AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα... Επειδή στην πολυκατοικία που μένω δεν λειτουργούν τα κουδούνια και χρειάζεται ολο το σύστημα ξύλωμα και τοποθέτηση καινούργιων συν τα εξοδα ηλεκτρολόγου και επειδή δύσκολα θα συννενοηθώ με τους υπόλοιπους για να μοιραστούν τα έξοδα... Σκέφτομαι να βάλω κάποιο ασύρματο κουδούνι το οποίο να μην είναι ακριβό.Να έχει μερικές επιλογές ήχων για να επιλέξω καποιον που να μην είναι σπαστικός και θα με ενδιέφερε αν υπάρχει να μπορώ να επικοινωνώ με αυτόν που θα χτυπάει το κουδούνι.Με την εμβέλεια δεν νομίζω να έχω πρόβλημα γιατί είμαι 1ο όροφο.Σχετικά με το νερό θα μπεί σε σημείο που δεν θα βρέχεται,αν όμως είναι και ανθεκτικό-στεγανό στην υγρασία ακόμα καλύτερα. Σε ποιά καταστήματα να κοιτάξω?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ασυρματο σε ολη την πολυκατοικία ξεχνατο, φωναξε εναν δυο να σου κανουν προσφορές για αντικατάσταση του υπάρχοντος συστήματος με τα συρματακια του
AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μόνο για εμένα το θέλω,για 1 διαμέρισμα. Σωστή η λύση που γράφεις ως πιο οικονομική.Η πολυκατοικία είναι 3 όροφοι.Με αυτόν στον 2ο ειναι ιδιοκτήτης και δεν μιλάω και αυτός στον 3ο το νοικιάζει οπότε δεν τον συμφέρει να βάλει χρήματα.Αυτός στον 2ο έχει ήδη βάλει ασύρματο.
Pokemon640 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Με την υπάρχον καλωδίωση, βγάζεις το αρχαίο κουδούνι που έχεις, και βάζεις ένα ψηφιακό με ότι μελωδία θες πέρα από τη default. Ούτε καν θα ασχολείσαι με μπαταρίες. Π.χ. αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα