Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ααα μπα; Γιατί να μην ασχολούμε;; ("ασχολείσαι") Στην χώρα μου δεν είναι.... Και που ξες αν δεν έχω πέσει θύμα ή γνωστός μου;; Άμα θες να ασχολείσαι, ο καθένας έχει τα προβλήματα του και τις απώλειες του, αυτό έλειπε να στεναχωριέμαι έτσι και για άτομα που δεν ξέρω και να "χάνω τον ύπνο μου"... Δεν θα με προβλήματιζε αν μου έλεγαν το ίδιο και για μένα, δεν περιμένω κάτι...
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Άμα θες να ασχολείσαι, ο καθένας έχει τα προβλήματα τους και τις απώλειες του, αυτό έλειπε να στεναχωριέμαι έτσι και για άτομα που δεν ξέρω... άααα έτσι το πας....νόμιζα απλά ότι έλεγες να αποσιωπούσα το γεγονός!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Όχι δεν εννοούσα αυτό, απλά ότι μετά από λίγο ξεχνιούνται, πόσο μάλλον μετά από 6 χρόνια...
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Όχι δεν εννοούσα αυτό, απλά ότι μετά από λίγο ξεχνιούνται, πόσο μάλλον μετά από 6 χρόνια... μπααα....
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Παίδες, Μόνο τρολαρισμα μπορεί να ειναι απόψεις όπως καλά να πάθει το ρεμάλι που πήγε να κλέψει το ποδήλατο ψόφος ανάπηρος και λοιπές μαλακίες. Σαλουτ δεν μας είπες σχολείο στην Ελλάδα πήγαμε η γιοκ?
φιρίκι Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Βέβαια το συμβάν της Πάρου δεν σχετίζεται με το θέμα αυτού του θρεντ. Εκτός και το πάμε έτσι: Κρίμα ρε παιδί μου που δεν οπλοφορούσε το δεκατετράχρονο να του την ανάψει του καρ...η του βρωμο-Πάκι. Κρίμα επίσης που δεν οπλοφορούσε ούτε κανείς άλλος εκεί γύρω να του την άναβε εκείνος έστω. Κι' ας αστοχούσε την πρώτη φορά κι' άφηνε το κορίτσι φυτό, αρκεί να του την άναβε μετά. Το βρήκα;
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μόνο τρολαρισμα μπορεί να ειναι απόψεις όπως καλά να πάθει το ρεμάλι που πήγε να κλέψει το ποδήλατο ψόφος ανάπηρος και λοιπές μαλακίες. Σαλουτ δεν μας είπες σχολείο στην Ελλάδα πήγαμε η γιοκ? Το "σου εύχομαι" δεν είναι τρολλαρισμα.... και ο Σαλοθτ εγώ είμαι; Αν ναι, ναι πήγα και σχολείο και πανεπιστήμιο.
φιρίκι Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μόνο τρολαρισμα μπορεί να ειναι απόψεις όπως καλά να πάθει το ρεμάλι που πήγε να κλέψει το ποδήλατο ψόφος ανάπηρος και λοιπές μαλακίες. Σαλουτ δεν μας είπες σχολείο στην Ελλάδα πήγαμε η γιοκ? Μπορεί να τρολάρει, δυστυχώς όμως έτσι σκέφτεται στ' αλήθεια πολύς κόσμος 1
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Βέβαια το συμβάν της Πάρου δεν σχετίζεται με το θέμα αυτού του θρεντ. Εκτός και το πάμε έτσι: Κρίμα ρε παιδί μου που δεν οπλοφορούσε το δεκατετράχρονο να του την ανάψει του καρ...η του βρωμο-Πάκι. Κρίμα επίσης που δεν οπλοφορούσε ούτε κανείς άλλος εκεί γύρω να του την άναβε εκείνος έστω. Κι' ας αστοχούσε την πρώτη φορά κι' άφηνε το κορίτσι φυτό, αρκεί να του την άναβε μετά. Το βρήκα; Κάτι πήγες να κάνεις!
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Βέβαια το συμβάν της Πάρου δεν σχετίζεται με το θέμα αυτού του θρεντ. Πως δεν σχετίζεται ? Σχετίζεται και εύκολα κι άλας. Φτάνει να είσαι ψυχασθενής. Μπορεί να τρολάρει, δυστυχώς όμως έτσι σκέφτεται στ' αλήθεια πολύς κόσμος Και τρολ τον λες και σου πατάει λαικ. Ούτε στρακαστρουκα , άοπλος τελείως λέμε.
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πως δεν σχετίζεται ? Σχετίζεται και εύκολα κι άλας. Φτάνει να είσαι ψυχασθενής. Πάλι για σένα θα λέμε....έλα γεια σου..
aristos12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 παίδες νά επανέλθουμε στό θρέντ γιατί βλέπω εχουμε ξεφύγει ...εμένα μού κάνει εντύπωση στο video τό εξής , δέν ξέρω ακριβώς σέ ποιά χώρα εγινε ( υποθέτω μάλλον βραζιλία ) κ τί νόμοι ισχύουν εκεί σχετικά μέ κλοπή - οπλοχρησία - τιμωρία κλπ , γιατί ανέβασε αυτός πού πυροβόλησε τό video δημόσια ? (εκτός αν ηρθε αμέσως η αστυνομία κ δέν πρόλαβε νά τό σβήσει) η λογική λέει οτι αν υπήρχε μεγάλη αυστηρή ποινή κλπ γιά τόν σοβαρό τραυματισμό τού κλέφτη γιά παράνομη οπλοχρησία κλπ , θά εξαφάνιζε τήν κασέτα πού εγραφε ολη τήν φάση κ δέν θά υπήρχε τίποτα θά ελεγε εβγαλε μαχαίρι - χατζάρα - σιδηρολοστό ο κλέφτης νά μού επιτεθεί φοβήθηκα κ εβγαλα οπλο , αυτός φοβήθηκε πήγε νά φύγει μέ απείλησε οτι θά ξαναγυρίσει κ θά σκοτώσει εμένα κ τήν οικογενειά μου κ πάνω στόν φόβο γιά τήν οικογενειά μου κ γιά τήν ζωή μου κ γι αυτό τόν πυροβόλησα... εβαζα κ δίπλα του μαχαίρι - σιδηρολοστό κ εδενε ολη η ιστορία , κ πάλι απορώ γιατί δημοσίευσε δημόσια τό video ...κ πάλι δέν δικαιολογείται η ψυχρή αντίδρασή του αλλά θά ειχε παρα πολλά ελαφρυντικά στοιχεία υπέρ του τώρα ομως θά ειναι σίγουρα διαφορετικά τά πράγματα στό δικαστήριο ... εκτός αν ειναι τελείως αμυαλος κ τό δημοσίευσε γιά νά δείξει οτι ειναι ανδρας - μάγκας κλπ ... 1
φιρίκι Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Να σου πω, την έχω κι' εγώ αυτήν την απορία. Μπορώ να εικάσω διάφορα αλλά τίποτε δεν μου φαίνεται λογικό εκτός ίσως απο το οτι αισθάνεται περήφανος ή για παραδειγματισμό, όπως κάνανε παλιά με κομμένα κεφάλια και σακατεμένα πτώματα.
saleit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Να σου πω, την έχω κι' εγώ αυτήν την απορία. Μπορώ να εικάσω αλλά τίποτε δεν μου φαίνεται λογικό εκτός ίσως απο το οτι αισθάνεται περήφανος ή για παραδειγματισμό. Ή απλά είναι νόμιμη η υπεράσπιση της περιουσίας (ένοπλη ή άοπλη επίθεση) στη χώρα δράσης (βλέπε Φαβέλες, με άγραφους νόμους ή ακραίους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα