saleit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Σα να λεμε κρυολογησε! Σα να λέμε κάτω τα κουλά του από την περιουσία του άλλου! Με αγάπη! 1
saleit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τη βλέπουμε. Με αγάπη προς τους σωστούς ηθικά και (σωστός) προς τους άλλους. Νταξει;
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Κανένας φαύλος κύκλος. Εκείνος είναι σκουπίδι, διότι κλέβει (ξαναματαεπαναλαμβάνω: Όχι διότι πεινάει...) και ο νομοθέτης έχει μεριμνήσει για περιπτώσεις σαν και την πάρτη του. Εγώ δεν κλέβω και ο νομοθέτης δεν ασχολείται μαζί μου μέχρι να το κάνω με συλλάβουν.
saleit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Κανένας φαύλος κύκλος. Εκείνος είναι σκουπίδι, διότι κλέβει (ξαναματαεπαναλαμβάνω: Όχι διότι πεινάει...) και ο νομοθέτης έχει μεριμνήσει για περιπτώσεις σαν και την πάρτη του. Εγώ δεν κλέβω και ο νομοθέτης δεν ασχολείται μαζί μου μέχρι να το κάνω με συλλάβουν. Για να συλληφθεί κάποιος πρέπει να έχει πράξη παρανομία!
deesnider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Κανένας φαύλος κύκλος. Εκείνος είναι σκουπίδι, διότι κλέβει (ξαναματαεπαναλαμβάνω: Όχι διότι πεινάει...) και ο νομοθέτης έχει μεριμνήσει για περιπτώσεις σαν και την πάρτη του. Εγώ δεν κλέβω και ο νομοθέτης δεν ασχολείται μαζί μου μέχρι να το κάνω με συλλάβουν. Αν θες το εξηγείς, διότι ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο η προφανής απορία περνάει απ' το μυαλό μου: Γιατί να με συλλάβουν ενώ δεν υπάρχει καν η υποψία ότι έχω κάνει κάτι παράνομο; 1
saleit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τα επιχειρήματα μερικών ("ανθρωπιστών"), είναι επιπέδου : << τιρου τιτουτου, τατιν ταραριν>> 1
chill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Γούσταρε να κινείται σε τροχούς....Ε τα κατάφερε somehow !!! 2
giantpow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν πυροβολεις κανεναν αν δεν δεις οπλο να σε σημαδευει. Ποσο μαλλον να του τι ριξεις πισωπλατα. Αυτο λεγεται ανθρωποκτονια εκ προθεσως και τιμωρειται για ισοβια, Επισης πας δυο φορες ισοβια για παρανομη οπλοκατοχη Ο κλεφτης πλεον ζηταει και αποζημιωση. . Υπαρχει ενομη ταξη και λεγεται Αστυνομια , αν καποιος νομιζει οτι η Αστυνομια δεν κανει καλα την δουλεια της δεν ξαναψηφιζει τους ιδιους
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αν θες το εξηγείς, διότι ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο η προφανής απορία περνάει απ' το μυαλό μου: Γιατί να με συλλάβουν ενώ δεν υπάρχει καν η υποψία ότι έχω κάνει κάτι παράνομο; Για να συλληφθεί κάποιος πρέπει να έχει πράξη παρανομία! Αυτό ακριβώς επισημαίνω. Για να αντιμετωπίσεις τις συνέπεις του νόμου αν κλέψεις κάτι, το βασικό είναι να σε έχουνε συλλάβει, διαφορετικά δεν ασχολείται κανένας δικαστής μαζί σου. Εν ολίγοις, ο καθένας μπορεί να κλέψει ακόμα και αν θεωρείται παράνομο, αν συλληφθεί τότε ασχολούνται μαζί του για να δικαστεί και να του επιβληθούν κυρώσεις.
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αλλά εδώ δε συζητάμε το τι έκανε ο καθένας μας την ώρα που βρέθηκε μπροστά στο σκηνικό. Είμαστε όλοι στην πολυθρόνα μας και συζητάμε πώς αντιλαμβανόμαστε αυτό που έγινε στην προκειμένη περίπτωση. Η διαφορά είναι τεράστια. Αν βγει κάποιος να πει "παιδιά πραγματικά τον είδα και θόλωσα και τράβηξα το όπλο και έριξα χωρίς να σκεφτώ τίποτα" δεν πρόκειται να του ζητήσω ρέστα, τι ρέστα να ζητήσεις εκεί..................... Aν το εκανες επειδη θολωσες τοτε το δικαστηριο πιθανοτατα να σου αναγνωρισει το ελαφρυντικο του "εν βρασμω ψυχης". Πολλα εγκληματα γινονται με αυτο το τροπο. Και μια προταση αν σας κλεψουν στο δρομο:
saleit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Γούσταρε να κινείται σε τροχούς....Ε τα κατάφερε somehow !!! χαχαχα...κάτι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά δεν το έγραψα λόγω του hate που θα πέσει μετά....! καλή τύχη φίλε από το hate των ''φιλάνθρωπων''!! αααα και δυο πήγε να κλέψει τέσσερις πήρε!! Δεν πυροβολεις κανεναν αν δεν δεις οπλο να σε σημαδευει. Ποσο μαλλον να του τι ριξεις πισωπλατα. Αυτο λεγεται ανθρωποκτονια εκ προθεσως και τιμωρειται για ισοβια, Επισης πας δυο φορες ισοβια για παρανομη οπλοκατοχη Ο κλεφτης πλεον ζηταει και αποζημιωση. . Υπαρχει ενομη ταξη και λεγεται Αστυνομια , αν καποιος νομιζει οτι η Αστυνομια δεν κανει καλα την δουλεια της δεν ξαναψηφιζει τους ιδιους φσιιιτ εεεε.... Βραζιλία έγινε! εκεί η αστυνομία θα έσκαγε με επαναληπτικές και χραπα-χρουπα, όχι με πιστολάκια....και ναι περιμένεις να δεις όπλο...σε ληστεία... αν το δεις να σε σημαδεύει, τότε δεν θα ξαναδείς φως ηλίου... καλύτερα να σε πρώτος στην στόχευση έναντι του ληστή. Αυτό ακριβώς επισημαίνω. Για να αντιμετωπίσεις τις συνέπεις του νόμου αν κλέψεις κάτι, το βασικό είναι να σε έχουνε συλλάβει, διαφορετικά δεν ασχολείται κανένας δικαστής μαζί σου. Εν ολίγοις, ο καθένας μπορεί να κλέψει ακόμα και αν θεωρείται παράνομο, αν συλληφθεί τότε ασχολούνται μαζί του για να δικαστεί και να του επιβληθούν κυρώσεις. το κουράζεις πολύ...
testtesttest Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πόσο υπανθρωπος πια ρε saleit? Κάνεις χαβαλέ και με αναπηρίκα καροτσακια τώρα; πόσο πιο χαμηλά θα πεσεις;
saleit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πόσο υπανθρωπος πια ρε saleit? Κάνεις χαβαλέ και με αναπηρίκα καροτσακια τώρα; πόσο πιο χαμηλά θα πεσεις; για πες..... Μάλλον δεν βλέπεις ότι αναφέρομε σε συγκεκριμένο περιστατικό.....και όχι φίλε μου δεν πέφτω... ααα και φίλε, βοηθάω άτομα με αναπηρία, και δεν αφήνω άτομα να παρκάρουν μπροστά σε μπάρες αναπήρων, είτε σε πεζοδρόμια είτε οπουδήποτε φίλτατε! αν σε πείραξε απλά η αναφορά, συγνώμη. ειλικρινά! για πες..... Μάλλον δεν βλέπεις ότι αναφέρομε σε συγκεκριμένο περιστατικό.....και όχι φίλε μου δεν πέφτω... ααα και φίλε, βοηθάω άτομα με αναπηρία, και δεν αφήνω άτομα να παρκάρουν μπροστά σε μπάρες αναπήρων, είτε σε πεζοδρόμια είτε οπουδήποτε φίλτατε! αν σε πείραξε απλά η αναφορά, συγνώμη. ειλικρινά! συν του ότι εγώ είμαι ο υπάνθρωπος ή ο ληστής του βίντεο και ο κάθε ληστής:
defacer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τα επιχειρήματα μερικών ("ανθρωπιστών"), είναι επιπέδου : << τιρου τιτουτου, τατιν ταραριν>> Σε καμία περίπτωση δε μπορούν να συγκριθούν εκείνα τα αστεία επιχειρήματα με γρανιτένιους βράχους της διαλεκτικής όπως "καλά να πάθει το σκουλήκι πήγαινε γυρεύοντας" και "τιρου τιτουτου" που σε καθηλώνουν και σου παίρνουν την ανάσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα