Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε εχεις ανετα στην Ασια και στην Europe..... :-)

Well, well, well.....

Ι give it a try, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποια θα ξεχασω..... (γερασαμε πλεον και κοντευουμε για το Alzheimer :P )

tip:  καποια ειναι only business , καποια only pleasure και φυσικα καποια both of them. 

Argentina,

Colombia, 

Cuba,

Cambia, 

Sierra Leone, 

Namibia,

South Africa,

Quatar, 

Brazil,

Iraq,

Syria, 

Kenya, 

Zibambwe, 

China, 

North Korea,

UAE, 

Japan, 

Mexico,

Australia,

France, 

Italy,

Chile, 

Germany, 

S.Arabia, 

Spain, 

Canada, 

Afghanistan ,

Taiwan,

Greenland, 

Iceland, 

Swiss,

Monaco,

Caribbean ,

Alaska(US) , 

Greece, 

Madagascar, 

USA  50/50 states (homeland #1)

UK, (homeland #2)

Costa Rica.

Νext stop : Antarctica (circa late 2017)

Ευρωπη:

Aγγλια,Γαλλια,Ιταλια,Γερμανια,Δανια,Ιρλανδια,Αυστρια,Βελγιο,Νορβηγια,Φιλανδια,Ισπανια,Ελβετια,Γιβραλταρ,

Ρουμανια,Τσεχια,Πολωνια,Ουγγαρια,Σερβια,Βουλγαρια,Κροατια

Αφρικη:

Tυνησια,Μαροκο,Αιγυπτος,Αιθιοπια,Κενυα

Ασια

Καταρ,Τουρκια,Ισραηλ,ΗΑΕ,Ταυλανδη,Μαλδιβες,Νεπαλ, Σιγκαπουρη,Θιβετ,Ινδια,Μαλαισια,Πακισταν,Βιετναμ,Καμποτζη,Λαος,Ρωσια,

Αμερικη:

Kουβα,Βενεζουελα,Αργεντινη,Παναμας 

Τωρα μπορει να ξεχναω και καμμια .

Στην λιστα των χωρων που θελω να επσικεφτω ειναι απο ΗΠΑ  vegas -miami,Alaska,Αυστραλια, Μεξικο ,Μαδαγασκαρη,Ιαπωνια ,Ν αφρικη  και παρα πολλα αλλα που βαριεμαι να γραφω ...

• Like 1
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί μεξικό ?

Παραλιες και παραθαλλασια μερη απιστευτα ,ενδιαφερουσα ενδοχωρα και το καλυτερο μερος για σπηλαιοκαταδυσεις στον κοσμο .

Τι αλλο να ζητησεις ?

• Like 2
Δημοσ.

δεν ήταν τόσο γνωστά τουλάχιστον για εμένα , κρίμα που φοβάμαι τις σπηλαιοκαταδύσεις και δεν εχω scuba ...  αλλα ξέρω φίλη που θα το εκτιμήσει 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και εγώ ένα φιλαράκι που δεν έχει πάει ποτέ εξωτερικό.

Και μάλιστα 40+.

Ειδικά αυτός δεν έχει κάνει και άλλα πράγματα.

Δεν έχει πάει ποτέ σε εστιατόριο για παράδειγμα.

Εγώ έχω πάει Mallorca, UK, Luxembourg, Germany, Belgium.

Όχι παράπονο δεν έχω τα εστιατόρια τα έχω χορτάσει χάχα

Εκτός από την παρέα δεν μπορώ να μπαίνω και σε αεροπλάνο αν πχ έβρισκα παρέα μπορεί να έκανα ταξίδια με το τραίνο στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Όχι παράπονο δεν έχω τα εστιατόρια τα έχω χορτάσει χάχα

Εκτός από την παρέα δεν μπορώ να μπαίνω και σε αεροπλάνο αν πχ έβρισκα παρέα μπορεί να έκανα ταξίδια με το τραίνο στο εξωτερικό.

Με την anwnymh να κανονίσετε....:D

Δημοσ.

αγώνα με το χρόνο

Δεν το καταλαβαίνω αυτό...πήγαινε όπου τύχει και όπου μπορέσεις, αν μπορέσεις. Πάντα κάποιος άλλος θα έχει ταξιδέψει περισσότερο και πάντα κι αυτός κι εσύ θα θέλετε να πάτε και σε άλλα μέρη! :)

Δημοσ.

Ευρωπη:

Aγγλια,Γαλλια,Ιταλια,Γερμανια,Δανια,Ιρλανδια,Αυστρια,Βελγιο,Νορβηγια,Φιλανδια,Ισπανια,Ελβετια,Μονακο ,Μαλτα,

Γιβραλταρ,Πορτογαλια

Ρουμανια,Τσεχια,Πολωνια,Ουγγαρια,Σερβια,Βουλγαρια,Κροατια

Αφρικη:

Tυνησια,Μαροκο,Αιγυπτος,Αιθιοπια,Κενυα

Ασια

Καταρ,Τουρκια,Ισραηλ,ΗΑΕ,Ταυλανδη,Μαλδιβες,Νεπαλ, Σιγκαπουρη,Θιβετ,Ινδια,Μαλαισια,Πακισταν,Βιετναμ,Καμποτζη,Λαος,Ρωσια,

Αμερικη:

Kουβα,Βενεζουελα,Αργεντινη,Παναμας 

Τωρα μπορει να ξεχναω και καμμια .

Στην λιστα των χωρων που θελω να επισκεφτω ειναι απο ΗΠΑ  vegas -miami,Alaska,Αυστραλια, Μεξικο ,Μαδαγασκαρη,Ιαπωνια ,Ν αφρικη  και παρα πολλα αλλα που βαριεμαι να γραφω ...

τζιζους, και νομιζα οτι εγω εχω ταξιδεψει πολυ :P

βεβαια μεσα σε 10 μηνες εχω παει σε 11 χωρες :P

αν συνεχισω με αυτο το ρυθμο σε 15 χρονια την τελειωσα την Γη :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό...πήγαινε όπου τύχει και όπου μπορέσεις, αν μπορέσεις. Πάντα κάποιος άλλος θα έχει ταξιδέψει περισσότερο και πάντα κι αυτός κι εσύ θα θέλετε να πάτε και σε άλλα μέρη! :)

εγω το καταλαβαινω γιατι ειμαι σε μια ηλικια που σιγα σιγα θα προκυπτουν .... εξαρτωμενα μελη! οποτε αν κατι τετοιο γινει, σημαινει πως για μια 5ετια τουλαχιστον bye-bye ταξιδια...

• Like 1
Δημοσ.

εγω το καταλαβαινω γιατι ειμαι σε μια ηλικια που σιγα σιγα θα προκυπτουν .... εξαρτωμενα μελη! οποτε αν κατι τετοιο γινει, σημαινει πως για μια 5ετια τουλαχιστον bye-bye ταξιδια...

Αν υπεισέρχονται οικονομικοί, ψυχολογικοί προσωπικοί λόγοι πάσο...αλλιώς εχω περπατήσει όλη κυριολεκτικά τη Πομπηία με δύο τρίχρονα παιδάκια στη παρέα...εκείνη τη μέρα πρέπει συνολικά να έκαναν πάνω από 10km...δε λέω ότι όλα ήταν ευχάριστα αλλά το ταξίδι έγινε μια χαρά...μη σου μιλήσω για κάμπινγκ με 6μηνών μωρο...όλα γίνονται πιο δύσκολα αλλά γίνονται

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από τα posts των Unabomber και Fotis13 το θέμα έπρεπε να κλειδωθεί, αλλά ας γράψω κι εγώ:

Ευρώπη: Ην. Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία

Ασία: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Τουρκία, Μαλδίβες, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Κίνα

Αμερική: Καναδάς, ΗΠΑ, Περού

Αφρική: Αίγυπτος, Ουγκάντα, Τανζανία

Ωκεανία: Αυστραλία

Πολλά από αυτά ήταν για δουλειά ή σε συνδυασμό με δουλειά, οπότε τώρα οι προορισμοί ανακυκλώνονται και η λίστα δεν μεγαλώνει, αλλά ένα ταξιδάκι είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Δυστυχώς, όσο καλή διάθεση κι αν έχεις, μερικά μακρινά ταξίδια δεν γίνονται εύκολα με μικρό παιδί.

• Like 2
Δημοσ.

Τσεχία , Σλοβακία , Ουγγαρία , Αυστρία , Πολώνια ,Βέλγιο, Γαλλία  , να ναι καλά το Ερασμους   :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...