Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες  νά επανέλθουμε στό θρέντ γιατί βλέπω  εχουμε ξεφύγει ...εμένα μού κάνει  εντύπωση στο video τό εξής , δέν ξέρω ακριβώς σέ ποιά χώρα εγινε  ( υποθέτω μάλλον βραζιλία ) κ τί νόμοι ισχύουν εκεί σχετικά μέ κλοπή - οπλοχρησία - τιμωρία κλπ , γιατί ανέβασε αυτός πού πυροβόλησε τό video δημόσια ? (εκτός αν ηρθε αμέσως η αστυνομία κ δέν πρόλαβε νά τό σβήσει) η λογική λέει οτι αν υπήρχε μεγάλη αυστηρή ποινή κλπ γιά τόν σοβαρό τραυματισμό τού κλέφτη γιά παράνομη οπλοχρησία κλπ , θά εξαφάνιζε τήν κασέτα πού εγραφε ολη τήν φάση  κ δέν θά υπήρχε τίποτα  θά ελεγε εβγαλε μαχαίρι - χατζάρα  - σιδηρολοστό    ο κλέφτης νά μού επιτεθεί φοβήθηκα  κ εβγαλα οπλο , αυτός φοβήθηκε πήγε νά φύγει μέ απείλησε οτι θά ξαναγυρίσει κ  θά σκοτώσει εμένα κ  τήν οικογενειά μου κ πάνω στόν φόβο γιά τήν οικογενειά μου κ γιά τήν ζωή μου  κ γι αυτό τόν πυροβόλησα... εβαζα κ δίπλα του μαχαίρι - σιδηρολοστό κ εδενε ολη η ιστορία ,  κ πάλι απορώ γιατί δημοσίευσε δημόσια τό video ...κ πάλι δέν δικαιολογείται η ψυχρή αντίδρασή του αλλά θά ειχε παρα πολλά ελαφρυντικά στοιχεία υπέρ του τώρα ομως  θά ειναι σίγουρα διαφορετικά τά πράγματα στό δικαστήριο ... εκτός αν ειναι τελείως αμυαλος κ τό δημοσίευσε γιά νά δείξει οτι ειναι ανδρας - μάγκας κλπ ...

Το τραγικό όμως ειναι πως αυτος εδω που λέει  'καλα του εκανε'  έχει δει το βίντεο.

Επίσης γραφεις πως η αντίδραση του δεν δικαιολογείται με τίποτα

και παίρνεις λαικ απο αυτόν που όλη μέρα γράφει 'καλά του έκανε'

τρεις λαλουν και δυο χορεύουν.​

Ρε σαλουτ τρολακι είσαι ρε παίχτη? και άοπλο κι άλας?

Για νανι γρήγορα.

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τραγικό όμως ειναι πως αυτος εδω που λέει  'καλα του εκανε'  έχει δει το βίντεο.

Επίσης γραφεις πως η αντίδραση του δεν δικαιολογείται με τίποτα

και παίρνεις λαικ απο αυτόν που όλη μέρα γράφει 'καλά του έκανε'

Ρε σαλουτ τρολακι είσαι ρε παίχτη? και άοπλο κι άλας?

Για νανι γρήγορα.

Ο σαλουτ ποιος είναι ρε παίχτη;;

πιο είναι το πρόβλημα σου με τις απόψεις των άλλων;;

Ποιο είναι το πρόβλημά σου γενικότερα;

Που είναι ο οπλισμός σου τις ηθικής ανωτερότητας ρε σαλουτ;;;;

Δημοσ.

Ή απλά είναι νόμιμη η υπεράσπιση της περιουσίας (ένοπλη ή άοπλη επίθεση) στη χώρα δράσης (βλέπε Φαβέλες, με άγραφους νόμους ή ακραίους).

Ενημερωτικά, στην Βραζιλία η αστυνομία έχει μακρά παράδοση στο να εκτελεί χαμίνια του δρόμου. Αυτό μας λέει κάτι για τον σεβασμό της ζωής εκεί. Ενα άλλο παράδειγμα ήταν προπέρυσι με το Μουντιάλ που ξεσπιτώσανε δια της βίας πόσον κόσμο για να μην τους χαλάνε την μόστρα. Οπότε;

Δημοσ.

Ενημερωτικά, στην Βραζιλία η αστυνομία έχει μακρά παράδοση στο να εκτελεί χαμίνια του δρόμου. Αυτό μας λέει κάτι για τον σεβασμό της ζωής εκεί. Ενα άλλο παράδειγμα ήταν προπέρυσι με το Μουντιάλ που ξεσπιτώσανε δια της βίας πόσον κόσμο για να μην τους χαλάνε την μόστρα. Οπότε;

Αδερφέ, πάνε λίγο πίσω στις σελίδες και διάβασε τι έχω αναφέρει για την αστυνομία στην Βραζιλία...έχουν κολλήσει μόνο στο καλά έκανε και χάνουν την ουσία και ... χάνου κάποιοι, μιλώντας γενικότερα...

φσιιιτ εεεε.... Βραζιλία έγινε!

εκεί η αστυνομία θα έσκαγε με επαναληπτικές και χραπα-χρουπα, όχι με πιστολάκια....και ναι περιμένεις να δεις όπλο...σε ληστεία... αν το δεις να σε σημαδεύει, τότε δεν θα ξαναδείς φως ηλίου... καλύτερα να σε πρώτος στην στόχευση έναντι του ληστή. 

.

το βρήκα εγώ για σένα...

Δημοσ.

Αδερφέ, πάνε λίγο πίσω στις σελίδες και διάβασε τι έχω αναφέρει για την αστυνομία στην Βραζιλία...έχουν κολλήσει μόνο στο καλά έκανε και χάνουν την ουσία και ... χάνου κάποιοι, μιλώντας γενικότερα...

το βρήκα εγώ για σένα...

Ευχαριστώ. Χραπα-χρούπες για παιδιά οχτώ-δέκα ετών λοιπόν; Γιατι αυτό θα πει χαμίνι, μικρό παιδί που τριγυρνάει στους δρόμους.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Χραπα-χρούπες για παιδιά οχτώ-δέκα ετών λοιπόν; Γιατι αυτό θα πει χαμίνι, μικρό παιδί που τριγυρνάει στους δρόμους.

αυτό κατάλαβες εσύ...καλά....

Δημοσ.

πιο είναι το πρόβλημα σου με τις απόψεις των άλλων;;

Δεν εχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις των άλλων, έχω πρόβλημα με την άποψη σου, ειναι επικίνδυνη.

Πήγε να κλέψει ο πιτσιρικάς ενα ποδήλατο γύρισε να φύγει τρέχοντας

του την φύτεψε ο ψυχασθενής για να τον δολοφονήσει και γράφεις όλη μέρα καλά του έκανε για να προστατεύσει την περιουσία του και άλλες τέτοιες μπούρδες και δεν θα έχω πρόβλημα?

Δεν ειναι ψυχασθενής ενας που πυροβολεί για να σκοτώσει εναν άοπλο που τρέχει να φύγει?

ένιωσε καμιά απειλή και το έκανε?

Με τους ψυχασθενείς που κυκλοφορούν ανάμεσα μας ναι έχω πρόβλημα.

και με τους άμυαλους επίσης.

Δημοσ.

αυτό κατάλαβες εσύ...καλά....

Η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν κατάλαβα καλά την σύνδεση του ενός με το άλλο.

Εστω... Μου λες οτι στην Βραζιλία η αστυνομία είναι προετοιμασμένη να σκοτώσει επειδή τα πράγματα εκεί είναι άγρια.

Διερωτώμαι, μήπως τα πράγματα εκεί είναι άγρια ακριβώς επειδή η αστυνομία είναι προετοιμασμένη να σκοτώσει (χαμίνια ή όποιον πάρει ο Χάρος);

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν κατάλαβα καλά την σύνδεση του ενός με το άλλο.

Εστω... Μου λες οτι στην Βραζιλία η αστυνομία είναι προετοιμασμένη να σκοτώσει επειδή τα πράγματα εκεί είναι άγρια.

Διερωτώμαι, μήπως τα πράγματα εκεί είναι άγρια ακριβώς επειδή η αστυνομία είναι προετοιμασμένη να σκοτώσει (χαμίνια ή όποιον πάρει ο Χάρος);

Ναι....

ούτως η άλλως οι επιθέσεις θα γίνονταν... Αν η αστυνομία όμως δεν ήταν σε ετοιμότητα, δεν θα ταν πιο ψηλή η εγκληματικότητα;;

Δεν εχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις των άλλων, έχω πρόβλημα με την άποψη σου, ειναι επικίνδυνη.

Πήγε να κλέψει ο πιτσιρικάς ενα ποδήλατο γύρισε να φύγει τρέχοντας

του την φύτεψε ο ψυχασθενής για να τον δολοφονήσει και γράφεις όλη μέρα καλά του έκανε για να προστατεύσει την περιουσία του και άλλες τέτοιες μπούρδες και δεν θα έχω πρόβλημα?

Δεν ειναι ψυχασθενής ενας που πυροβολεί για να σκοτώσει εναν άοπλο που τρέχει να φύγει?

ένιωσε καμιά απειλή και το έκανε?

Με τους ψυχασθενείς που κυκλοφορούν ανάμεσα μας ναι έχω πρόβλημα.

και με τους άμυαλους επίσης.

Διάβασε λίγο όλες τις απαντήσεις, όλων.

Μάθε πως έχουν τα πράματα και μετά πιες λίγο κώνειο. 

Δημοσ.

Ναι....

ούτως η άλλως οι επιθέσεις θα γίνονταν... Αν η αστυνομία όμως δεν ήταν σε ετοιμότητα, δεν θα ταν πιο ψηλή η εγκληματικότητα;;

Ωωωπ. Ούτως ή άλλως γιατί; Εάν δεν ήταν τόσο οξυμένες οι κοινωνικές ανισότητες γιατί θα πήγαινε κανείς να βλάψει τον άλλο αντί να χαρεί την ζωή του;

Αλλο σε ετοιμότητα κι' άλλο έτοιμος να σκοτώσω κάποιον και να μην λογοδοτήσω πουθενα. Η βία γεννά βία, αυτό λέω όλη μέρα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ωωωπ. Ούτως ή άλλως γιατί; Εάν δεν ήταν τόσο οξυμένες οι κοινωνικές ανισότητες γιατί θα πήγαινε κανείς να βλάψει τον άλλο αντί να χαρεί την ζωή του;

Αλλο σε ετοιμότητα κι' άλλο έτοιμος να σκοτώσω κάποιον και να μην λογοδοτήσω πουθενα. ;)

ναι, συμφωνώ μαζί σου, το καλύτερο είναι αυτό.

Η αστυνομία όμως, αν έβρισκε τον κλέφτη μετά, δεν θα τον άφηνε παράλυτο, αλλά νεκρό (πράγμα όχι καλό)

Δημοσ.

ναι, συμφωνώ μαζί σου, το καλύτερο είναι αυτό.

Η αστυνομία όμως, αν έβρισκε τον κλέφτη μετά, δεν θα τον άφηνε παράλυτο, αλλά νεκρό (πράγμα όχι καλό)

Δεν το ξέρεις αυτό.

Λες δηλαδή οτι ήταν και τυχερός ο κλεφτης του βίντεο;

Δημοσ.

Πω, τρελό σκηνικό! Να έχει τις αισθήσεις του και απλά να είναι ¨νεκρά¨ τα πόδια του! Φαντάζομαι ότι ο τρόμος του θα ήταν ασύλληπτος.

Σε ότι αφορά το ερώτημα σου, όχι, φυσικά και δεν αξίζει (ή είναι δίκαιο) ένας κλέφτης να μείνει ανάπηρος.

Ποσο πολυ εκτιμας την ανθρωπινη ζωη για να λες καλα να παθει ? Για ενα μηχανακι να τραβαμε ετσι οπλο τι να πω πραγματικα μενω αφωνος με το σκεπτικο σας .. και εμενα κλεψανε το αμαξι της μανας μου δεν θα πυροβολουσα εν ψυχρο ειναι μεγαλυτερο εγκλημα απο μια κλοπη. Ευτηχως υπαρχουν νομοι

να περασει μεγαλο χρονο στη φυλακη ναι αλλα το να τον αφησει αναπηρο δεν το λες θεια δικη για κανενα φουστη λογο

Κάποιοι εδώ μέσα ή θέλουν ψυχολόγο ή τρολάρουν.

Πω ρε φίλε. Για ένα μηχανάκι ανάπηρος ή και νεκρός; Και το συζητάμε για το αν του άξιζε; ISIS παντού!

Εστιάζω στην ορθογραφία των υποστηρικτών του "καλά του έκανε" και, εντάξει, όλα κατά φύσιν.

Κατά τα άλλα, γιατί πρέπει να ήταν δίκαιο ή άδικο, ήταν ένας μαλάκας και ένας μεγαλύτερος μαλάκας και συναντήθηκαν.

Φυσικά δεν σταματάει εκεί η κλιμάκωση, αλλά ευτυχώς αυτός που υπολογίζει ζωές και αρτιμέλειες με μισθούς είναι άοπλος στον υπολογιστή του -και ευτυχώς γιατί αυτός νικάει και τους δύο.

Με τρομαζει οτι μενω στην ιδια χωρα με τον τυπο που κανω quote.

περισσοτερο απ οτι με τρομαζει να μου κλεψουν το μηχανακι.

μα δεν πιστευω οτι ειναι λιγοι οι ουγκανοι. ισα ισα πιστευω οτι εισαστε αρκετοι.

Η χρήση βίας ή αυτοάμυνας πρέπει να είναι αντίστοιχη με την πρόκληση.

Το να σου κλέβει κάποιος το κινητό για παράδειγμα και να του κόβεις τα πόδια ή το κεφάλι δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Δείχνει ότι είσαι το ίδιο ή μάλλον περισσότερο ψυχικά άρρωστος.

Αν δεν απειλειται η ζωη μου και δεν εχουν οπλο θα πυροβολουσα στον αερα να τους τρομαξω. Τωρα να σκοτωσεις εναν ανθρωπο για ενα αψυχο αντικειμενο παει πολυ.

...όπως "καλά να πάθει που έμεινε ανάπηρος", έχεις δίκιο, είμαστε τέρατα.

Δεν είπαμε να του στρώσεις τραπέζι και να του γνωρίσεις την αδερφή σου ρε αρχηγέ, σπάστον στο ξύλο τον βρωμιάρη, ομόρφυνέ του τη μούρη, σπάστου τα χέρια, ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ τέλος πάντων, μια ζωή την έχουμε, πρήξε κι εσύ ένα τσογλάνι, αλλά μην τον αφήσεις ανάπηρο πυροβολώντας τον πισώπλατα.

Διάβασε λίγο όλες τις απαντήσεις, όλων.

Μάθε πως έχουν τα πράματα και μετά πιες λίγο κώνειο. 

Διάβασε τες εσυ (στο κόκκινο δωσε ιδιαίτερη προσοχή) και πιες το μονορούφι το κώνειο

​άσπρο πατο σαλουτ  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...