totem_lost Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλά όσες ταινίες και να δεις, όσο και να σε πάρει με το ζόρι ο ύπνος, το να είσαι 12 ώρες πάνω σε μια στριμωγμένη καρέκλα είναι γάμησέ τα. Κάθε χρόνο πιστεύω οτι τα καθίσματα στο αεροπλάνο είναι όλο και πιο κοντά το ένα στο άλλο. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 με την προυποθεση οτι δεν θα βρεθουμε στο πατο της θαλασσας οσο και να κουναει δεν εχω θεμα μην σου πω μου αρεσει, ειδικα σε κουκετα. Γουστάρεις τραμπάλα; Και φραμπάλα?
φραμπάλα Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Πάτα το, Κιμ 2η φορά που το γράφω: Φτάνει!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 και στην Σουηδία αυτό δεν συμβαίνει; αν προσγειωθώ εκεί και περιμένω να νυχτώνει αλλά τελικά να είναι ημέρα λόγω του ότι 6 μήνες έχουν μέρα εκεί, τι θα πάθω; Κι αυτό, δεύτερη φορά το γράφεις
australis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Οπλιζεσαι με υπομονή - εχοντας κανει σχεδόν εικοσι φορες το Sydney-Dubai-Αθηνα μπρος-πισω , ειδικα το κομματι Sydney-Dubai περίπου 17 ωρες μοιαζει ατελειωτο Στη business class βεβαια έκανα το καθισμα κρεββατι και σαπιζα στον υπνο - οποτε ουτε καν καταλαβα το ταξιδι. Στην economy αντε να λαγοκοιμηθώ 4-5 ωρες. Σε αυτά τα αεροπλάνα εχει ατομική οθόνη σε κάθε καθισμα και βλεπω δυο-τρεις ταινίες...αν θες εχει και μουσικη-παιχνιδια-πληροφοριες πτησης-ειδησεις κλπ. εχουν και usb θυρα να συνδεσεις καποιο stick με δικα σου .mp3 (χάλια αποδοση όμως) Εχω και το tablet οπου θα εχω φορτομενα την μουσικη μου/ ταινιες σειρες κλπ. Ακομα και να πέσει η μπαταρία τα περισσοτερα εχουν και πριζα ηλεκτρικου ρεύματος οποτε μπορεις να το φορτισεις. (ή να εχεις και μια εξωτερικη μπαταρία) Ακόμα και ιντερνετ εχει (χυδαία ακριβο όμως) οποτε δεν το εχω χρησιμοποιησει - όχι τοσο για τα λεφτα οσο γιατι δεν θελω να ενδωσω στην εκμεταλευση. Ε θα "σκοτωσεις" μια-δύο ώρες με το φαγητο (δύο φορές σερβιρεται φαγητό + snacks ενδιαμεσα Τουαλέτα δεν υπαρχει πρόβλημα - εχει πανω από 8. Θα σηκωθείς και από το καθισμα να πας λιγο μπρος πισω στο διαδρομο να ξεπιαστείς.... Αντε καλο ταξιδι
φραμπάλα Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Οπότε αν είσαι economy δεν παίζει να κοιμηθείς σαν άνθρωπος; Είναι σαν να κοιμάσαι στο κτελ ένα πράγμα;
Anorymous Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Γουστάρεις τραμπάλα; Και φραμπάλα? γουσταρω να κανω χαβαλε σε οσους φοβονται το κουνημα, αν εννοεις αυτη απο αστεριξ ναι
NT1G Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 οκ, δασκάλα είμαι , δεν είμαι φυσικός Αν το θεωρείς αυτό δικαιολογία ενώ είμαστε στο 2016 που ακόμα και τα πορτατίφ έχουν πρόσβαση στο internet και στις πληροφορίες τι να πω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά όπως και η επιστήμη. υ.γ. δεν είμαι φυσικός.
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 γουσταρω να κανω χαβαλε σε οσους φοβονται το κουνημα Ντροπήσ! Δεν το φοβόμαστε, απλά προσπαθούμε να το αποφεύγουμε όσοι έχουμε αλλεργία σ' αυτό :ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τουαλέτα δεν υπαρχει πρόβλημα - εχει πανω από 8. Σε τι κατάσταση βρίσκονται; Κάνεις και χοντρό εσύ εκεί; Γιατί εγώ δεν μπορώ εκτός σπιτιού μου να κάνω.
φραμπάλα Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δεν πειράζει.Δεν έτυχε να το ψάξω. Φαντάζομαι οι φυσικοί θα το γνωρίζουν από την σχολή τους. Οι υπόλοιποι είτε έτυχε να το διαβάσουν, είτε τους ενδιέφερε και ασχολήθηκαν. Δεν καταλαβαίνω μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι ανθρώπινες αντοχές όσον αφορά πολύωρα ταξίδια.Πόσο μάλλον αεροπορικά στα οποία δεν υπάρχουν στάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καμιά φορά κάνει στάσεις για να ξεφορτωθεί ηλιθιους που τσακώνονται, μεθυσμένους, κ.α., νομίζω τελευταία είχαν σουτάρει σε αναγκαστική στάση τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ edit το βρήκα, τι έκανε ο τύπος ρε συ http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2026990/Gerard-Depardieu-urinates-plane-hes-refused-permission-to-toilet.html κατούρησε στο διάδρομο του αεροπλάνου γιατί ήταν σουρωμένος και δε μπορούσε να περιμένει Το αεροπλάνο επέστρεψε στο παρίσι για καθαρισμό
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Κάνεις και χοντρό εσύ εκεί; Γιατί εγώ δεν μπορώ εκτός σπιτιού μου να κάνω. Εδώ χρειάζεται παρέμβαση vsl 2
xpapias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σε τι κατάσταση βρίσκονται; Κάνεις και χοντρό εσύ εκεί; Γιατί εγώ δεν μπορώ εκτός σπιτιού μου να κάνω. Μεγαλη κουβέντα αυτη! Ηθελα να ανοιξω αντιστοιχο θρεντ αλλα δεν ηξερα τι τιτλο να δωσω ωστε να ειναι οσο πιο κομψος γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα