logo15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν είχατε την δυνατότητα να κάνετε διακοπές σε ένα από τα δυο ποιο θα επιλέγατε? Και αντίστοιχα αν μπορούσατε να δουλεύετε σε ένα από τα δυο σε ποιο?
ASFE Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εγω θα διαλεγα το 1ο. Δωματιο με δικια του πισινα. Και θεα θαλασσα!
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν είχατε την δυνατότητα να κάνετε διακοπές σε ένα από τα δυο ποιο θα επιλέγατε? Και αντίστοιχα αν μπορούσατε να δουλεύετε σε ένα από τα δυο σε ποιο? Εχω μεινει και στα 2 απο αποψη τοποθεσιας ειναι με διαφορα καλυτερο το cape sounio ,tωρα απο εγκασταστασεις ειναι παρομοιες αλλα εχω την εντυπωση πως πλεον συντηρειτε καλυτερα to cape λογω χρηματοδοτησης και ποσοστου πληροτητας κλινων το τριημερο της Πρωτοχρονιας δεν εχει ουτε δωματιο ελευθερο . 1
xpapias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και τα 2 ειναι για πολυ καθημερινες καταστασεις. 1
logo15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εχω μεινει και στα 2 απο αποψη τοποθεσιας ειναι με διαφορα καλυτερο το cape sounio ,tωρα απο εγκασταστασεις ειναι παρομοιες αλλα εχω την εντυπωση πως πλεον συντηρειτε καλυτερα to cape λογω χρηματοδοτησης και ποσοστου πληροτητας κλινων το τριημερο της Πρωτοχρονιας δεν εχει ουτε δωματιο ελευθερο . ειναι μονο σεζον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα