Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήγαν 3 ατομα  νά κλέψουν (μάλλον στή βραζιλία εγινε) μιά μοτοσυκλέτα , τούς παίρνει χαμπάρι ο ιδιοκτήτης , οι 2 καταφέρνουν κ φεύγουν , ο αλλος τήν τρώει τήν σφαίρα στήν πλάτη (ακριβώς στήν σπονδυλική στήλη  κ μένει ανάπηρος 

τό video ειναι σκληρό κ οσοι δέν αντέχουν μήν τό δούν καλύτερα ...

https://youtu.be/V3HJXYa-G3s

• Like 2
  • Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι ποινικες συνεπειες θα εχει τωρα ο ιδιοκτητης?

Γιατι προφανως αυτο που εκανε (αποπειρα ανθρωποκτονιας) ειναι παρανομο.

• Like 3
Δημοσ.

Πω, τρελό σκηνικό! Να έχει τις αισθήσεις του και απλά να είναι ¨νεκρά¨ τα πόδια του! Φαντάζομαι ότι ο τρόμος του θα ήταν ασύλληπτος.

Σε ότι αφορά το ερώτημα σου, όχι, φυσικά και δεν αξίζει (ή είναι δίκαιο) ένας κλέφτης να μείνει ανάπηρος.

• Like 26
Δημοσ.

Τι ποινικες συνεπειες θα εχει τωρα ο ιδιοκτητης?

Γιατι προφανως αυτο που εκανε (αποπειρα ανθρωποκτονιας) ειναι παρανομο.

Αν ειναι στη βραζιλια τρεχα γυρευε..

Δημοσ.

Αν οι κλέφτες είχαν επάνω τους όπλα και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με τα όπλα τότε καλώς πυροβόλησε ο ιδιοκτήτης, αν οχι τότε κακώς πυροβόλησε ο ιδιοκτήτης. Και για να προλάβω πάλι τα "δηλαδή μας λες να κάνουμε και το τραπέζι στον κλέφτη", οχι βέβαια αλλά ας βρεθούν άλλοι τρόποι να τους διώξουμε από το σημείο που πήγαν και να μην κλέψουν κάτι δικό μας.

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα, έχει γίνει απόπειρα κλοπής στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και γνωρίζω το συναίσθημα και την οργή να σου "αγγίζουν"την περιουσία. Στο θέμα μας, ναι καλά να πάθει.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που με το που είδαν το όπλο το βαλαν στα πόδια σημαίνει πως πάνω τους δεν είχαν ούτε πηρούνι... ο τύπος δεν το βγαλε για να προστατέψει τον εαυτό του να του τη βαρέσει στεγνά ήθελε προφανώς και πρέπει να τον κυνηγήσουν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τώρα θα μου πεις δε ζεις Βραζιλία δε ξέρεις τι παίζεται κάθε μέρα αλλά αν έχεις νόμους και δε μπορείς να τους επιβάλλεις τότε δεν αξίζει να τους έχεις. Προσωπικά θεωρώ ύστατη λύση το taser, πιο πάνω παίζεις με τη φωτιά.

• Like 3
Δημοσ.

Από τη στιγμή που με το που είδαν το όπλο το βαλαν στα πόδια σημαίνει πως πάνω τους δεν είχαν ούτε πηρούνι... ο τύπος δεν το βγαλε για να προστατέψει τον εαυτό του να του τη βαρέσει στεγνά ήθελε προφανώς και πρέπει να τον κυνηγήσουν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τώρα θα μου πεις δε ζεις Βραζιλία δε ξέρεις τι παίζεται κάθε μέρα αλλά αν έχεις νόμους και δε μπορείς να τους επιβάλλεις τότε δεν αξίζει να τους έχεις. Προσωπικά θεωρώ ύστατη λύση το taser, πιο πάνω παίζεις με τη φωτιά.

Και από taser γίνεται να μείνει κάνεις ανάπηρος ή νευρική παράλυση ή και να επέλθει θάνατος.

Δημοσ.

χμμ επιφυλλάσσομαι τοτε δε το ξερω αυτό... όπως και να χει θεωρώ πως ο καθένας είναι ελεύθερος να πράττει όπως κρίνει αλλά μετά να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες. Κι αν πιστεύεις πως καλώς έκανες ό,τι έκανες αυτό θα αποφανθεί στο δικαστήριο. Όχι κι ότι η παράλυση αποκτά μικρότερη σημασία αν προηγουμένως έκλεβες.

Δημοσ.

<p>Πρώτα απ' όλα, έχει γίνει απόπειρα κλοπής στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και γνωρίζω το συναίσθημα και την οργή να σου "αγγίζουν"την περιουσία. Στο θέμα μας, ναι καλά να πάθει.</p>

Ποσο πολυ εκτιμας την ανθρωπινη ζωη για να λες καλα να παθει ? Για ενα μηχανακι να τραβαμε ετσι οπλο τι να πω πραγματικα μενω αφωνος με το σκεπτικο σας .. και εμενα κλεψανε το αμαξι της μανας μου δεν θα πυροβολουσα εν ψυχρο ειναι μεγαλυτερο εγκλημα απο μια κλοπη. Ευτηχως υπαρχουν νομοι

• Like 14
Δημοσ.

Ποσο πολυ εκτιμας την ανθρωπινη ζωη για να λες καλα να παθει ? Για ενα μηχανακι να τραβαμε ετσι οπλο τι να πω πραγματικα μενω αφωνος με το σκεπτικο σας .. και εμενα κλεψανε το αμαξι της μανας μου δεν θα πυροβολουσα εν ψυχρο ειναι μεγαλυτερο εγκλημα απο μια κλοπη. Ευτηχως υπαρχουν νομοι

Αρχικά δεν πέθανε. παράλυτος έμεινε. Και έπραξε κάτι εξαιρετικά παράνομο.

Επιπροσθέτως, οι μισθοί στην Βραζιλία, είναι πολύ χαμηλοί, και θέλει πολύ κόπο να αγοράσεις αυτό το μηχανάκι, και κάθε μηχανάκι.

Προσθέτω και αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=GNY07Yx8HKw

• Like 2
Δημοσ.

Γνώριζε όμως τις πιθανές συνέπειες...

Αν ο νόμος στην Ελλάδα σου επέτρεπε την οπλοκατοχή και το δικαίωμα να προστατέψεις την περιουσία σου,θα πυροβολούσες κάποιον την στιγμή που σου έκλεβε το μηχανάκι?

Εγώ θα του έριχνα 1 στο πόδι πάντως.

Ο λόγος που ο καθένας κλέβει είναι γιατί οι συνέπειες που ίσως αντιμετωπίσει είναι μικρές.Δικαστηριο,αναστολή κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Γνώριζε όμως τις πιθανές συνέπειες...

Αν ο νόμος στην Ελλάδα σου επέτρεπε την οπλοκατοχή και το δικαίωμα να προστατέψεις την περιουσία σου,θα πυροβολούσες κάποιον την στιγμή που σου έκλεβε το μηχανάκι?

Εγώ θα του έριχνα 1 στο πόδι πάντως.

Ο λόγος που ο καθένας κλέβει είναι γιατί οι συνέπειες που ίσως αντιμετωπίσει είναι μικρές.Δικαστηριο,αναστολή κλπ.

Ναι οκ, στο πόδι.αλλά δεν μπορούμε να μπούμε στη ψυχική κατάσταση του θύματος και την οργή που νιώθει εκείνη την στιγμή, σωστά;

Επιπλέον δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε που προστάτευε την περιουσία του, αλλά και η βράβευση φαντάζει λίγο σκληρή, έτσι δεν είναι;

πάντως η αποδοχή του γεγονότος, θα μπορούσε να είναι μια μέση λύση.  

Και στην Βραζιλία απ ότι καταλαβαίνω, η αντιμετώπιση δραστών με χρήση όπλου είναι συχνή λόγω υψηλής εγκληματικότητας.

Συν και αυτό:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...