Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως ειναι τουαλετα...

Σωστό κι αυτό, νομίζω κιόλας το έχει γράψει πως κάθε φορά που πάει κάθεται με τις ώρες και το απολαμβάνει...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό, νομίζω κιόλας το έχει γράψει πως κάθε φορά που πάει κάθεται με τις ώρες και το απολαμβάνει...

Αμα ο ανθρωπος ειναι master.... δεν μπορει ομως να λυπει απο αυτο το thread, λες και φτιάχτηκε γι αυτον! 

Δημοσ.

Νομιζα οτι αναφεροσουν στα παλια σπιτια που ειχαν την τουσαλετα εκτος του σπιτιου.πφφφ

Ακομα και αυτο να εννοούσε δεν θα ειχε διαφορα, thread  τετοιου τυπου παντα σε 1 πράγμα καταλήγουν. 

Δημοσ.

Μόνο εμένα διαβάζοντας το θέμα πήγε ο νους μου σε αυτά τα χωριατόσπιτα με τη τουαλέτα έξω απ' το υπόλοιπο σπίτι; :P

Nα σου απαντήσω ειλικρινά τώρα; έξω από τα δόντια?? E λοιπόν όχι, πήγε και στου censored!

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαινω να μην καθισει κανεις στην λεκανη αλλα σταση πελαργου?? Ακροβατικα για μια αφοδευση?? 

Άσχετα από το προσωπικό θέμα άνεσης που θίγει ο thread starter, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί ο μοντέρνος άνθρωπος την τουαλέτα μπορεί να φαντάζει λογικός, δεν είναι όμως ούτε σωστός, ούτε υγιεινός μακροπρόθεσμα. Το ανθρώπινο σώμα δεν έχει φτιαχτεί για να κάθεται κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, ακόμα και στη χρήση της -μοντέρνας- τουαλέτας. Το squatting αντίθετα είναι μια πιο φυσική στάση για το σώμα μας αφού ο άνθρωπος squatαρε για χιλιετίες, ενώ μερικές φυλές (Σλάβοι, Τζιχαντιστές, Ρομά) συνεχίζουν να την προτιμούν μέχρι σήμερα. Στην περίπτωση της αφόδευσης, συνίσταται η χρησιμοποίηση κάποιου βοηθητικού στηρίγματος για τα πόδια ώστε να φέρουμε το σώμα μας στην επιθυμητή, βέλτιστη στάση.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τίποτα χειρότερο από τις Τούρκικες τουαλέτες.

οι οποιες ειναι και οι καλυτερες απο την αποψη "μηχανικης' του ανθρωπιου σωματος. Οποιος βαριεται να διαβασει ας δει το βιντεο

http://wellnessmama.com/7013/squatty-potty-review/

Και επισης της θεωρω και πιο καθαρες

• Like 1
Δημοσ.

οι οποιες ειναι και οι καλυτερες απο την αποψη "μηχανικης' του ανθρωπιου σωματος. Οποιος βαριεται να διαβασει ας δει το βιντεο

http://wellnessmama.com/7013/squatty-potty-review/

Και επισης της θεωρω και πιο καθαρες

Ναι αλλά εμένα δεν μου αρέσουν. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω μπει πριν πολλά χρόνια στις τουαλέτες του κτελ ιωαννίνων για μεγάλη ανάγκη, και το βρήκα με τούρκικες, και κόντεψα να ξεράσω. Πιστεύω και ο επόμενος που μπήκε μετά πό μένα.

Σπανίως και γω να χέσω εκτός οικίας. Δεν ξέρω αν φταιει το αφιλόξενο περιβάλλον, ή το φίλινγκ της μπίχλας, ή αν θα ακουστούν κανόνια στους απέξω.

Στο ελεύθερο κάμπινγκ, από την άλλη, μου έρχεται πιο εύκολα σε στάση σκουώτ πίσω απ' το θάμνο και πάνω στην καυτή άμμο. Και μπιντέ στη θάλασσα. Φακ γιέα.

Δημοσ.

Όσο έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή να μην σε απασχολεί ο προστάτης. Κοίτα μην παθεις κανά ιλεο και αρχισεις τα κλυσματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...