Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάνενα μαγαζί στην Αθήνα που να χορεύουν τέτοια μουσική;

https://www.youtube.com/watch?v=W8n6yji9ZOY

θέλω να παώ για χορό και δεν ξέρω κανένα τέτοιο μέρος

θυμάμαι πριν πολλά χρόνια υπήρχε ένα club στην κυψέλη με rnb και έπαιζε πολύ καλή μουσική. Μου άρεζε πολύ αν και πηγαίναν σχεδόν αποκλειστικά μαύροι. Κι εγώ με τα αδέρφια πήγαινα.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη; ή τέλος πάντων αν υπάρχει κανενα καλό μαγαζί που μπορεί κανείς να χορεψει; έχω κέφια σήμερα

το ανσανσερ το εχει κανείς ακουστά;

Δημοσ.

Πηγαινε μεχρι το Μοναστηρακι εξω απο τον ΗΣΑΠ εκει που ραπαρουν κατι Αφρικανοι και δωστου να καταλαβει!!

ναι τους έχω δει!

είναι πολύ καλοί

;)

το ανσανσερ πρέπει να λεγόταν Lift τελικά

βρήκα κι αυτό

http://www.travelstories.gr/community/threads/%CE%9A%CE%A5%CE%A8%CE%95%CE%9B%CE%97-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD.33827/page-3

την αγαπώ την κυψέλη και τη φωκίωνως νέγρη

Δημοσ.

Θυμάμαι κάποτε πως διοργανώνονταν rnb parties σε μεγάλα club, αλλά μάζευαν πολλά πιτσιρίκια/καγκούρια. Ίσως να κάνουν ακόμα αν δεν έχεις θέμα με τον κόσμο που μαζεύουν :)

Δημοσ.

ψήνεται κανείς να πάμε στο lift καμιά μέρα;

αν υπάρχει δηλαδή ακομα

Δε χρειάζεται να ψάχνεις μαγαζί. Βάλε τη μουσική που θες και χόρεψε σπίτι σου.

ναι το κάνω αυτό

• Like 1
Δημοσ.

την αγαπώ την κυψέλη και τη φωκίωνως νέγρη

Πόσα χρόνια έχεις να πας? Εγώ αλλιώς τα θυμάμαι πάντως, φλωρομάγαζα χαμηλά τίγκα στο αλβανοκαγκουριό και σάπια ρακομελάδικα προς τα πάνω (με διάσπαρτα καμμένα ελληνάδικα και βλαχοτρέντι καφετέριες).

Δημοσ.

Πόσα χρόνια έχεις να πας? Εγώ αλλιώς τα θυμάμαι πάντως, φλωρομάγαζα χαμηλά τίγκα στο αλβανοκαγκουριό και σάπια ρακομελάδικα προς τα πάνω (με διάσπαρτα καμμένα ελληνάδικα και βλαχοτρέντι καφετέριες).

πάλι σήμερα εκεί ήμουν

όχι ρε, εγώ την αγαπώ

ξέρω ότι οι περισσότεροι νιώθουν αηδία αλλά εντάξει εγώ τα βλέπω διαφορετικά

εκτός από τις βλαχοτρέντρι καφετέριες που τις βλέπω κι εγώ βλαχοτρέντι καφετέριες και τα καμμένα ελληνάδικα που τα βλέπω κι εγώ καμμένα ελληνάδικα...

αλλά μ'αρέσει που ειναι πεζόδρομος και έχει πράσινο και κόσμο που βολτάρει και σκυλάκια και παγκάκια και δεντράκια και πουλάκια

αυτο το δεντρο πως λεγεται?

post-75233-0-22472000-1458936111_thumb.jpg

Δημοσ.

είσαι σίγουρη ότι ειναι η αμυγδαλιά; μου φαινεται κάπως διαφορετικό δέντρο

είναι γεμάτη η Αθήνα απο αυτά, αλλά δεν ξερω εχω μπερδευτει για το αν ειναι τελικα αμυγδαλιά ή οχι. Σημερα που κοίταζα τα άνθη μου φαινονταν διαφορετικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...