Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,έχω ένα πρόβλημα στο itunes ενώ ως 8.1 μου λειτουργούσε κανονικά με  το μου εβαλα τα 10 μου βγάζει ένα ERROR 707 κάπως έτσι!Μίλησα με το support apple και άκρη δεν βγάλαμε!Ξανά έβαλα τα 8.1 με restor computer στην αρχική μορφή και μου βγάζει πάλι ERROR ....Αν γνωρίζει κανείς!!

Ευχαριστώ!!! :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φτιάξε ένα στικάκι με το windows media creation tool. Κάνε φορματ και πέρασε κανονικά το Windows 10.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό?Δεν έχω τα γνήσια εγώ!Ενημέρωση έκανε το λαπτοπ απο μόνο του όταν 1ο βγήκαν τα 10

Δημοσ.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό?Δεν έχω τα γνήσια εγώ!Ενημέρωση έκανε το λαπτοπ απο μόνο του όταν 1ο βγήκαν τα 10

Απο την στιγμή που έγιναν update μόνα τους είναι γνήσια! Ρώτα και στο thread για Windows. Μπορείς να το ψάξεις και στο internet πως μπορείς να φτιάξεις το στικάκι με το παραπάνω εργαλείο. Αν δεν θες πήγαινε σε κανέναν να στο κάνει format να σου πάρει τα λεφτά τζάμπα.....

Δημοσ.

Απο την στιγμή που έγιναν update μόνα τους είναι γνήσια! Ρώτα και στο thread για Windows. Μπορείς να το ψάξεις και στο internet πως μπορείς να φτιάξεις το στικάκι με το παραπάνω εργαλείο. Αν δεν θες πήγαινε σε κανέναν να στο κάνει format να σου πάρει τα λεφτά τζάμπα.....

Δεν ειπαοτι δεν θελω αλλα επειδη εσυ ξερεις απο αυτα δεν σημαινει οτι ολοι μασ γνωριζουμε απο υπολογιστες και στο κατω κατω σαν κοριτσι που ειμαι ξερω τα βασικα!Αν ηξερα απο φορματ και οτι αλλο μου ειπες θα το εκανα μονη μου!Αλλα υποθετω οτι με περασες για αγορι!

Δημοσ.

Καλα...καλο είναι τοτε να το μεταφερθει το θεμα στο αντίστοιχο thread για να σου απαντησαν καλυτερα οι ειδικοι του Windows.

Οσο για το κοριτσι δεν μου λεει τιποτα γιατι εχω δει αντρες που ειναι αστα να πανε. Η κοπελα μου τους βαζει τα γυαλια για πλακα.

• Like 1
Δημοσ.

απλωςμε ενοχλησε το υφακι σου λιγο!Αν ημουνα γνωστης του θεματος δεν θα ποσταρα την αναρτηση εδω μεσα,θα το έλυνα μόνη μου!Και οχι εγω δεν ασχολουμε με τον τομεα αυτο καθολου  οποτε οτι μου ειπες λογικο να μου φαινονται κινεζικα και να μην γνωριζω πως να το κανω!!οποτε ναι θα το παω καπου "να μου παρει τσαμπα τα λεφτα'" οπως ειπες!
Τεσπα,ευχαριστω γι ατις οχι και τοσο βοηθητικες συμβουλες σου!Καλο απογευμα!

Δημοσ.

@Xruca

Η συμβουλή του Atheatos είναι απλή, ό,τι φύλο και να είσαι χωρίς να χρειάζεται να είσαι γνώστης του θέματος. Αν γράψεις "windows media creation tool." στο Google, θα οδηγηθείς στο site της Microsoft για να καταβάσεις το windows media creation tool, το οποίο μόλις το τρέξεις θα τα κάνει όλα μόνο του. Αρκεί να έχεις ένα στικάκι 8GB πάνω στον υπολογιστή.

Παρ' όλα αυτά μου φαίνεται λίγο περίεργο να χρειάζεσαι επανεγκατάσταση Windows για να βάλεις iTunes εκτός αν έχεις πειράξει κάτι στο λειτουργικό.

Αν έχεις δοκιμάσει ακριβώς τις οδηγίες, όπως λες, για την απεγκατάσταση όλων των Apple apps (καλό είναι όταν ζητάς βοήθεια, να λες ό,τι έχεις δοκιμάσει ήδη για να μην παιδευόμαστε τσάμπα) δεν έχω κάποια άλλη ιδέα. 

• Like 1
Δημοσ.

Βοηθεια ζητησα αν νιω

@Xruca

Η συμβουλή του Atheatos είναι απλή, ό,τι φύλο και να είσαι χωρίς να χρειάζεται να είσαι γνώστης του θέματος. Αν γράψεις "windows media creation tool." στο Google, θα οδηγηθείς στο site της Microsoft για να καταβάσεις το windows media creation tool, το οποίο μόλις το τρέξεις θα τα κάνει όλα μόνο του. Αρκεί να έχεις ένα στικάκι 8GB πάνω στον υπολογιστή.

Παρ' όλα αυτά μου φαίνεται λίγο περίεργο να χρειάζεσαι επανεγκατάσταση Windows για να βάλεις iTunes εκτός αν έχεις πειράξει κάτι στο λειτουργικό.

Αν έχεις δοκιμάσει ακριβώς τις οδηγίες, όπως λες, για την απεγκατάσταση όλων των Apple apps (καλό είναι όταν ζητάς βοήθεια, να λες ό,τι έχεις δοκιμάσει ήδη για να μην παιδευόμαστε τσάμπα) δεν έχω κάποια άλλη ιδέα. 

Βοηθεια ζητησ αν νιωθεις οτι σε ταλεπορω πολυ  απλα δεν απαντας!

Δημοσ.

Βοήθεια ζήτησα, αν νιώθεις ότι σε ταλαιπωρώ πολύ, απλώς δεν απαντάς!

Όταν έψαχνα το link για την σωστή απεγκατάσταση δεν ήξερα ότι το έχεις δοκιμάσει ώστε να αποφύγω την "ταλαιπωρία". Γι' αυτό λέω ότι έπρεπε να το αναφέρεις στο πρώτο post.

Μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα του forum.

Υ/Γ Sorry για το edit του post σου αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω.

Δημοσ.

Όταν έψαχνα το link για την σωστή απεγκατάσταση δεν ήξερα ότι το έχεις δοκιμάσει ώστε να αποφύγω την "ταλαιπωρία". Γι' αυτό λέω ότι έπρεπε να το αναφέρεις στο πρώτο post.

Μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα του forum.

Υ/Γ Sorry για το edit του post σου αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω.

Τοτε ,ην το βλέπεις!Δεν σου ζητησε κανεις να απαντησει ςκαι σχολιασεις!!Το νοημα το ξερω ανθρωπους με τουπε και υγακι δεν  μπορω να καταλαβω!αλλα  τεσπα μερικοι ανθρωποι θελουν να φερονται ετσι! :)

Δημοσ.

Τοτε ,ην το βλέπεις! Γράφεις σε δημόσιο forum.

Δεν σου ζητησε κανεις να απαντησει ςκαι σχολιασεις!! Εσύ ζήτησες βοήθεια.

Το νοημα το ξερω Όχι δεν το ξέρεις.

ανθρωπους με τουπε και υγακι δεν  μπορω να καταλαβω!αλλα  τεσπα μερικοι ανθρωποι θελουν να φερονται ετσι! :)

Τα περί συμπεριφοράς, ασ' τα. Ζήτησες βοήθεια και δεν έχεις πει ούτε ένα ευχαριστώ (εκτός από 'κείνο που συνοδευόταν με τη φράση "οχι και τοσο βοηθητικες συμβουλες σου".

Τέλος πάντων, ελπίζω να λύσεις το πρόβλημά σου. (Εκτός αν είσαι πάνω από 13, οπότε δύσκολα τα πράγματα).   :)

Δημοσ.

Συμβουλές απο ένα 50αρη δεν θέλω! Αν θέλεις συμβούλευσε τα παιδιά σου και όχι εμένα! Και το ποσό είμαι είναι άλλο θέμα! Ευχαριστώ θα πω σε άνθρωπο που βοήθησε και όχι εχει ύφος και τουπέ και κάνει τον έξυπνο εδώ μέσα λες και επειδή ξέρει να χειρίζεται ένα site της πλάκας κάνει κατι φοβερό! Δεν ανακάλυψες και πυρηνική φυσική όποτε χαλάρωσε! Και όσο αφορά την συμπεριφορά...ναι είναι γελοίο να βλέπεις έναν 50 να αντιδρά ετσι....η ωριμότητα μάλλον πήγε περίπατο (αν υπήρξε ποτέ) ! Τεσπα συγχαρητήρια για τους τρόπους και συμπεριφορά! Είσαι "ώριμος"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...