παπι Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 http://www.protothema.gr/greece/article/564212/athina-xilonoun-ta-akurotika-mihanimata-sto-metro-upo-to-fovo-neon-epitheseon/ Ποσο χαμηλα πια; Αυτο δεν ειναι καταλυση του κρατους; Δηλαδη αν μαζευτουμε καμια 10ρια ατομα, θα μπορουμε να παραβιαζουμε τους νομους και να μην εχουμε καμια επιπτωση; 1
Lucifer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πλακεντίας πάντως τα είχαν κουκουλωμένα/αφαιρεμένα και πριν συμβεί το επεισόδιο βανδαλισμού.
Sellers Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ναυαρίνου δεν εχει καν ακυρωτικα μηχανηματα. Σαμουαν χεντ του ντου ιτ.. 10
anwnymh29 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Kαι στην Αττικη ολα ξηλωμενα ειναι..αααα γι'αυτο.. εγω νομιζα οτι τα ανανεωναν 1
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αντί να βάλουν μπάρες που έλεγαν θα το αφήσουν τελείως ελεύθερο;! Πόσα άτομα έχει αυτή η ομάδα; Δεν μπορούν να στήσουν 1-2 ενέδρες να τους πιάσουν; 3
παπι Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αντί να βάλουν μπάρες που έλεγαν θα το αφήσουν τελείως ελεύθερο;! Πόσα άτομα έχει αυτή η ομάδα; Δεν μπορούν να στήσουν 1-2 ενέδρες να τους πιάσουν; Και θα πληρωνω μετα εγω ο φορολογουμενος για κατι το οποιο προσωπικα δεν χρησιμοποιω. 3
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και θα πληρωνω μετα εγω ο φορολογουμενος για κατι το οποιο προσωπικα δεν χρησιμοποιω. Για ποιο εννοείς; Αλλά ό,τι κι αν εννοείς αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια με πολλά πράγματα; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Για ποιο εννοείς; Αλλά ό,τι κι αν εννοείς αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια με πολλά πράγματα; Άλλο όμως να πληρώνεις για να φτιαχτεί κι άλλο να πληρώνεις επειδή έχει μείον και αναγκάζεται να το επιδοτεί παραπάνω το κράτος... Όπως πχ με τα "τσάμπα" ΜΜΜ πριν το δημοψήφισμα, ότι χασούρα είχαν την κάλυψε το κράτος από τους φόρους... 1
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σόρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέτε, έχω μπερδευτεί! Σε ποια περίπτωση λέτε ότι επιβαρύνεσαι; Αν ξηλώσουν τα μηχανήματα ή αν βάλουν μπάρες;
fotaras13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πάνω από όλα φταίει η κοινωνία και το κράτος που έκανε αυτά τα παιδιά να μη σέβονται τη δημόσια περιουσία. 6
kalogeros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αντί να βάλουν μπάρες που έλεγαν θα το αφήσουν τελείως ελεύθερο;! Πόσα άτομα έχει αυτή η ομάδα; Δεν μπορούν να στήσουν 1-2 ενέδρες να τους πιάσουν; Είσαι τρελός ρε; Σιγά μην τα βάλει ο Μυλόπουλος με όλα αυτά τα καλόπαιδα που τόσα χρόνια τον έβγαζαν πρύτανη. 2
DrLo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σόρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέτε, έχω μπερδευτεί! Σε ποια περίπτωση λέτε ότι επιβαρύνεσαι; Αν ξηλώσουν τα μηχανήματα ή αν βάλουν μπάρες; Όσο λειτουργούν τα ΜΜΜ χωρίς να εισπράτει εισητήρια η εταιρεία (γιατί έτσι γουστάρουν 20 τραμπούκοι) θα πληρώσεις τη ζημιά στη χασούρα του μετόχου της (=κράτος). Τι δε καταλαβαινεις? Πέρα από αυτά ... δε σας πιάνει κανείς πουθενά. Όταν δεν τηρούνται αυτά που είχαν ειπωθεί διαμαρτυρεστε, όταν επιτέλους γίνεται πολιτική το "δε πληρώνω" πάλι διαμαρτυρεστε? Γιατί σας παραξενέυουν αυτά που γίνονται? 2
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πάνω από όλα φταίει η κοινωνία και το κράτος που έκανε αυτά τα παιδιά να μη σέβονται τη δημόσια περιουσία. To στραβό τους το κεφάλι φταίει... Όσο λειτουργούν τα ΜΜΜ χωρίς να εισπράτει εισητήρια η εταιρεία (γιατί έτσι γουστάρουν 20 τραμπούκοι) θα πληρώσεις τη ζημιά στη χασούρα του μετόχου της (=κράτος). Τι δε καταλαβαινεις? Πέρα από αυτά ... δε σας πιάνει κανείς πουθενά. Όταν δεν τηρούνται αυτά που είχαν ειπωθεί διαμαρτυρεστε, όταν επιτέλους γίνεται πολιτική το "δε πληρώνω" πάλι διαμαρτυρεστε? Ε τότε το ίδιο λέμε! Αυτό λέω κι εγώ, αντί να βάλουν και μπάρες ξηλώνουν και τα μηχανήματα και κάνουν το χατίρι αυτών που τα σπάνε! Γι'αυτό λέω να συλλάβουν αυτούς.
DrLo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πόσα άτομα έχει αυτή η ομάδα; Δεν μπορούν να στήσουν 1-2 ενέδρες να τους πιάσουν; Είσαι ακροδεξιός και νεοφιλελευθερος. 8
DDevil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αντί να βάλουν μπάρες που έλεγαν θα το αφήσουν τελείως ελεύθερο;! Πόσα άτομα έχει αυτή η ομάδα; Δεν μπορούν να στήσουν 1-2 ενέδρες να τους πιάσουν; Ποιοι τα ελεγαν αυτα ρε φιλε? οι επαγγελματιες της κωλοτουμπας? εδω λεγανε και για το ΝΑΤΟ οτι δεν το θέλουν!!!! Πριν βγουνε ολα αυτα βεβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις