xpapias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ο πηδακας μετα δε σε φοβίζει; Γιατι οι τουρκικές τουλαχιστον δεν εχουν τη λιμνούλα.
xpapias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οχι το αναποδο λεω. Στη συμβατικη τουαλέτα το "πακέτο" σου πάει στο νερο, οποτε απο ψηλα τα κανεις ολα λιμπα. Εκτος κι αν γι αυτο κάποιοι αστοχουν, επιτηδες ισως. Με αγχωσατε παλι βραδιάτικα! Ολο σκέψεις και αναπαντητα ερωτηματα. Αντε να κοιμηθω μετα!
bedazzled Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για κατούρημα μόνο πάω συνήθως και σπάνια για χοντρό.Δεν το χωράει ο νους μου πάντως πόσο ζώα είναι μερικοί... δεν θα μπορούσα με τίποτα να μοιράζομαι τουαλέτα σπιτιού με άλλους ενοίκους (μερικά σπίτια έχουν κοινόχρηστο WC).
g_alkis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οχι το αναποδο λεω. Στη συμβατικη τουαλέτα το "πακέτο" σου πάει στο νερο, οποτε απο ψηλα τα κανεις ολα λιμπα. Εκτος κι αν γι αυτο κάποιοι αστοχουν, επιτηδες ισως. Με αγχωσατε παλι βραδιάτικα! Ολο σκέψεις και αναπαντητα ερωτηματα. Αντε να κοιμηθω μετα! Ρίχνεις ένα χαρτάκι πριν μέσα στη λεκάνη για να μειωθεί η ένταση της πρόσκρουσης. Γλιτώνεις και το ηχηρό "χλατς" με αυτό τον τρόπο. Double win. 5
Pokemon640 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 θυμάμαι όταν η πρώην μου με πήγαινε για κατούρημα, μου φόραγε το κολάρο και μετά είχα ένα δέντρο στο πάρκο και κατούραγα. για το άλλο, ευτυχώς το WC στην εταιρία μου είναι καθαρό. Σε καφέ, μπάρ κλπ ότι είπε ο thread starter. λέμε και καμιά #%(*&α για να γελάμε στον ύπνο μας
hliastsek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αλλες φορες βρισκω το καθισμα με κ@λοχ@αρτα. Αλλες φορες με πατημασιες (σταση "πελαργου"). Υπάρχει δηλαδή ειδική ορολογία για την στάση στο χέσιμο? Σαν το kama sutra της τουαλετας? 1
g_alkis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Υπάρχει δηλαδή ειδική ορολογία για την στάση στο χέσιμο? Σαν το kama sutra της τουαλετας? Χίλιες και μία χεσοστάσεις 1
hliastsek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Χίλιες και μία χεσοστάσεις "Δωρο με το νεο Cosmopolitan που κυκλοφορει... το kama sutra της τουαλέτας! Ξελαφρώστε όπως ποτε ξανα!! " 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Sorry δεν το εχω. Δυσκολη εικονα και για μενα. Αλλα φανταζομαι οτι ανεβαινοντας τη "μετατρεπουν" σε κλασικη τουρκικη. Ναι ναι αυτο στην εικονα φαντάζομαι. Είναι δυνατόν; Και πώς ισορροπείς; Και πώς στοχεύεις; Μλκς ΕΠΟΠ στο στρατόπεδο πήγε να χέσει έτσι με κόψιμο, πουτάνα όλα! Ευτυχώς δεν είχα υπηρεσία εκείνη τη μέρα... Ναι δεν είχαμε τούρκικες...
Silverage Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τελος θυμαμαι το ποστ ενος συμφορουμιτη που ελεγε οτι ειχε παει στη σχολη του και ξεπλενοταν με το χειμαρρο της χεστρας. Εννοείς αυτό το θεϊκό post; Παρόμοιο έπαθα και εγώ πέρυσι τον Ιανουάριο στην εξεταστική στο ΤΕΙ Αθήνας. Πάω πρωί-πρωί, γράφαμε φυσική αν και δεν ήξερα τίποτα γιατί δεν είχα πατήσει καθόλου. Ήταν 8:50 όταν ξεκινήσαμε. Ο καθηγητής αφού τελείωσε την εξήγηση μας λέει ότι στις 9:30 μπορούμε να φύγουμε. Μετά από 5 λεπτά όμως άρχισα να έχω κάποιες ενοχλήσεις. «Εντάξει» λέω, «μισή ώρα είναι, θα περάσει, θα προλάβω να πάω τουαλέτα». Μετά από 10 λεπτά όμως, γινόταν πόλεμος μέσα στο έντερό μου. Κλανίδια μπαινοβγαίναν στην κωλοτρυπίδα προσπαθώντας να δραπετεύσουν, ιδρώτας, κοκκινίλα, γουργουρητά, ζαλάδα. «Σήκω γιατί θα μείνεις» σκέφτηκα. Με βλέπει που πάω να σηκωθώ, μου λέει σε 15 λεπτά. Ξανακάθομαι, μου φεύγουν και 2-3 κλανιές αφού δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, ευτυχώς άοσμες ή τουλάχιστον εμένα δεν μου μύριζαν γιατί είχα φουντώσει ολόκληρος. Μετά από 2 λεπτά όμως σηκώνομαι απότομα, πηγαίνω στο καθηγητή και με τρεμάμενη φωνή του λέω «πρέπει να πάω τουαλέτα» και βγαίνω τρέχοντας. Επειδή όμως είμασταν στον δεύτερο όροφο, δεν προλάβαινα να κατέβω στις κάτω τουαλέτες και έτσι κάνω μια γρήγορη στροφή και μπαίνω σε κάποιες τουαλέτες εκεί πιο δίπλα. Κάθομαι κατευθείαν στην τουαλέτα χωρίς να κοιτάξω τίποτα, ούτε να βάλω χαρτί γύρω γύρω αφού δεν άντεχα άλλο και άρχισαν να ρέουν οι καταρράκτες του Νιαγάρα και να ηχούν οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης. Μετά από κάνα 5λεπτο, κοιτάω για χαρτί, τίποτα, η πόρτα εντωμεταξύ χαλασμένη και λίγο ανοιχτή αλλά μέσα στη θολούρα μου δεν κοίταξα τίποτα. Δεν μπορούσα να βγω να πάω και στις διπλανές να δω μήπως είχε χαρτί αφού τα κωλομέρια ήταν πασαλειμμένα και η πόρτα ήταν κάθετη στο διάδρομο οπότε αν περνούσε κανένας θα γινόμουν ρεζίλι. Τελικά δεν είχα άλλη επιλογή και έκανα πατέντα. Σκουπιζόμουνα με το χέρι και το ξέπλενα πατώντας το καζανάκι και βάζοντας το χέρι εκεί που τρέχει το νερό. Μπορεί να μου πήρε και 10 λεπτά να καθαρίσω. Μετά έφυγα τρέχοντας με το σκατωμένο αλλά φαινομενικά καθαρό χέρι μου. Πήρα και το Α15 το οποίο ήρθε γρήγορα ευτυχώς στη στάση και πήγα σπίτι. Το κακό είναι ότι μέχρι το μετρό στο Μεταξουργείο κρατιόμουν από το σίδερο στο λεωφορείο μπροστά στον οδηγό καθώς δεν είχε θέση να κάτσω. Να έχετε το νου σας λοιπόν που πιάνεται γιατί αμφιβάλω αν το έχουν απολυμάνει από τότε. 12
bedazzled Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σκέτη ποίηση το Insomnia... χείμαρρος γραφής! 9
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Υπάρχει δηλαδή ειδική ορολογία για την στάση στο χέσιμο? Σαν το kama sutra της τουαλετας? Να γιατί χρειάζεται ο vsl.. τον είδα μετά λύπης μου τις τελευταίες μέρες να συμμετέχει σε θρετζ άσχετα με το χέσιμο και τώρα που μιλάμε για το αντικείμενό του τηρεί σιγή ιχθύος 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα