Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος τον χεζει τον τουρισμο οταν εχετε τουτα?

1.jpg

:-D

(pic stretching kindly provided by insomnia.gr. Click it)

Δυστυχως δεν ηρθα προς τα μερη σου ομως, θα σ ειχα ενημερωσει.

Συναντηση Insomnia Γεωργιας, παρευρεθεντες: 2 ?

Αξια ανεκτιμητη.

Α ρε τζιο, μπράβο, είσαι μερακλής

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφηστε τα νεροβραστα! (αν και φαινεται νοστιμο :D) και δοκιμαστε μεξικανικο.
Enchiladas

103576782_false_2_976x732.jpg

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Πάρε μια εγκυκλοπαιδική γεύση για αρχή: Khinkali αλλά πιστεύω ότι αξίζει να αναζητήσεις και την κανονική (έχω πετύχει και Ελλάδα. Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα , έχω δει - σε μαγαζιά που έχουν/δουλεύουν Γεωργιανοί - αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει και κανένα ανάλογο στην Αθήνα (σ' εκείνες τις κυριλέ περιοχές που λέγαμε στο άλλο νήμα...)

ππ

Ένα «σακουλάκι» από ζύμη είναι, γεμισμένο με κιμά και αρωματικά χορταρικά και μπαχαρικά, το οποίο το βράζουν ολόκληρο. Α! Τρώγεται αυστηρά με τα χέρια: Αν δεν πασαλειφτείς (κρατάει νερό και ζουμί από το - ωμό όταν το ρίχνουν στην κατσαρόλα - κρέας, μέσα από το βράσιμο) σε κοιτάζουν στραβά οι ντόπιοι. Για μαχαιροπήρουνα δεν το συζητάμε! Σού φέρνουν βέβαια, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσεις ως διακοσμητικά...

Κι άλλο «Α»: Απαιτείται να γαρνιριστεί με - πολύ... - μαύρο πιπέρι...

(...η vodka είναι προαιρετική, αλλά τραβιέται άσχημα με το συγκεκριμένο η καταραμένη! )

Πωπωπω θα το ψαξω ακουγεται καλο!!

Δημοσ.

Πάρε μια εγκυκλοπαιδική γεύση για αρχή: Khinkali αλλά πιστεύω ότι αξίζει να αναζητήσεις και την κανονική (έχω πετύχει και Ελλάδα. Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα , έχω δει - σε μαγαζιά που έχουν/δουλεύουν Γεωργιανοί - αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει και κανένα ανάλογο στην Αθήνα (σ' εκείνες τις κυριλέ περιοχές που λέγαμε στο άλλο νήμα...)

Ένα «σακουλάκι» από ζύμη είναι, γεμισμένο με κιμά και αρωματικά χορταρικά και μπαχαρικά, το οποίο το βράζουν ολόκληρο. Α! Τρώγεται αυστηρά με τα χέρια: Αν δεν πασαλειφτείς (κρατάει νερό και ζουμί από το - ωμό όταν το ρίχνουν στην κατσαρόλα - κρέας, μέσα από το βράσιμο) σε κοιτάζουν στραβά οι ντόπιοι. Για μαχαιροπήρουνα δεν το συζητάμε! Σού φέρνουν βέβαια, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσεις ως διακοσμητικά...

Κι άλλο «Α»: Απαιτείται να γαρνιριστεί με - πολύ... - μαύρο πιπέρι...

(...η vodka είναι προαιρετική, αλλά τραβιέται άσχημα με το συγκεκριμένο η καταραμένη! )

Mου θυμιζει το Μantu, που ειχαμε στο Afghanistan....  :-)

Κλασσικα only hands in operation.... ουτε καν μας εδιναν cutlery...  :-D

engagement-pics-434.jpg

Αφηστε τα νεροβραστα! (αν και φαινεται νοστιμο :D) και δοκιμαστε μεξικανικο.

Enchiladas

103576782_false_2_976x732.jpg

Tostadas Supreme και ενα container full of Tequilas απο διπλα.....  :-D  ''Viva Mexico!!!!'' 

b3d4fa21e2f84abacbc2db5fd187bba2.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ μπροστά τα μεξικάνικα. Εμένα το πιο ωραίο γεύμα μου ήταν ένα thai paneang curry coconut. Απιστευτικό.

4286219.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Mου θυμιζει το Μantu, που ειχαμε στο Afghanistan....  :-)

Κλασσικα only hands in operation.... ουτε καν μας εδιναν cutlery...  :-D

engagement-pics-434.jpg

Οπτικά τουλάχιστον, μοιάζει πολύ με αυτό, το οποίο επίσης συνηθίζεται κι εδώ (αν και δεν ανήκει στην τοπική κουζίνα, μάλλον από τη ρωσική προέρχεται). Δεν αποκλείεται να είναι και γευστικά παρεμφερές...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μοιάζει με το πελμενι αλλά τρώγεται με το χερι και τα ζουμια πρεπει να τρέχουν μέχρι τον αγκώνα. Ενα όνειρο. (Χινκαλι το λένε)

Πάντως μιας που μιλάμε για γευστικά ταξίδια, το καλυτερο πιάτο, το πιο ΟΜG, ηταν η καρδιά ενος περουβιανού μοσχαριού μαριναρισμενη σε λαημ και θυμάρι. Και το σεβιτσι με καλαμαρι... Και τα 477439 ειδη καλαμποκιου... Και γενικα ολη η περουβιανή κουζίνα.

Δημοσ.

Eαν η τρομοκρατια ειναι ο λογος, πιο ασφαλης εισαι στο αεροπλανο απ οπουδηποτε αλλου.

Για να μπεις σε αεροπλανο υπαρχει καποιος ελεγχος. Ναι, υπαρχουν τροποι να γινει η στραβη, αλλα υπαρχει ελεγχος.

Στο μετρο υπαρχει κανενας ελεγχος? Σε κτελ? Σε μερη οπου υπαρχει πολυκοσμια γενικα? 

Εαν οντως λοιπον η τρομοκρατια ειναι το προβλημα, τοτε το αεροπλανο ειναι το πιο ασφαλες απο οτιδηποτε αλλο.

Υποτίθεται ότι το ελληνικό μετρό, πλατείες, ΚΤΕΛ κλπ είναι πιο ασφαλή από τα ευρωπαϊκά των μεγάλων πόλεων...ή έτσι νομίζουμε με αυτά που γίνονται.

Δημοσ.

είναι ? ή λες μπας κ κάνω λάθος? 

Δεν είναι αυτό που νομίζεις.. Κάτι μου λέει πως έφτασες ψηλά...Πήγες στον ευρωπαϊκό βορρά και δεν το ξέρεις pretty brah 

Δημοσ.

Tostadas Supreme και ενα container full of Tequilas απο διπλα.....  :-D  ''Viva Mexico!!!!'' 

b3d4fa21e2f84abacbc2db5fd187bba2.jpg

^_^ 

Μ'επιασε λιγουρα τωρα, καθομαι και κοιταω εικονες με φαγητα. Ειμαι και στη βιβλιοθηκη και τη βγαζω με παλιοσνακς.

• Like 1
Δημοσ.

^_^ 

Μ'επιασε λιγουρα τωρα, καθομαι και κοιταω εικονες με φαγητα. Ειμαι και στη βιβλιοθηκη και τη βγαζω με παλιοσνακς.

Χαχαχα, ασε εχω να φαω απο τις 12, και σε λιγο που θα φυγω απο το office,  απεναντι μου εχει ενα ''Los Tacos'' , oποτε θα του κανω μια επισκεψη για ενα απογευματινο quick dinner on the go....   :-D  

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα, ασε εχω να φαω απο τις 12, και σε λιγο που θα φυγω απο το office,  απεναντι μου εχει ενα ''Los Tacos'' , oποτε θα του κανω μια επισκεψη για ενα απογευματινο quick dinner on the go....   :-D  

Μην μου ριχνεις αλατι στην πληγη!

Οκ φαε και για μενα μια quesadilla. Εδω που ειμαι μονο ενα μεξικανικο υπαρχει και κλεινει στις 9 :(

Δημοσ.

Μην μου ριχνεις αλατι στην πληγη!

Οκ φαε και για μενα μια quesadilla. Εδω που ειμαι μονο ενα μεξικανικο υπαρχει και κλεινει στις 9 :(

Everything--OK.gif

Και αυτο 9 πρεπει να κλεινει.... αρα εχω αλλες 2:30 ωριτσες till close....   :-) 

• Like 1
Δημοσ.

Everything--OK.gif

Και αυτο 9 πρεπει να κλεινει.... αρα εχω αλλες 2:30 ωριτσες till close....   :-) 

Χαχα ok τις επομενες 2,5 ωρες θα σε σκεφτομαι που θα τρως xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...