Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω που δεν εχω παει πουθενα και τωρα με παιδι 2μιση μηνων δε προκειται να παω για τα επομενα 10+  χρονια οπως το κοβω να αρχιζω να νιωθω κομπλεξ?

Οχι βέβαια.

Μου φαίνεται δε διαβάζεις όλο το thread.

Δες πιο πάνω τι έχω γράψει!

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οικονομικοι λογοι ευτυχως δεν υπεισερχονται (για το παρον τουλαχιστον). αλλα νομιζω οτι να εισαι σε μια πολυωρη πτηση με ενα πιτσιρικι 1-2 χρονων περα απο κουραστικο για το ιδιο το παιδι ειναι ενοχλητικο και για τους γυρω. γιαυτο ειπα για μια 5ετια... οπως επισης θεωρω πως με τα παιδικα συμπραγκαλα δεν μπορεις να κινηθεις τοσο ευκολα και ευελικτα. το να φυγεις το πρωι 9.00 και να γυρισεις 22.00 αφου εχεις περπατησει μια ολοκληρη πολη δεν ειναι το ιδιο ευκολο αν εχεις και 1-2 παιδια (νομιζω).

δεν εχω βρεθει σε αυτη θεση ακομη βεβαια, οποτε προκειται για απλες υποθεσεις...

Πραγματικα θα επρεπε να υπαρχει ειδικος χωρος στα αεροπλανα γι'αυτους με παιδια.

Την τελευταια φορα που γυρνουσα απο Αμερικη (ηδη 10 ωρες ταξιδι) εκανα αλλαγη στο Λονδινο (μετα απο 5 ωρες αναμονη και με περιμεναν αλλες 3+ να ερθω Ελλαδα κι αλλες 5 στην πολη μου). Κι εκει μπηκε μια Ελληνιδα με 2 δαιμονισμενα. Ενταξει δεν ειναι ολα τα παιδακια ετσι αλλα μου εχει μεινει ποσο κακομαθημενα κι απειθαρχα ηταν τα συγκεκριμενα. Ουρλιαζαν, κλωτσουσαν τα καθισματα, τραγουδουσαν ρεμπετικα (wtf) και η μανα τους ελιωνε αραχτη και light στο ταμπλετ απο διπλα.

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικα θα επρεπε να υπαρχει ειδικος χωρος στα αεροπλανα γι'αυτους με παιδια.

Την τελευταια φορα που γυρνουσα απο Αμερικη (ηδη 10 ωρες ταξιδι) εκανα αλλαγη στο Λονδινο (μετα απο 5 ωρες αναμονη και με περιμεναν αλλες 3+ να ερθω Ελλαδα κι αλλες 5 στην πολη μου). Κι εκει μπηκε μια Ελληνιδα με 2 δαιμονισμενα. Ενταξει δεν ειναι ολα τα παιδακια ετσι αλλα μου εχει μεινει ποσο κακομαθημενα κι απειθαρχα ηταν τα συγκεκριμενα. Ουρλιαζαν, κλωτσουσαν τα καθισματα, τραγουδουσαν ρεμπετικα (wtf) και η μανα τους ελιωνε αραχτη και light στο ταμπλετ απο διπλα.

Ειδικος χωρος για του συγκεκριμενου ειδους γονεων για την ακριβεια.

Υπαρχει και κοσμος που ξερει οτι ειναι φασαρια για ολους να υπαρχουν πιτσιρικια σε μεγαλα ταξιδια. Και προσπαθουν να κανουν την κατασταση ανεκτη.

article-0-14D22401000005DC-741_634x467.j

WxC0hWL.jpg

• Like 3
Δημοσ.

[...] Κι εκει μπηκε μια Ελληνιδα με 2 δαιμονισμενα. Ενταξει δεν ειναι ολα τα παιδακια ετσι αλλα μου εχει μεινει ποσο κακομαθημενα κι απειθαρχα ηταν τα συγκεκριμενα. Ουρλιαζαν, κλωτσουσαν τα καθισματα, τραγουδουσαν ρεμπετικα (wtf) και η μανα τους ελιωνε αραχτη και light στο ταμπλετ απο διπλα.

Μπορεί η μάνα απλά να είχε παραιτηθεί πλέον από κάθε προσπάθεια συμμόρφωσης τους... :Ρ

"If there is any joy for them (parents), it's that this is bothering now other people!" :Ρ

Δημοσ.

Γερμανια που εμενα κιολας και την εχω δει ολη. 

Βρετανια

Γαλλια

Ιταλια

Ισπανια

Αυστρια

Ελβετια

Τσεχια

Δανια

Ουγγαρια

Βελγιο

Ολλανδια

Λουξεμβουργο

Αν μετραει και ο Αγιος Μαρινος για κρατος, βαλ'τον κι αυτον.

Απο τις προαναφερθεισες μου αρεσαν Βρετανια, Βελγιο (οπου μιλανε Ολλανδικα), Ολλανδια, Αυστρια, για διακοπες και χαβαλε ειναι ωραια η Ιταλια. Γαλλια, Ελβετια ομορφες αλλα σχετικα αδιαφορες, Δανια καταθλιπτικη, Λουξεμβουργο ερημια, Τσεχια πολυδιαφημισμενη αλλα τιποτα το τρομερο, Ουγγαρια μονο Βουδαπεστη εχω παει που ηταν οντως ωραια και η μεγαλυτερη απογοητευση σε ταξιδι μεχρι στιγμης ηταν η Ισπανια. 

Τη Γερμανια δεν την κρινω μαζι με τις αλλες γιατι την εχω δει τελειως διαφορετικα απο τη στιγμη που περασα καποια χρονια εκει περα

Δημοσ.

Ευρώπη:

Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ουγγαρία, Δανία, Γερμανία, Ισπανία,Τσεχία

Αφρική:

Ν. Αφρική

Ασία:

Τουρκία, Ντουμπαι, Ταΐλάνδη (πάνω από 40 φορές, σχεδόν παντού B) ), Λάος, Καμπότζη, Μαλαισία, Κίνα, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, (+Μπαλί), Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Ιαπωνία (το μοναδικό μέρος για δουλειά).

Αμερική:

Κούβα, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή

Μέρος απωθημένο, (αλλά τώρα πια είναι πολύ δύσκολο) Γαλλική Πολυνησία.

Θα ξαναπήγαινα με τρέλα: Ιαπωνία.

Θα έμενα την υπόλοιπη ζωή μου: Ταΐλάνδη.

Δημοσ.

Δανία και Ισπανία που πήγες δηλαδή;

Δανια Κοπεγχαγη και Ισπανια Βαρκελωνη. Αλλοι λενε οτι ξετρελαθηκαν στη Βαρκελωνη, εγω παλι οχι. Και περιμενα να δω κατι σουπερ με οσα ειχα ακουσει αλλα δεν εγινε. 

Δημοσ.

Δανια Κοπεγχαγη και Ισπανια Βαρκελωνη. Αλλοι λενε οτι ξετρελαθηκαν στη Βαρκελωνη, εγω παλι οχι. Και περιμενα να δω κατι σουπερ με οσα ειχα ακουσει αλλα δεν εγινε. 

Δανια εχω ακουσει κι εγω ειναι βαρετα και καταθλιπτικα.

Δημοσ.

Θα έμενα την υπόλοιπη ζωή μου: Ταΐλάνδη.

Έτσι όπως τα λες, αυτή η χώρα είναι αρρώστια.. Αγαπημένο μέρος στη Ταϊλάνδη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...