agamoi-thytai Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Why? Θέλω να πω, που μπορεί να χρειαστούν τα στοιχεία τους; Έχει δημοσιεύει ονόματα & φωτογραφίες η αστυνομία στο site, τα'χω διαθέσιμα. Μπορεί να τον ´πετυχεις´ πουθενά...
Miracle Worker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κανονικά οι διαρρήκτες πρέπει να πληρώνουν αποζημίωση στα θύματά τους, αλλιώς ξανά στη μπουζού. Κλέβει ο άλλος 100.000, μπαίνει 6 μήνες φυλακή, (που ενώ λένε είναι απάνθρωπα, δε βλέπω να αποτρέπει τους εγκληματίες, που συνήθως επιστρέφουν κατευθείαν στο έγκλημα) και μετά βγαίνει να τα χαρεί. Πως να πέσει έτσι το έγκλημα.
saleit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Του σπας τα παίδια. Στα ίσια όμως. Πόδια ίσως;;;; (φιλικά πάντα )
Highlander Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κανονικά οι διαρρήκτες πρέπει να πληρώνουν αποζημίωση στα θύματά τους, αλλιώς ξανά στη μπουζού. Κλέβει ο άλλος 100.000, μπαίνει 6 μήνες φυλακή, (που ενώ λένε είναι απάνθρωπα, δε βλέπω να αποτρέπει τους εγκληματίες, που συνήθως επιστρέφουν κατευθείαν στο έγκλημα) και μετά βγαίνει να τα χαρεί. Πως να πέσει έτσι το έγκλημα. Είσαι υπερβολικός. Και όπως λέει και ένας γνωστός μου, στη μπουζού μαθαίνεις και πως να ΜΗΝ σε ξαναπιάσουν τόσο εύκολα. :-D
Makeran Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αδύνατον... κι εμάς μπήκαν στο σπίτι πριν κάνα μήνα και πήραν κοσμήματα 40-50 Κ... απλά τα ξεχνάς... Η πλάκα είναι ότι στη δικιά μας περίπτωση τους πιάσανε κιόλας, αλλά φυσικά τα ... "λάφυρα", εξαφανισμένα. LOL, νόμιζα ότι είχε κολλήσει ένα έντομο(ή ότι άλλο είναι αυτό)στο PC μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα