Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο Βουλγαρία για κρέατα αλλα δεν πρόλαβα να δω τίποτα, η περιοχή λεγόταν κάτι με σκι , δε θυμάμαι καν όνομα γιατι ήταν σύντομο ταξίδι λόγο δουλειάς απ την οποία σταμάτησα τότε
Διαβάζω π έχετε πάει μερικοί κ ζηλεύω , πρέπει να ζήσατε φοβερές εμπειρίες  
ωραίοι 

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο Βουλγαρία για κρέατα αλλα δεν πρόλαβα να δω τίποτα, η περιοχή λεγόταν κάτι με σκι , δε θυμάμαι καν όνομα γιατι ήταν σύντομο ταξίδι λόγο δουλειάς απ την οποία σταμάτησα τότε

Διαβάζω π έχετε πάει μερικοί κ ζηλεύω , πρέπει να ζήσατε φοβερές εμπειρίες  

ωραίοι 

Bansko?

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης φετος Ιρλανδια, Δανια, Σουηδια, Γεωργια, Τουρκια

Τι ήρθες να κάνεις εδώ παλικάρι μου;;; Μη μού πεις τουρισμό και με στείλεις...

Δημοσ.

Περα απο την πλακα καν'το! Αν πας Chicago να δοκιμασεις την Chicago-style deep dish pizza τους που απο μονη της αρκει να βαλεις 5 κιλα :P ΔΕΣ

20140525-294370-best-deep-dish-pizza-art

Εχω παει σε τετοια βενζιναδικα στο Νοτο και ηταν πολυ αμερικανια η φαση. Επισης μ'αρεσουν αυτα τα μερη που εχουν καθισματα διπλα απο τα παραθυρα με ενωμενες πλατες.

αυτη η deep dish pizza, απιστευτη. ηταν πριν 2,5 χρονια κι ακομη το θυμαμαι. Giordano's??? καλα το θυμαμαι..;;

Δημοσ.

Θα μπορουσε να ειναι και πολη της Ελλαδας.

είναι ? ή λες μπας κ κάνω λάθος? πάντως εισαγωγή απο Βουλγαρία κάνανε τότε π πήγα μαζί , no idea 

Δημοσ.

αυτη η deep dish pizza, απιστευτη. ηταν πριν 2,5 χρονια κι ακομη το θυμαμαι. Giordano's??? καλα το θυμαμαι..;;

Σωστά! Είχα πάει και σ'ένα άλλο δεν το θυμάμαι αλλά το είχε δείξει κι ο Anthony Bourdain στην εκπομπή του. Ήταν ένας που έβαζε ό,τι ήθελες πάνω στην πίτσα και ήταν τόσο παχιά που δεν μπορούσες να φας πάνω απί 1 κομμάτι. Και είδα τριγύρω 2 χοντρές που έτρωγαν μια τέτοια η καθεμία :blink: 

είναι ? ή λες μπας κ κάνω λάθος? πάντως εισαγωγή απο Βουλγαρία κάνανε τότε π πήγα μαζί , no idea 

Όχι χαχα εννοώ ότι μοιάζει η αρχιτεκτονική.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τι ήρθες να κάνεις εδώ παλικάρι μου;;; Μη μού πεις τουρισμό και με στείλεις...

Ποιος τον χεζει τον τουρισμο οταν εχετε τουτα?

post-49874-0-73116200-1459367104_thumb.jpg

:-D

(pic stretching kindly provided by insomnia.gr. Click it)

Δυστυχως δεν ηρθα προς τα μερη σου ομως, θα σ ειχα ενημερωσει.

Συναντηση Insomnia Γεωργιας, παρευρεθεντες: 2 ?

Αξια ανεκτιμητη.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος τον χεζει τον τουρισμο οταν εχετε τουτα?

attachicon.gif1.jpg

...καζάνια ολόκληρα έχω καταναλώσει (άσε που τραβάνε σαν τρελά και τη vodka...χικ! )

• Moderators
Δημοσ.

Tι ειναι αυτα, θελω.

Aφηνω τον κυριο να σου κανει μια μικρη περιηγηση-αναλυση, απλα θα προσθεσω σε οτι πει (και προσυπογραφω απο τωρα) οτι ειναι επικα.

• Like 1
Δημοσ.

Tι ειναι αυτα, θελω.

Πάρε μια εγκυκλοπαιδική γεύση για αρχή: Khinkali αλλά πιστεύω ότι αξίζει να αναζητήσεις και την κανονική (έχω πετύχει και Ελλάδα. Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα , έχω δει - σε μαγαζιά που έχουν/δουλεύουν Γεωργιανοί - αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει και κανένα ανάλογο στην Αθήνα (σ' εκείνες τις κυριλέ περιοχές που λέγαμε στο άλλο νήμα...)

Ένα «σακουλάκι» από ζύμη είναι, γεμισμένο με κιμά και αρωματικά χορταρικά και μπαχαρικά, το οποίο το βράζουν ολόκληρο. Α! Τρώγεται αυστηρά με τα χέρια: Αν δεν πασαλειφτείς (κρατάει νερό και ζουμί από το - ωμό όταν το ρίχνουν στην κατσαρόλα - κρέας, μέσα από το βράσιμο) σε κοιτάζουν στραβά οι ντόπιοι. Για μαχαιροπήρουνα δεν το συζητάμε! Σού φέρνουν βέβαια, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσεις ως διακοσμητικά...

Κι άλλο «Α»: Απαιτείται να γαρνιριστεί με - πολύ... - μαύρο πιπέρι...

(...η vodka είναι προαιρετική, αλλά τραβιέται άσχημα με το συγκεκριμένο η καταραμένη! )

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...