mylo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγω αναρωτιεμαι πως παλευεται η διαφορα ωρας,το λεγομενο τζετ λαγκ δλδ! Λογικά θα θες κάνα δυο μέρες να συνελθεις - συνηθίσεις
φραμπάλα Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Για ποιον λόγο δηλαδή; Πώς εξηγείται το τζετ λαγκ; Τι κι αν περιμένω να είναι βράδυ και τελικά είναι μέρα; Και ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ αυτό δεν συμβαίνει; Αν προσγειωθώ εκεί και περιμένω να νυχτώνει αλλά τελικά να είναι ημέρα λόγω του ότι 6 μήνες έχουν μέρα εκεί, τι θα πάθω; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από φραμπάλα
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 για ποιον λόγο δηλαδή; πώς εξηγείται το τζετ λαγκ; τι κι αν περιμένω να είναι βράδυ και τελικά είναι μέρα; και στην Σουηδία αυτό δεν συμβαίνει; αν προσγειωθώ εκεί και περιμένω να νυχτώνει αλλά τελικά να είναι ημέρα λόγω του ότι 6 μήνες έχουν μέρα εκεί, τι θα πάθω; Check it out..... http://www.wikihow.com/Avoid-Jet-Lag
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν βαρεθείς; (άλλη μια συμβουλή) Λες στον πιλότο να γυρίσει πίσω (αν βαρεθείς σχετικά νωρίς) 1
Holism Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 και στην Σουηδία αυτό δεν συμβαίνει; αν προσγειωθώ εκεί και περιμένω να νυχτώνει αλλά τελικά να είναι ημέρα λόγω του ότι 6 μήνες έχουν μέρα εκεί, τι θα πάθω; νομίζω πεθαίνεις 5
xpapias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Και εμένα με φοβιζει τρελά. 2.5 ώρες συνηθως δεν εχω προβλημα. Κοιμαμαι, ακουω μουσικη, διαβαζω λίγο. Αντε 3-3.5 ωρες που εχω κανει 1-2 φορες Αθήνα-Άμστερνταμ. Αλλα Αμερική με φοβιζει. Πιστεύω οτι δε θα μπορουσα να το παλεψω. Εννοείται τουαλέτα προτιμω να πηγαινω παντα στο αεροδρόμιο. Τα ιδια σκατ@ και με το τρενο που κανω κατι 3ωρες-4ωρες διαδρομες με πολυ πολυ ζορι. Και παντα με παρεα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 τραινο και πλοιο Για το τρένο μαζί σου, για το πλοίο αν είναι πολύ κουνιστό γμσέ τα..
NT1G Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 για ποιον λόγο δηλαδή; πώς εξηγείται το τζετ λαγκ; τι κι αν περιμένω να είναι βράδυ και τελικά είναι μέρα; και στην Σουηδία αυτό δεν συμβαίνει; αν προσγειωθώ εκεί και περιμένω να νυχτώνει αλλά τελικά να είναι ημέρα λόγω του ότι 6 μήνες έχουν μέρα εκεί, τι θα πάθω; Έλεοc με τις μπούρδες οτι έχουν 6 μήνες νύχτα στην Σουηδία. Είσαι και δασκάλα κατά τα άλλα. Σε κάποιες περιοχές/πόλεις στον βορρά της χώρας συμβαίνει αυτό αλλά το 90% του πληθυσμού είναι σε πόλεις που δεν συμβαίνει αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Eπρεπε να σε ειχα μαζι μου απο ΝΥ-HK... 16 hours περιπου, non stop. Τόσες ώρες, αν σε πιάσει το χοντρό σου; Γιατί σε τέτοια πτήση είμαι ικανός να χ...ώ πάνω μου προκειμένου να μην κάτσω στην αηδιαστική τουαλέτα του αεροπλάνου. Unabomber, τη 15η ώρα, η τουαλέτα σε τι κατάσταση βρισκότανε;
Anorymous Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Για το τρένο μαζί σου, για το πλοίο αν είναι πολύ κουνιστό γμσέ τα.. με την προυποθεση οτι δεν θα βρεθουμε στο πατο της θαλασσας οσο και να κουναει δεν εχω θεμα μην σου πω μου αρεσει, ειδικα σε κουκετα.
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 οκ, δασκάλα είμαι , δεν είμαι φυσικός Έλεοc με τις μπούρδες οτι έχουν 6 μήνες νύχτα στην Σουηδία. Είσαι και δασκάλα κατά τα άλλα. Σε κάποιες περιοχές/πόλεις στον βορρά της χώρας συμβαίνει αυτό αλλά το 90% του πληθυσμού είναι σε πόλεις που δεν συμβαίνει αυτό. No hope for humanity. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 οκ, δασκάλα είμαι , δεν είμαι φυσικός Πάτα το, Κιμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα