slipknot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 και μια χελωνίτσα logo Πως λεγόταν δε θυμάμαι θυμάται κανεις τη χελωνίτσα; Τέσσερις ήτανε και είχανε κατά βάση ιταλικά ονόματα. 2
stavi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τέσσερις ήτανε και είχανε κατά βάση ιταλικά ονόματα. μάλλον δε θυμάσαι καθόλου τη χελωνίτσα... ήταν ένα απο τα πρώτα προγράμματα που χρησιμοποιήθηκε για να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά τον υπολογιστή Μάλλον αυτό θυμάμαι https://en.wikipedia.org/wiki/Logo_%28programming_language%29
Pokemon640 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Logo_(programming_language) βλέπω κύκλους
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οι κλαψιάρηδες, γκρινιάρηδες και αυτοί που λένε τα ίδια και τα ίδια 2
king2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Παντα θα υπαρχει καποιος που σε χαλαει τη διαθεση και παντα καποιος που θα στην φτιαχνει.Επισης υπαρχουν πολλα πραγματα που φτιαχνουν τη διαθεση οπως τρεξιμο γενικοτερα γυμναστικη καποιο ευχαριστο χομπυ που εχετε. 4
mary Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Είναι οι λεγόμενες τοξικες σχέσεις. Για φίλους ΟΚ θα το καταλάβεις κάποια στιγμή. Το κακό είναι κοντινοι σου άνθρωποι να μην είναι έτσι. 2
De@th L0rd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Απλά τρέξιμο, γυμναστική και αποφυγή συναναστροφής με τέτοια άτομα. Η απομόνωση είναι κι αυτή καλύτερη λύση από το να έχεις στο κύκλο σου και στη δουλειά σου πρηξαρχίδες. 4
Bspus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μάλλον δε θυμάσαι καθόλου τη χελωνίτσα... Πλακα σου εκανε. Οι 4 χελωνιτσες με τα ιταλικα ονοματα ειναι τα χελωνονιντζακια 1
stavi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πλακα σου εκανε. Οι 4 χελωνιτσες με τα ιταλικα ονοματα ειναι τα χελωνονιντζακια ναι το κατάλαβα
Gtr34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν κάποιοι πού έχουν σοβαρά προβλήματα στην ζωή τους και σε επηρεάζουν αρνητικά χωρίς να το θέλουν.Γι αυτούς, έχω τη "πόρτα" ανοικτή. Για τους άλλους που έχουν κάνει τη μιζέρια τρόπο ζωής, θα τους τη κλείσω στην μάπα.
stavi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 το θέμα είναι οτι είναι πολύ σημαντική η καλή μας διάθεση για παράδειγμα αν δεν έχω καλή διάθεση μπορει να περάσω πολλές μέρες μέσα μην κάνοντας τίποτα, όλη μέρα στο διαδίκτυο τρώγοντας σοκολάτες, ενώ αντίθετα αν έχω καλή διάθεση μεσα σε μια μέρα μπορει να κάνω νέες γνωριμίες, σπορ, μινι ταξιδάκια, να πάω σε παρτυ, αν βγω, να γελάσω, να χορεψω κτλ κτλ επίσης αν έχω καλή διάθεση κανω σχέδια για το μέλλον και τα βάζω σε εφαρμογή, βαζω πρόγραμμα, το τηρώ και άλλα τέτοια γι'αυτό και γίνομαι έξω φρενών όταν κάποιος μου χαλάει τη διάθεση, γιατί νομίζει ότι έχει αυτο το δικαίωμα;; 1
stavi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 πάντως όπως έχω διαβάσει κάπου.. το θέμα ειναι να μην αφήνεις κανένα να σου χαλάει τη διάθεση διάφοροι θα νομίζουν οτι έχω αυτό το δικαιωμα και αυτήν την εξουσία πάνω σου, ..είναι δικό σου ζήτημα όμως να μην τους αφήνεις να το κάνουν 1
groot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το περίεργο με claims όπως αυτό που έχει αυτό το thread είναι ότι για κάποιο μυστήριο λόγω ο "αμυνόμενος" θαρρεί πως έχει απόλυτο δίκιο ενώ ο "επιτιθέμενος" κατηγοριοποιείται ως εντελώς άδικος. Εάν, π.χ., θέσουμε ως Α αυτόν που του χαλάει την διάθεση κάποιος άλλος και ως Β αυτόν που χαλάει την διάθεση στον Α, τότε γιατί ντε και καλά να θεωρεί κανείς ότι ο Α είναι εκτός όποιας κριτικής (και εξ ορισμού σωστός) και ο Β ο υπαίτιος για όλα; Αυτό το ερώτημα, θαρρώ πως, ανάγεται στο: Γιατί κάποιος πιστεύει ότι η δική του θεώρηση και λογική είναι υπέρ των αντίστοιχων που ανήκουν/υιοθετούνται από άλλους ανθρώπους; Θα μπορούσε κανείς να πει ότι γίνεται σαν ένα είδος άμυνας. Αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα. Η αιτία; το θέμα ειναι να μην αφήνεις κανένα να σου χαλάει τη διάθεση Θα ήθελα να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την διαφορά του "να μην αφήνεις" (πράξη που επιδρά πάνω σου και δεν κάνεις κάτι στους άλλους) με το "στην πυρά" (πράξη επιθετική για τους άλλους, θεωρώντας αυτόματα ότι εσύ είναι σημαντικότερη από τους άλλους και έτσι έχεις το δικαίωμα να τους ρίξεις στην πυρά). Αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες (κυρίως άλλων threads που έχεις κάνει για ανθρώπους διαφορετικού χρώματος στο δέρμα), το εύχομαι να καταλαβαίνεις την διαφορά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις