Laurelien Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ή και χώρες που θέλετε να επισκεφτείτε και τι σας έχει μείνει περισσότερο από εκεί που πήγατε.Εγώ έχω πάει ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Ην. Βασίλειο, Τουρκία, ΗΑΕ, Νότια Αφρική, Κίνα, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Περού, Βραζιλία.Και θέλω να πάω Γαλλία και Ιταλία και ίσως Ιαπωνία. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω πάει ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Ην. Βασίλειο, Τουρκία, ΗΑΕ, Νότια Αφρική, Κίνα, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Περού, Βραζιλία. Aεροσυνoδός; 3
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Γερμανια, Αυστρια, Ελβετια, Ολλανδια, Λουξεμβουργο, Πολωνια, Ουγγαρια, Σερβια, Δανια, Σουηδια, Αγγλια, Γαλλια, Ισπανια, Ιταλια, Τουρκια, Κυπρο, Ισραηλ. 1
Laurelien Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Aεροσυνoδός; Οχι. Σε καποιες εμενα, σε αλλες με το καραβι, σε αλλες βολτα και τωρα σπουδαζω σε μια απο αυτες
Glikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έχω πάει Γαλλία. Θέλω να πάω Αγγλία, Ιταλία, Ασία, Αίγυπτο. Και σε αρκετές άλλες.
dionisis1925 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ιταλία-Γαλλία-Πορτογαλία-Γερμανία-Ισπανία και θα ήθελα σίγουρα να πάω Αυστρία/Ουγγαρία και Αμερική που δεν είναι τόσο εφικτός στόχος.
Laurelien Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έχω πάει Γαλλία. Θέλω να πάω Αγγλία, Ιταλία, Ασία, Αίγυπτο. Και σε αρκετές άλλες. Αιγυπτος ακουγεται ενδιαφερον προορισμος. Θα ηθελα να δω τις πυραμιδες! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εσκορτ Δεν ξέρω γιατί αλλά με παραπέμπει σε Scotland Yard πιο πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα