logo15 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Έφτασε η κοπέλα μου με την τελευταία αναγγελία στην πύλη και της είπαν ότι έκλεισε. Τις πρότειναν να πάει για αλλαγή. Πάμε και τις ρυξαν άκυρο. Είναι δυνατόν? Πείτε μου ρε παιδιά γιατί θα τα γαμησω όλα!!!
xpapias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ε μάλλον άργησε λιγάκι! Οοοσες φορές έχω υπάρξει στο αεροδρόμιο, φωναζουν τουλαχιστον x2-3 το όνομα σου εφοσον εχεις κανει check in και εχεις αργησει.
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εδώ δεν έχει δικαιώματα αλλά υποχρεώσεις. Δεν ήταν στην ώρα της...σορρυ 4
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν έχει γίνει το check in και πέντε λεπτά πριν την πτήση έχω δει να μπαίνουν στο αεροπλάνο...
logo15 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν έχει γίνει το check in και πέντε λεπτά πριν την πτήση έχω δει να μπαίνουν στο αεροπλάνο... ακριβος. Ολα ειχαν γινει και απλα δεν την βαλανε και την παρεπεψαν πανω για αλλαγη οπου η κοπελα της ειπε οτι δεν με νοιαζει τι σας ειπαν στην πυλη αλλαγη δεν κανουμε και ουτε επιστρεφουμε τα λεφτα πισω (μονο λεει τους φορους που δεν ηρθαν ποτε). Οταν πηγε να βγαλει απελπισμενη νεο εισιτηριο για αυριο της ειπαν 130 εθρω ενω ονλαιν που και το βγαλαμε ηταν 85!!!
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ακριβος. Ολα ειχαν γινει και απλα δεν την βαλανε και την παρεπεψαν πανω για αλλαγη οπου η κοπελα της ειπε οτι δεν με νοιαζει τι σας ειπαν στην πυλη αλλαγη δεν κανουμε και ουτε επιστρεφουμε τα λεφτα πισω (μονο λεει τους φορους που δεν ηρθαν ποτε). Οταν πηγε να βγαλει απελπισμενη νεο εισιτηριο για αυριο της ειπαν 130 εθρω ενω ονλαιν που και το βγαλαμε ηταν 85!!! Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πάντως...η κάρτα επιβίβασης συνήθως γράφει ότι η πύλη κλείνει 30 λεπτά πριν την πτήση, άρα είναι καλυμμένοι. (Αν το είχε κάνει η ryanair θα είχε περισσότερο κράξιμο πιστεύω! ). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Έχουν το δικαίωμα να μην σε βάλουν μεσα. Το έχω πάθει σε πτήση για Αμερική (από Φρανκφούρτη) και ενώ η καθυστέρηση είχε γίνει εξαιτίας της Lufthansa από εδώ, πάλι δεν μας άφησαν να επιβιβαστουμε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 καλα πως έγινε αυτο; έκανε το check in και αργησε να πάει στην πύλη;
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 καλα πως έγινε αυτο; έκανε το check in και αργησε να πάει στην πύλη; Μπορεί να το είχε κάνει ηλεκτρονικά. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μάλλον αυτό έγινε, αλλιώς μιλάμε για περίπτωση 1
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μάλλον αυτό έγινε, αλλιώς μιλάμε για περίπτωση Καμιά φορά πάντως χάνεις λίγο την αίσθηση του χρόνου...ειδικά αν είσαι σε αεροδρόμιο που δεν ξέρεις! Νομίζεις ότι έχεις χρόνο δηλαδή αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις, είναι και μακριά η πύλη και εκεί που ήσουν άνετος βρίσκεσαι να τρέχεις χωρίς να το καταλάβεις!
Swimmer21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ακριβος. Ολα ειχαν γινει και απλα δεν την βαλανε και την παρεπεψαν πανω για αλλαγη οπου η κοπελα της ειπε οτι δεν με νοιαζει τι σας ειπαν στην πυλη αλλαγη δεν κανουμε και ουτε επιστρεφουμε τα λεφτα πισω (μονο λεει τους φορους που δεν ηρθαν ποτε). Οταν πηγε να βγαλει απελπισμενη νεο εισιτηριο για αυριο της ειπαν 130 εθρω ενω ονλαιν που και το βγαλαμε ηταν 85!!! Γιατι οι φοροι δεν ηρθαν ποτε; Θελουν περιπου 2-3 εβδομαδες
Typhoon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Γενικά το θέμα του χρόνου θέλει μια προσοχή γιατί οι χρόνοι που δίνουν οι αεροπορικές στους όρους του εισιτηρίου είναι εξωπραγματικοί ακριβώς για να είναι καλυμμένες. Γι'αυτό λένε ότι οφείλεις να είσαι στο check in 90 λεπτά πριν την πτήση και την πύλη 45 λεπτά ξέρω γω, ενώ όλοι ξέρουμε ότι 45 και 20 αρκούν αντίστοιχα. Αλλά αν πας έτσι (που και εγώ έτσι πάω) και το χάσεις, δεν σου χρωστάνε τίποτα. Είχα τσακωθεί μια φορά με μια της Aegean που είχε δώσει boarding 45 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης και εγώ άργησα και μου την είπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα