Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να έχει κανείς καλή διάθεση ειναι απαραίτητο αν θέλει να κάνει πράγματα στη ζωή του

γι'αυτό γίνομαι έξω φρενων με τους ανθρώπους  που φέρνουν τον πανικό για το τίποτα (η μάνα μου πχ)

ή νομίζουν ότι έχουν το δικαιώμα να σου χαλάνε τη διάθεση χωρίς λόγο (πρωην σχέσεις).

Πλέον προσπαθώ να μη χαλάω τη διάθεση των άλλων.

Όχι οτι τα καταφέρνω πάντα... ίδιως όταν κάποιος μου την έχει χαλάσει πρώτος...

Ακούω απόψεις και εμπειρίες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

+1 για μάνα.Η δικιά μου,είναι η προσωποποίηση του άγχους.Με το παραμικρό,και για τα πάντα!

Τώρα για τις πρώην σχέσεις,προσωπικά δεν έχω επαφές και είμαι οκ.Αλλά για εκείνους που-αναγκαστικα;-έχουν, θα τους έλεγα να απαντήσουν με μια ατάκα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου:εσύ μπούλη,ρούφα τ' αυγό σου και άντε στην γωνία.

Εμένα μου χαλάνε την διάθεση,λίγο,εκείνοι οι οποίοι τα ψειρίζουν όλα.Μα όλα.Οχι άλλες λίστες με υπέρ και κατά.Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου,αυθόρμητα,και αν είναι λάθος,ας είναι.

Δημοσ.

γι'αυτό γίνομαι έξω φρενων με τους ανθρώπους  που φέρνουν τον πανικό για το τίποτα (η μάνα μου πχ)

ή νομίζουν ότι έχουν το δικαιώμα να σου χαλάνε τη διάθεση χωρίς λόγο (πρωην σχέσεις).

Δεν χρειάζεται να είναι η Μάνα σου, μπορεί να είναι οποιοδήποτε πρόσωπο. Πριν 20 χρόνια δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Όσο αφορά πρώην σχέσεις εγώ κάνω τις μπλόκ χωρίς επιστροφή, μπορούσα να τις είχα μόνο για breeding (η ****σι όπως το λένε οι "κανονικοί" άνθρωποι :P) αλλά έχω φτάσει στο σημείο να βαριέμαι να ασχοληθώ για Party τους.

Θα κάνω μια τσέκλιστ πως είναι να έχεις μάνα (από τα λεγόμενα των άλλων) και πως είναι να μην έχεις (από εμπειρία μου) να δω τι είναι καλύτερο, να γίνουμε motherkillers λέτε ? :lol: :lol:

Πάντως η θετική σκέψη , να μη χαλάσω τη διάθεση των άλλων και να είμαι ευδιάθετος/η είναι η καλύτερη αφετηρία :)

Δημοσ.

γενικά οι άνθρωποι νομίζουν πως έχουν το δικαιώμα να σου χαλάνε τη διάθεση.

τώρα μου ειπε μια φίλη της της είπε ενας συνάδελφος και αναρωτιέμαι πως νομίζει ο καθένας οτι μπορεί να πετάξει στον άλλον ότι μαλακία του κατέβει.

Δεν χρειάζεται να είναι η Μάνα σου, μπορεί να είναι οποιοδήποτε πρόσωπο. Πριν 20 χρόνια δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

τι εννοείς πριν 20 χρόνια δεν ίσχυε κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

τι εννοείς πριν 20 χρόνια δεν ίσχυε κάτι τέτοιο...

υπήρχε μια θετική ενέργεια (Amita motion :P ) και δεν μείωνε ο ένας τον άλλο, ακόμη και αν οι απόψεις δεν ήταν ίδιες.

Σήμερα κυριαρχεί το monster energy με ταυρίνη, ιγκουάνα, βιταμίνη Β, βιταμίνη Z και όπου νάνε θα πλακωνόμαστε και στο δρόμο :P

Δημοσ.

πριν 20 χρόνια είχαμε 1996...

ξέρεις τι σημαίνει αυτό για το διαδίκτυο έτσι;

ή μήπως όχι;

Είναι λίγο δύσκολο να δουλέψεις ή ακόμα και να μπερδέψεις κάποιον όταν έχει ζήσει ένα πράγμα απο τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του εως σήμερα.

Ξέρει όλα τα στάδια του.

Το 1996 μαθαίναμε δυαδικό συστημα 100100110

και μια χελωνίτσα logo Πως λεγόταν δε θυμάμαι

θυμάται κανεις τη χελωνίτσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...