arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ελα φιλε μου, οχι δεν βγαζει εικονα, το κακο ειναι πως οταν την συνδεω στο pc δεν βγαζει καποιον ηχο ,αφου εχουμε τον ιδιο driver μαλλον αν θα επερνα αυτην που μου προτεινες παλι τα ιδια θα ειχα ,λες να φταινε τα win10;
Pokemon640 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε με Sony Vegas, εγώ με αυτό μεταφέρω την HDV κασέτα στο PC. Αν σε προλάβαινα βέβαια θα έλεγα να πάρεις μια σοβαρή κάρτα pci-e με Ti chipset.
afterhours Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω να φταινε τα windows 10 γιατι εχουμε τον ιδιο driver....εγω εχω win8.1 οποτε οχι τπτ τεραστιες διαφορες. Το καλωδιο ειναι 4pin to 6pin ?? ....δλδ μικρο στην καμερα και μεγαλυτερο στην θυρα firewire ;; Για σκαλισε καμια ρυθμιση στη βιντεοκαμερα...(δεν την εχω και τη δικια μου σπιτι να τσεκαρο την εχω δανεισει ) Δοκιμασε και με την καμερα συνδεδεμενη στο ρευμα οχι μονο με τη μπαταρια της (χλωμο αλλα ποτε δεν ξερεις)
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε με Sony Vegas, εγώ με αυτό μεταφέρω την HDV κασέτα στο PC. Αν σε προλάβαινα βέβαια θα έλεγα να πάρεις μια σοβαρή κάρτα pci-e με Ti chipset. εμ ,δε με προλαβες, δυο μερες φωναζω εδω αλλα τιποτα , ευτυχως εχω και τον @afterhours Αν δεις πισω φιλε εχω μια εικονα που σου λεει αν εχεις συνδεση i.link και μου γραφει not ready, αρα δεν υπαρχει συνδεση, επισης οταν την συνδεω στο pc δεν κανει τον περιβοητο ηχο ,για ποια καρτα λες; Δεν νομιζω να φταινε τα windows 10 γιατι εχουμε τον ιδιο driver....εγω εχω win8.1 οποτε οχι τπτ τεραστιες διαφορες. Το καλωδιο ειναι 4pin to 6pin ....δλδ μικρο στην καμερα και μεγαλυτερο στην θυρα firewire ;; Για σκαλισε καμια ρυθμιση στη βιντεοκαμερα...(δεν την εχω και τη δικια μου σπιτι να τσεκαρο την εχω δανεισει ) ακριβως, το καλωδιο ειναι σαν αυτο που αναφερεις,δοκιμασα και ενα αλλο που ειχα αλλα παλι τιποτα
afterhours Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Την ειδα την φωτο αλλα η δικια μου δεν ειχε αυτο το μενου χμμμ Παντως εμενα οταν την συνδεω στο pc με firewire και την ανοιγω κανει τον κλασσικο ηχο Πριν παρω τη δικια μου την καρτα firewire σε φορουμς που εκανα ερευνα διαβαζα για πολλες ασυμβατοτητες με καλωδιο που δεν αναγνωριζοταν η καμερα κλπ.... και ειχα φοβηθει αρκετα δεν σου κρυβω για το αν θα εχω και εγω προβληματα
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 το καλωδιο δεν νομιζω να φταιει ,χρησιμοποιησα και αυτο που ειχαν πριν χρονια αλλα χωρις αποτελεσμα ,τωρα τι να πω, η φταιει η καρτα που πηρα η η εξοδος 1394
afterhours Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μηπως εχεις κανα παλιο μηχανημα με xp να βαλεις την καρτα??...απο οτι διαβασα αυτα τα προβληματα με το firewire και ασυμβατοτητες κλπ ..ξεκινησαν απο vista και μετα Αν εχεις κανα παλιο πυργο θα κανεις λογικα τη δουλεια σου...λεω μια ιδεα για να μην χρειαστει να γυρισεις πισω τη καρτα
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 να γυρισω την καρτα πισω δε το βλεπω , τωρα να βρω win xp ευκολο ειναι, μαλλον θα τα βαλω στο δικο μου pc σε αλλο σκληρο ,χρονο χρειαζομαι , πριν χρονια σε win 7 ειχα κανει την δουλεια μου, αλλα εκει ειχα motherboard gigabyte με ενσωματωμενο firewire αυτην που εχεις εσυ αν την παρω θα παιξει;
afterhours Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πιστευω πως ναι γι αυτο στην ειχα προτεινει απο την αρχη... Αλλα ειναι κριμα να ξαναπληρωσεις δυο φορες συνολικα Αλλα πες οτι την παιρνεις και μια στο εκατομμυριο δεν δουλευει τοτε τι κανεις αραγε Αφου δεν μπορεις να την πας πισω λεω να ψαξεις τη λυση με WinXP...αν και εκει δεν δουλευει την στελνεις πισω δικαιωματικα σαν ελλατωματικη ΕDIT Δοκιμασε και κατι αλλο αν και δεν νομιζω να δουλεψει Πηγαινε στο device manager...κανε δεξι κλικ στη firewire καρτα και πατα update driver software Μετα πατα browse my compute for hardware και μετα πατα Let me pick from a list Μετα απο τη λιστα επελεξε το πανω πανω που λεει σκετο 1394 OHCI compliant driver και πατα next Κανε ρεσταρτ και δες μηπως την βλεπει ...βαλε ξαναβαλε το firewire
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αφου την βλεπουν τα win γιατι να μην δουλευει; τεσπα , σε μπελαδες μπηκαμε μου φαινεται , αλλη συσκευη δεν μπορουμε να συνδεσουμε για να δουμε αν ειναι ok η οχι; μονο η καμερα συνδεεται εκει;
afterhours Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δοκιμασες αυτο που σου εγραψα στο edit στο προηγουμενο μου μυνημα ??
arma1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 για το update μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο ,το browse my compute for hardware που το βρισκω αυτο; edit καταλαβα τι λες, μισο να το κανω edit2 το εκανα, παλι τα ιδια
afterhours Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Για δοκιμασε κανα ρεσταρτ το pc μετα απο την αλλαγη driver..κλεισε και ξανανοιξε την καμερα μηπως γινει τπτ....παντως ειναι πολυ σπαστικο να μην μπορεις να κανεις τη δουλεια σου....αυτη τη λυση στη προτεινα γιατι σε μερικους διαβαζω τωρα σε ξενο φορουμ εχει δουλεψει αλλα σε αλλους οχι
arma1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 μονο σπαστικο ειναι; αστα να πανε , εκανα reboot αλλα παλι τιποτα ,οτι να ναι
afterhours Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αμα εχεις χρονο δοκιμασε και κανεναν αλλο driver απο τη λιστα ...δεν εχεις να χασεις κατι... Εκει στη λιστα που σου εβγαλε που επελεξες 1394 OHCI αν ξετικαρεις το κουτακι show compatible hardware βγαζει και αλλους drivers...κατω κατω βγαζει και sony corporation driver και texas instrument με ονομασια iLink αν κανεις κλικ...αν δεν δουλεψει κατι με την ιδια μεθοδο γυρνας παλι σε μαμισιους VIA 1394 OHCI που σου εβγαλε εξαρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα