλα πια; Αυτο δεν ειναι καταλυση του κρατους; Δηλαδη αν μαζευτουμε καμια 10ρια ατομα, θα μπορουμε να παραβιαζουμε τους νομους και να μην εχουμε καμια επιπτωση;

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αντί να βάλουν μπάρες που έλεγαν θα το αφήσουν τελείως ελεύθερο;!

Πόσα άτομα έχει αυτή η ομάδα; Δεν μπορούν να στήσουν 1-2 ενέδρες να τους πιάσουν;

• Like 3
Δημοσ.

Πόσα άτομα έχει αυτή η ομάδα; Δεν μπορούν να στήσουν 1-2 ενέδρες να τους πιάσουν;

Και θα πληρωνω μετα εγω ο φορολογουμενος για κατι το οποιο προσωπικα δεν χρησιμοποιω. 

• Like 3
Δημοσ.

Και θα πληρωνω μετα εγω ο φορολογουμενος για κατι το οποιο προσωπικα δεν χρησιμοποιω. 

Για ποιο εννοείς; Αλλά ό,τι κι αν εννοείς αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια με πολλά πράγματα; :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για ποιο εννοείς; Αλλά ό,τι κι αν εννοείς αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια με πολλά πράγματα; :)

Άλλο όμως να πληρώνεις για να φτιαχτεί κι άλλο να πληρώνεις επειδή έχει μείον και αναγκάζεται να το επιδοτεί παραπάνω το κράτος...

Όπως πχ με τα "τσάμπα" ΜΜΜ πριν το δημοψήφισμα, ότι χασούρα είχαν την κάλυψε το κράτος από τους φόρους...

• Like 1
Δημοσ.

Σόρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέτε, έχω μπερδευτεί! Σε ποια περίπτωση λέτε ότι επιβαρύνεσαι; Αν ξηλώσουν τα μηχανήματα ή αν βάλουν μπάρες;

Δημοσ.

Πάνω από όλα φταίει η κοινωνία και το κράτος που έκανε αυτά τα παιδιά να μη σέβονται τη δημόσια περιουσία.

• Like 6
Δημοσ.

Είσαι τρελός ρε; Σιγά μην τα βάλει ο Μυλόπουλος με όλα αυτά τα καλόπαιδα που τόσα χρόνια τον έβγαζαν πρύτανη.

• Like 2
Δημοσ.

Σόρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέτε, έχω μπερδευτεί! Σε ποια περίπτωση λέτε ότι επιβαρύνεσαι; Αν ξηλώσουν τα μηχανήματα ή αν βάλουν μπάρες;

Όσο λειτουργούν τα ΜΜΜ χωρίς να εισπράτει εισητήρια η εταιρεία (γιατί έτσι γουστάρουν 20 τραμπούκοι) θα πληρώσεις τη ζημιά στη χασούρα του μετόχου της (=κράτος). 

Τι δε καταλαβαινεις?

Πέρα από αυτά ... δε σας πιάνει κανείς πουθενά.

Όταν δεν τηρούνται αυτά που είχαν ειπωθεί διαμαρτυρεστε, όταν επιτέλους γίνεται πολιτική το "δε πληρώνω" πάλι διαμαρτυρεστε? Γιατί σας παραξενέυουν αυτά που γίνονται?

• Like 2
Δημοσ.

Πάνω από όλα φταίει η κοινωνία και το κράτος που έκανε αυτά τα παιδιά να μη σέβονται τη δημόσια περιουσία.

To στραβό τους το κεφάλι φταίει...

Όσο λειτουργούν τα ΜΜΜ χωρίς να εισπράτει εισητήρια η εταιρεία (γιατί έτσι γουστάρουν 20 τραμπούκοι) θα πληρώσεις τη ζημιά στη χασούρα του μετόχου της (=κράτος). 

Τι δε καταλαβαινεις?

Πέρα από αυτά ... δε σας πιάνει κανείς πουθενά.

Όταν δεν τηρούνται αυτά που είχαν ειπωθεί διαμαρτυρεστε, όταν επιτέλους γίνεται πολιτική το "δε πληρώνω" πάλι διαμαρτυρεστε?

Ε τότε το ίδιο λέμε! Αυτό λέω κι εγώ, αντί να βάλουν και μπάρες ξηλώνουν και τα μηχανήματα και κάνουν το χατίρι αυτών που τα σπάνε! Γι'αυτό λέω να συλλάβουν αυτούς.

Δημοσ.

Είσαι ακροδεξιός και νεοφιλελευθερος.

• Like 8
Δημοσ.

Ποιοι τα ελεγαν αυτα ρε φιλε? οι επαγγελματιες της κωλοτουμπας? εδω λεγανε και για το ΝΑΤΟ οτι δεν το θέλουν!!!! Πριν βγουνε ολα αυτα βεβαια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...