saleit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Σε καμία περίπτωση δε μπορούν να συγκριθούν εκείνα τα αστεία επιχειρήματα με γρανιτένιους βράχους της διαλεκτικής όπως "καλά να πάθει το σκουλήκι πήγαινε γυρεύοντας" και "τιρου τιτουτου" που σε καθηλώνουν και σου παίρνουν την ανάσα. ας επιβραβεύουμε ληστές, και όταν αυτοί τυγχάνει να τραυματιστούν ας τους δίνουμε και παράσημα!! ααα και καμιά καλή θέση σε παρελάσεις ως εθνικοί ήρωες! 1
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ας επιβραβεύουμε ληστές, και όταν αυτοί τυγχάνει να τραυματιστούν ας τους δίνουμε και παράσημα!! ααα και καμιά καλή θέση σε παρελάσεις ως εθνικοί ήρωες! Δε μιλαμε για... επιβραβευση. Αυτο που δε καταλαβαινετε καποιοι ειναι οτι στις ποινες υπαρχει κλιμακωση. Δε μπορεις να τιμωρεις το ιδιο τον μικροκλεφτη με το δολοφονο, το ιδιο αυτον που θα κλεψει ενα καρβελι ψωμι με αυτον που θα κλεψει 50χιλ.ευρω. ...... Το μονο που αναφέρω είναι πως αν η σφαίρα αυτη τελειώσε την ζωή του, well...ψόφος από μένα. Δεν με στεναχωρεί. Ειλικρινά μ'αφήνει αδιάφορο, γιατί βλέπω ένα αρχ!δ! στο βίντεο που πήγε με το έτσι θέλω να κλέψει την ιδιοκτησία άλλου. Δηλαδη μεταμελεια δεν αναγνωριζεις σε κανεναν κακοποιο? Καμμια ευκαιρια σε οσους παραστρατησουν? Στο καιαδα με το παραμικρο? 1
kirileman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι χαρούμενος με αυτό το θρεντ. 3
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ειλικρινά αν ήμουν διαχειριστής θα έστελνα για τσάι επιτόπου και χωρίς δεύτερη κουβέντα όσους λένε καλά να πάθει το ρεμάλι και άλλες τέτοιες ομορφιές. Πέστε με φασίστα πέστε με όπως θέλετε αλλά αυτό θα έκανα Μπαμ και κάτω επιτόπου. Ρε πάτε καλά? πήγε να κλέψει ένα παπάκι έτρεξε να φύγει του την φύτεψε ο άλλος πισώπλατα για να τον δολοφονήσει και εσείς τον επικροτείτε? Είστε ψυχασθενείς? Και εάν ήμουν πατέρας του κλέφτη την άλλη μέρα θα φύτευα μια σφαίρα στο κρανίο του καλαχαν και θα του έχυνα τα μυαλά στον δρόμο.Πισώπλατα.
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Όταν αφαιρείς την ζωή κάποιου πρέπει να τιμωρηθείς (οι δικαστές θα πρέπει να επιμεληθούν το θέμα). Όταν κάποιος σου παραποιεί/καταστρέφει/ κλέβει/κτλπ, τότε θα πρέπει να επέμβεις, σε καμιά περίπτωση με όπλο, αλλά το βίντεο είναι από έξω, σε μία χώρα με υψηλή εγκληματικότητα, και χαμηλή ίσως μόρφωση. Τώρα αν εσύ επέμβεις να σώσεις την περιουσία σου, τραυματίζοντας τον ληστή, έχεις κατά την γνώμη μου, 51% δίκιο. Βέβαια, δεν θα αποφασίσουμε εμείς την ποινή του. Δεν γνωρίζουμε ούτε την εγκληματικότητα της χώρας, ούτε την κατάσταση του ανθρώπου που πυροβολεί ( που φαίνεται αγχωμένος, και απ ότι βλέπω δεν σημαδεύει να ρίξει να σκοτώσει , αλλά προσπαθεί να τον πετύχει σύριζα, ίσως για εκφοβισμό; ) Ειλικρινά αν ήμουν διαχειριστής θα έστελνα για τσάι επιτόπου και χωρίς δεύτερη κουβέντα όσους λένε καλά να πάθει το ρεμάλι και άλλες τέτοιες ομορφιές. Πέστε με φασίστα πέστε με όπως θέλετε αλλά αυτό θα έκανα Μπαμ και κάτω επιτόπου. Ρε πάτε καλά? πήγε να κλέψει ένα παπάκι έτρεξε να φύγει του την φύτεψε ο άλλος πισώπλατα για να τον δολοφονήσει και εσείς τον επικροτείτε? Είστε ψυχασθενείς? Και εάν ήμουν πατέρας του κλέφτη την άλλη μέρα θα φύτευα μια σφαίρα στο κρανίο του καλαχαν και θα του έχυνα τα μυαλά στον δρόμο.Πισώπλατα. Και γι αυτό δεν είσαι διαχωριστής.... αααα εσύ θα ρίξεις μπαμ στα μυαλά του άλλου;;;; Αλλά αυτός όχι που προσπαθεί να σώσει την περιουσία του;; μήπως ο ψυχασθενείς είναι το είδωλο που κοιτάς κατάματα στον καθρέφτη;;
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 αααα εσύ θα ρίξεις μπαμ στα μυαλά του άλλου;;;; Αλλά αυτός όχι που προσπαθεί να σώσει την περιουσία του;; μήπως ο ψυχασθενείς είναι το είδωλο που κοιτάς κατάματα στον καθρέφτη;; Προσπαθεί να σώσει την περιουσία του πυροβολώντας πισώπλατα έναν που τρέχει για να φύγει? Μάλιστα. Εύχομαι να βρεθείς σε παρόμοιο περιστατικό να κλέψουν δηλαδή το ποδήλατο από έναν ψυχασθενή αυτός να πυροβολήσει τον κλεφτοκοτά που θα τρέχει νια να φύγει εσυ να περνάς από δίπλα και να μην ξέρει καλό σημάδι. Αριμπαααα
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Προσπαθεί να σώσει την περιουσία του πυροβολώντας πισώπλατα έναν που τρέχει για να φύγει? Μάλιστα. Εύχομαι να βρεθείς σε παρόμοιο περιστατικό να κλέψουν δηλαδή το ποδήλατο από έναν ψυχασθενή αυτός να πυροβολήσει τον κλεφτοκοτά που θα τρέχει νια να φύγει εσυ να περνάς από δίπλα και να μην ξέρει καλό σημάδι. Αριμπαααα Είσαι αστείος! Είσαι αστείος! και ολίγον τι Βλαξ. Είσαι αστείος! και ολίγον τι Βλαξ. και οι moderators ας πιάσουν δουλεία!
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το περίεργο δεν είναι που ορισμένοι δικαιολογούν την πράξη του ιδιοκτήτη. Το περίεργο είναι που δεν λυγίζουν στη θέα ενός ανθρώπου που την τρώει στην πλάτη, γονατίζει, προσπαθεί να μετακινηθεί και δεν μπορεί, που αντιλαμβάνεται ότι τα πόδια του έχουν νεκρώσει και που στο τέλος πέφτει με την πλάτη πίσω εντελώς ανήμπορος. Όταν βλέπεις αυτή τη σκηνή και από κάτω σχολιάζεις "καλά να πάθει" ή "ψόφος", αισθάνομαι τυχερός που μας χωρίζει απόσταση και γνωρίζεις μόνο το ψευδώνυμό μου σε ένα φόρουμ. 6
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το περίεργο δεν είναι που ορισμένοι δικαιολογούν την πράξη του ιδιοκτήτη. Το περίεργο είναι που δεν λυγίζουν στη θέα ενός ανθρώπου που την τρώει στην πλάτη, γονατίζει, προσπαθεί να μετακινηθεί και δεν μπορεί, που αντιλαμβάνεται ότι τα πόδια του έχουν νεκρώσει και που στο τέλος πέφτει με την πλάτη πίσω εντελώς ανήμπορος. Όταν βλέπεις αυτή τη σκηνή και από κάτω σχολιάζεις "καλά να πάθει" ή "ψόφος", αισθάνομαι τυχερός που μας χωρίζει απόσταση και γνωρίζεις μόνο το ψευδώνυμό μου σε ένα φόρουμ. Ξες τί; Το 2012, στην Πάρο, βιάστηκε μια κοπέλα 15 ετών (από Πακιστανιό). Την βίασε, την χτύπησε άσχημα, προσπαθώντας να την σκοτώσει. Τώρα, 4 χρόνια μετά, είναι στην ίδια κατάσταση. Δεν έχω δει κανένα να λείπατε και να μακαρίζει...
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Είσαι αστείος! και ολίγον τι Βλαξ. και οι moderators ας πιάσουν δουλεία! Α. Αν πιάσουν δουλειά οι mods δεν θα είσαι για πολύ ανάμεσα μας. Β. Θα σε καλούσα σε πνευματική μονομαχία αλλά βλέπω δυστυχώς ότι είσαι άοπλος. Ούτε στρακαστρουκα δεν παίζει. Αστο
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Α. Αν πιάσουν δουλειά οι mods δεν θα είσαι για πολύ ανάμεσα μας Β. Θα σε καλούσα σε πνευματική μονομαχία αλλά βλέπω δυστυχώς ότι είσαι άοπλος ούτε στρακαστρουκα δεν παίζει. Αστο Γ - Ε - Λ - Α -Ω.
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ξες τί; Το 2012, στην Πάρο, βιάστηκε μια κοπέλα 15 ετών (από Πακιστανιό). Την βίασε, την χτύπησε άσχημα, προσπαθώντας να την σκοτώσει. Τώρα, 4 χρόνια μετά, είναι στην ίδια κατάσταση. Δεν έχω δει κανένα να λείπατε και να μακαρίζει... Ολη Ελλάδα κλαίει για το κοριτσάκι μόνο εσυ δεν έχεις δει κανέναν να λείπατε (σχολείο γιοκ? καπουτ? μας τελείωσε ? ) Γ - Ε - Λ - Α -Ω. Εγω σου προτείνω να κλάψεις καλύτερα
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ο χρήστης: http://www.insomnia.gr/user/371665-%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%82/ Είναι άτομο προκλητικό.... καλεί σε θάνατο, λόγω απόψεων και εύχεται γενικά σε θάνατο... Αλάνι ρεεεε!!!! Ολη Ελλάδα κλαίει για το κοριτσάκι μόνο εσυ δεν έχεις δει κανέναν να λείπατε (σχολείο γιοκ? καπουτ? μας τελείωσε ? ) Εγω σου προτείνω να κλάψεις καλύτερα οτι τί.... εσύ τι είσαι τρολλ τώρα;;;; Πάνε για γάλα... ααα και το αν κλαίω, άστο..... Είμαι ευτυχής..... εσύ με την ζωούλα σου δεν ξέρω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ξες τί; Το 2012, στην Πάρο, βιάστηκε μια κοπέλα 15 ετών (από Πακιστανιό). Την βίασε, την χτύπησε άσχημα, προσπαθώντας να την σκοτώσει. Τώρα, 4 χρόνια μετά, είναι στην ίδια κατάσταση. Δεν έχω δει κανένα να λείπατε και να μακαρίζει... Βρες παλιό topic (αν δεν έχει φάει delete)....6 χρόνια (μην πω μερικές μέρες μετά) μετά αν δεν είναι δικός σου άνθρωπος (γνωστός/συγγενής/φίλος) δεν "ασχολείσαι"... Από εκεί και πέρα τι περιμένεις να κάνει κάποιος άγνωστος? Να στεναχωριέται για κάποιον που δεν ξέρει και τόσο καιρό μετά? Θα είχαμε αυτοκτονήσει από την κατάθλιψη τόσα που συμβαίνουν στην χώρα και στον πλανήτη...
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Βρες παλιό topic (αν δεν έχει φάει delete)...6 χρόνια (μην πω μερικές μέρες μετά) μετά αν δεν είναι δικός σου άνθρωπος (γνωστός/συγγενής/φίλος) δεν "ασχολείσαι"... ααα μπα; Γιατί να μην ασχολούμε;; ("ασχολείσαι") Στην χώρα μου δεν είναι.... Και που ξες αν δεν έχω πέσει θύμα ή γνωστός μου;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα