yota21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε ολους Προσπάθησα να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ της Πειραιώς με κάρτα της Άλφα.. Ενώ η συναλλαγή προχωρούσε με το που πάτησα το πόσο ανάληψης και άρχισε να γίνεται καταμέτρηση των χρημάτων (άκουσα τον γνωστό θόρυβο) ουδέποτε άνοιξε το πόρτακι με τα χρήματα.. Κάνω κίνηση του λογαριασμού μου Σε ΑΤΜ της τράπεζας μου και τα λεφτά είχαν αφαιρεθει μαζί και η προμήθεια του συστήματος ΔΙΑΣ. Κάλεσα την Αλφα μου λέει από Δευτέρα δηλώστε απώλεια - βλάβη συναλλαγής σε κάποιο καταστημα Κάλεσα Πειραιώς μου λέει δεν έχουμε εικόνα τι γίνεται σε κάθε ΑΤΜ προφανώς δυσλειτουργία του μηχανήματος θα υπήρχε Το πόσο είναι το γνωστό 420αρι του capital. Υπάρχει περίπτωση έτυχα απατεωνιά? Δεν νομίζω γτ μια κυρία μετά από μένα έβγαλε κανονικά... Να άνοιξε και να έκλεισε στιγμιαία η πόρτα ή να κόλλησε κανένας ιμάντας?? Αν βρούμε τοωθεμα ξέρουμε πόσο κρατάει μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα... Τέλος μήνα τέτοια κέντα μας χάλασε το Σ-Κ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τα κακα ευτυχως λιγα των ΑΤΜ ειδικα οταν ειναι αργια.... Την Δευτερα θα βγαλεις ακρη αλλα αν ειχες αναγκη αυτα τα 420 τι θα μπορουσες να κανεις ?
yota21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Άσε φιλε μου χάλασε η διάθεση.. Και χρειάστηκαν εκτάκτως... Πάμε σε δανεικά και βλέπουμε από βδομάδα.. Ελπίζω να βγάλω άκρη παρά το κακό.. Τουλάχιστον θα πάρω ένα μάθημα.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Άσε φιλε μου χάλασε η διάθεση.. Και χρειάστηκαν εκτάκτως... Πάμε σε δανεικά και βλέπουμε από βδομάδα.. Ελπίζω να βγάλω άκρη παρά το κακό.. Τουλάχιστον θα πάρω ένα μάθημα.. Θα βγαλεις ακρη αλλα θα ταλαιπωρηθεις λιγο .Δεν ειναι σιγουρο για την Δευτερα γιατι κατι παιζει με "τραπεζικη αργια" αν και τα καταστηματα ειναι ανοιχτα λογω της Δευετρας του Πασχα των Καθολοκων και οι συναλλγες που θα γινουν Δευτερα μετρανε με ημερομηνια Τριτης.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για να γινει αντιλογισμός πρεπει πρωτα να τελειώσουν τα χρηματα που εχει μεσα το ΑΤΜ, λιγο δύσκολο τωρα με τα cc, λεφτά δεν χανεις αλλα θα τα παρεις προς το τελος της εβδομάδας που ερχεται
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Κάπου το μεσημέρι θα γίνει το άνοιγμα/καταμέτρηση και "τάισμα" του μηχανήματος. Εκεί θα δουν οτι περισσεύουν τα χρήματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το κακο ειναι οτι καπου στους ορους που εχουμε υπογραψει και κανεις δεν εχει διαβασει οταν πηραμε την καρτα με καποιο τροπο ειναι προστατευμενη η Τραπεζα για δικα της λαθη και εχουμε αποδεχτει τους ορους. Κάπου το μεσημέρι θα γίνει το άνοιγμα/καταμέτρηση και "τάισμα" του μηχανήματος. Εκεί θα δουν οτι περισσεύουν τα χρήματα. Κι εγω ετσι νομιζω. Πολλα ειναι και θεμα Τραπεζας.Μια φορα μου κρατησε το ΑΤΜ την καρτα γιατι αργησα να την παρω και πηγα σε καταστημα Eurobank και σε 10 λεπτα ειχα αλλη .Αν ημουν Εθνικη θα ηθελα το 10ημερο σιγουρα.
patrickdrd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τα καταστήματα ανοικτά δεν είναι όμως την Δευτέρα; θα μπορέσω να εξαργυρώσω μια επιταγή για να την καταθέσω σε άλλη τράπεζα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τα καταστήματα ανοικτά δεν είναι όμως την Δευτέρα; θα μπορέσω να εξαργυρώσω μια επιταγή για να την καταθέσω σε άλλη τράπεζα; Νομιζω θα μπορεσεις αλλη καταθεση θα φανει με ημερομηνια Τριτης. 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τα καταστήματα ανοικτά δεν είναι όμως την Δευτέρα; θα μπορέσω να εξαργυρώσω μια επιταγή για να την καταθέσω σε άλλη τράπεζα; Ασχετο με το θεμα ή ειμαι ζαλισμένος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα