neof1z Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Χαιρετώ την παρέα. Ήθελα να ρωτήσω αν η Quadro κάνει για htpc. Θέλω να πάρω μια που έχω βρει Nvidia Quadro K600 και την θέλω μόνο γι' αυτό το λόγο. Τα προγράμματα που θα δουλέψουν είναι γνωστά. 1.Kodi 2.PowerDvd 3D να παίζει και ταινίες bluray 3d Ευχαριστώ.
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν έχει νόημα να πάρεις Quadro για αυτόν τον ρόλο. Ή θα είναι πολύ ακριβότερη απο μια αντίστοιχη consumer ή πολύ πιο αδύναμη στο αντ'ιστοιχο κόστος. Πάρε μια απλή με 20 ευρώ και hardware acceleration. 1
neof1z Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Την έχει φίλος και θα την πάρω φθηνά.Το θέμα είναι αν κάνει για την δουλειά που την θέλω!!!
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Θα σε καλύψει. Όπως και μια κάρτα των 20-30 ευρώ. Αν είναι να στην δώσει ακριβότερα, δεν συμφέρει εσένα. Αν στην δώσει 20-30 ευρώ δεν συμφέρει αυτόν! Και για 20-30 ευρώ την αγοράζω Σήμερα!
Pokemon640 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έχω μια Quadro FX 580 (ως slave ) για να οδηγεί το projector που βλέπω ταινίες, διαπίστωσα ότι έχουν δυνατότερα DACs από τις consumer κάρτες. Καθώς το μηχάνημά μου είναι με BNC (αναλογικό). Σε ψηφιακό θα δεις διαφορά αν η οθόνη σου υποστηρίζει 10 Bit χρώμα που είναι το μεγάλο υπέρ της Quadro. Αφού το θες κιόλας αγόρασε την.
conkal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 για μενα μονο αν θες 10bit colour depth ή εχεις λεφτα για σκοτωμα ή θες double precision υπολογισμους με μεγαλη ακριβεια εχει νοημα η Quadro για ολα τα αλλα μια κλασσικη geforce ειναι καλυτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα