Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερουμε αντιστοιχη περιοχη στην αθηνα με τετοιε κινεζιες?

Το τετράγωνο Σωκράτους-Ευριπίδου-Σοφοκλέους-Αθηνάς και κάθετα δρομάκια (πάντα κάτω απο την Αθηνας).

Εννοείται πας πρωί μέχρι μεσημέρι (να εχει φως και κόσμο ρε παιδί μου) και εχεις καλά κρυμμένο οτιδήποτε φαντεζί.

Είναι πολλά κινεζομαγαζάκια με σχεδόν οτιδήποτε. 

• Like 1
Δημοσ.

Το τετράγωνο Σωκράτους-Ευριπίδου-Σοφοκλέους-Αθηνάς και κάθετα δρομάκια (πάντα κάτω απο την Αθηνας).

Εννοείται πας πρωί μέχρι μεσημέρι (να εχει φως και κόσμο ρε παιδί μου) και εχεις καλά κρυμμένο οτιδήποτε φαντεζί.

Άλλος φλώρος μας βρήκε! Τσου ρε!

• Like 1
Δημοσ.

Lol re μλκ που τον στέλνεις τον άνθρωπο, και αν είναι γυναίκα;

ρε κορμια ανδρας ειμαι... αλλα θα ειμαι με την κοπελια...

μερα θα παω με φως... δεν πιστευω να μας περασουν πριονοκορδελα ε?

για θεσ/νικη μιλαω

Δημοσ.

για θεσ/νικη μιλαω

Μπα εισαι safe κατά την διαρκεια της ημερας, προσεξε μονο μην φατε τιποτα περιεργα κινεζικα γιατι μετα θα σας παει πριονοκορδελα σε φαση :blink:  :wacko:  :confused:  :fear:  :eek:

Δημοσ.

για θεσ/νικη μιλαω

δεν έχεις θέμα, μη φοβάσε (όσο είναι μέρα)

Δημοσ.

Σιγά το γκετο ρε παιδιά η Γιαννιτσων!! Θα νομίζει ο άνθρωπος ότι πάει σε τίποτα κινέζικα mob streets.

Κεντρικοτατος δρόμος είναι και δίπλα είναι και το One Salonica που πλέον μαζεύει πολύ κόσμο. Το τελευταίο μαγαζί μάλιστα πριν φτάσεις στο one Salonica έχει πολύ πράμα από τεχνολογικοgadget.

Αλλά! Αν είναι να πάρεις 1-2 πραγματακια να ξες δε συμφέρει. Πουλάνε με τιμές αγοράς. Αν πάρεις όμως αρκετουτσικα θα τους πεις τη μαγική λέξη "χονδρική" και ολες οι τιμές θα γίνουν δια 2.

Δημοσ.

Είναι πολλά κινεζομαγαζάκια με σχεδόν οτιδήποτε.

Με κινητο μπακατελα ,2ο αριθμο (καρτα σιμ εννοω) που εχεις βαλει προώθηση κλησεων απ το βασικο σου , ρουχα ξεπλενικα αλλα οχι και ρεταλια ,βλεμμα χαλαρο αλλα οχι αφελες , τα λ7 στην τσεπη ωατε να μη βγαζεις το πορτοφολι,το οποιο ειναι στην εσωτερικη τσεπη και δεν βγαινει ποτε ή δενβτο παιρνεις καθολου και φυσικα οπως ειπαμε μερα και αν ειν δυνατον με παρεα ... χαχαχαχ οχι που θα μας πουν "τσου" :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...