Time-splicer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ειμαι μονος στο σπιτι αυτες τις μερες και θελω να μαγειρεψω κατι.. μεχρι στιγμης μονο να βραζω μακαρονια, ρυζι, πατατες, πουρε αντε και κανενα σνιτσελ ξερω.. εχετε να προτεινετε καμια συνταγη πιο δυσκολη αλλα οχι και σε επιπεδο μουσακα; και γενικοτερα πως θα μαθω να μαγειρευω; θα ψαχνω συνταγες στο ιντερνετ και θα πειραματιζομαι; μηπως να παρω κανενα βιβλιο με συνταγες;
j0hnn1e Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Χυλόπιτα να φάτε με την κοπελιά. Θα πιάσει το παρασύνθημα
curiositykilledme Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 internet-τηλεοραση δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι τιποτα αλλο. μπορεις να βρεις συνταγες εκτελεσεις βιντεο να το σταματας οποτε θες, το βιβλιο ειναι περιττο
idomeneas7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ανάλογα και τι σου αρέσει να τρως. Εύκολα φαγητά είναι τα λαδερά (μπαμιες, αρακας, φασολακια, μπριαμ) τα όσπρια (φακές, φασόλια, ρεβύθια, φάβα), κοτόπουλο στο φούρνο και μετά διάφορα τουρλού που δεν έχουν όνομα (πχ ο άντρας τελευταία πετάει σε μια κατσαρόλα μανιτάρια, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδο, μαϊντανό, κρασί, λάδι, μπαχαρικά, τα βράζει μιση ώρα και τέλος). Βιβλιο μην πάρεις, τζάμπα λεφτά. 2
Time-splicer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τώρα που το σκεφτομαι θα θελα να κανω κανενα μπιφτεκι και να μαθω καμια σαλτσουλα για μακαρονια γιατι ολο σκετα με τυρι τα τρωω οταν κανω μονος μου. Και γεμιστα θελω αλλα ειναι ζορικα.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ενα κοτοπουλακι κοκκινιστο δλδ δεν ξερεις να το κανεις?Να ψησεις κατι στον φουρνο? 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τώρα που το σκεφτομαι θα θελα να κανω κανενα μπιφτεκι και να μαθω καμια σαλτσουλα για μακαρονια γιατι ολο σκετα με τυρι τα τρωω οταν κανω μονος μου. Και γεμιστα θελω αλλα ειναι ζορικα. Στα γεμιστά όλη η υπόθεση είναι να τα "αδειάσεις" οπότε μπορείς να κάνεις με πιπεριές που είναι ήδη άδειες. Στην ουσία ανακατεύεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ, γεμίζεις τα λαχανικά και τα ψήνεις. Για μπιφτέκια το ίδιο, τα πετάς όλα μέσα, ανακατευεις, πλάθεις και ψήνεις. Στις σάλτσες τα ανακατεύεις σε μια κατσαρόλα και βράζεις για κανα μισάωρο. Εύκολα πράγματα θες, δες καμια συνταγη για τα υλικα και ξεκινα. 1
anwnymh29 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μια ευκολη και νοστιμη σαλτσουλα.. 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο,2 σκελιδες σκορδο,μαυρο πιπερακι,κοκκινο,λιγη κανελλα,λαδακι εννοειται και 2 κουταλιες ντοματοπολτο και νερακι. Αυτο μπορεις να το κανεις και με φιλετακι κοτοπουλο να το κοψεις κομματακια,να το τσιγαρισεις με το κρεμμυδι και το σκορδο,να το σβησεις με ενα ποτηρι κρασι και μετα να βαλεις τα παραπανω υλικα και να το αφησεις να βρασει μεχρι να δεσει η σαλτσα σου..
Glikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Προτείνω το εξής, αυτό που μαγειρεύω τώρα βασικά. Πάρε μοσχάρι και κόφτο σε κομματάκια. Τσιγάρισε το σε ένα κατσαρολάκι για λίγο αφού πρώτα έχεις πετάξει μέσα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο. Μετά ρίξε 2-3 ντομάτες αφού τις έχεις κόψει σε μπλέντερ. Άστο να γίνει καλά. Μπορείς να προσθέσεις μέσα διάφορα μυρωδικά/μπαχαρικά. Εγώ βάζω ελάχιστο έως καθόλου από το κλασσικό αλάτι. Ή αλλιώς θα βάλω λίγο αλάτι Ιμαλα'ί'ων. Τσιλι σε σκόνη, πιπέρι, μπούκωβο (καυτερό) και μερικά άλλα που δεν θυμάμαι την ονομασία τους. Βράσε ρύζι μπασμάτι ή ''θείο Μπεν''. Μπορείς να βάλεις πάνω την σάλτσα από το κρέας. Είναι λουκούμι.
mylo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τώρα που το σκεφτομαι θα θελα να κανω κανενα μπιφτεκι και να μαθω καμια σαλτσουλα για μακαρονια γιατι ολο σκετα με τυρι τα τρωω οταν κανω μονος μου. Και γεμιστα θελω αλλα ειναι ζορικα. Αν δε θες να παιδεύεσαι σε όλα τα σούπερ έχει έτοιμες σαλτες σε καλές τιμές και νόστιμες.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν δε θες να παιδεύεσαι σε όλα τα σούπερ έχει έτοιμες σαλτες σε καλές τιμές και νόστιμες. εεε ας μαθει και κανενα φαι δεν ειναι κακο. 1
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σήμερα πάντως πρέπει να μαγειρέψεις το παραδοσιακό φαγητό της ημέρας! 1
curiositykilledme Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σήμερα πάντως πρέπει να μαγειρέψεις το παραδοσιακό φαγητό της ημέρας! πιτογυρα με εξτρα τζατζικι oh wait 3
daPro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν έχεις ψησταριά...άκου. Παιδάκια γαλοπούλα με μαριναδα μουστάρδα λεμόνι αλατοπίπερο ρίγανη κ μέλι... 1
hliastsek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σήμερα πάντως πρέπει να μαγειρέψεις το παραδοσιακό φαγητό της ημέρας! πιτογυρα με εξτρα τζατζικι σκορδαλιά Fixed... Αν έχεις ψησταριά...άκου. Παιδάκια γαλοπούλα με μαριναδα μουστάρδα λεμόνι αλατοπίπερο ρίγανη κ μέλι... Γαμωτο... μου λείπουν τα παιδακια για την συνταγη... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις