chrisxkar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 να περασει μεγαλο χρονο στη φυλακη ναι αλλα το να τον αφησει αναπηρο δεν το λες θεια δικη για κανενα φουστη λογο 2
liakjim Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κάποιοι εδώ μέσα ή θέλουν ψυχολόγο ή τρολάρουν. 5
chrisxkar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 με προλαβες...γραφει ο αλλος αν αξιζει να παρεις μια ζωη για ενα μηχανακι..τους δεκα μηνες ,οχτω,δυο,που δουλευα εγω σαν μαλακας,τις υπολογιζει καποιος;διοτι αν δεν τις υπολογιζει,τοτε εγω γιατι να υπολογισω την δικη του ζωη;εντελη οι μουσουλμανοι εχουν μερικα καλα.κλεβεις;κοψιμο τα χερια εγω παλι πιστευω οτι αυτου του τυπου οι μουσουλμανοι πρεπει να στιβαχθουν σε μια γωνια και να τους καψουμε ωστε να απαλλαχτει η ανθρωποτητα απο την βλακεια τους. Ειναι το ιδιο καθυστερημενοι με τους χριστινανους που εκαιγαν γυναικες επειδη πιστευαν οτι ειναι μαγισσες 1
saleit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ναι, αλλα πειναγανε. Και θα χόρταινε με την σοκολάτα....
kirileman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πω ρε φίλε. Για ένα μηχανάκι ανάπηρος ή και νεκρός; Και το συζητάμε για το αν του άξιζε; ISIS παντού! 2
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εστιάζω στην ορθογραφία των υποστηρικτών του "καλά του έκανε" και, εντάξει, όλα κατά φύσιν. Κατά τα άλλα, γιατί πρέπει να ήταν δίκαιο ή άδικο, ήταν ένας μαλάκας και ένας μεγαλύτερος μαλάκας και συναντήθηκαν. Φυσικά δεν σταματάει εκεί η κλιμάκωση, αλλά ευτυχώς αυτός που υπολογίζει ζωές και αρτιμέλειες με μισθούς είναι άοπλος στον υπολογιστή του -και ευτυχώς γιατί αυτός νικάει και τους δύο. 15
KilliK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 παντως παρομοιο σκηνικο με αναπηρο ληστη ειχε γινει και το 80 στο μετρο της ΝΥ. Μια συμμορια τεσσαρων ατομων πηγε να ληστεψει καποιον πολιτη στο Μετρο , αλλα ο τυπος κραταγε πιστολι και τους πυροβολησε με αποτελεσμα να τους τραυματισει και ενας απο αυτους να μεινει αναπηρος. Τον πηγαν στα δικαστηρια για αποπειρα ανθρωποκτονιας, αλλα δεν τον καταδικασανε λογω αυτοαμυνας επειδη οι κακοποιοι κραταγανε ακονισμενα κατσαβιδια. Ομως ο αναπηρος ληστης κερδισε σε αλλη δικη, $45m αποζημιωση απο το θυμα-θυτη του αλλα δεν τα πηρε ποτε γιατ εκεινος κηρυξε πτωχευση. https://en.wikipedia.org/wiki/Bernhard_Goetz Και θα χόρταινε με την σοκολάτα.... ε ναιι, οσο χορτασανε και με την φωτογραφικη μηχανη.
saleit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ρε μάγκες τι ψάχνεται....αυτό γούσταρε, αυτό έκανε... πήγαν να του φαν το μηχανάκι, τα πήρε έριξε.... λαϊκό δικαστήριο θα στήσουμε εδώ μέσα;;; Ας φέρουμε και πυρσούς και τσουγκράνες αν είναι και να τον κάψουμε.... Μου θυμίζετε κάτι από το παρελθόν μου....στο χωριό, πιτσιρικάς έκανα βόλτα, και ένα τσομπανόσκυλο έφυγε από την μάντρα (πιστεύω ο ιδιοκτήτης το άφησε για να περιπολεί), κατέβηκε στο χωρίο, και με άρπαξε ενώ έκανα ποδήλατο... αποτέλεσμα, σκίσιμο στον δεξί αστράγαλο, εκδορές σε αγκώνες, γόνατα και πρόσωπο....και ο ιδιοκτήτης το μόνο που είπε ήταν: <<εεε σιγά, θα μεγαλώσεις και θα το ξεχάσεις...τί να κάνει το καημένο, ένιωσε να απειλείς το κοπάδι....(που βρίσκονταν ένα χιλιόμετρο παραπέρα, πάνω στο βουνό)>> ε ναιι, οσο χορτασανε και με την φωτογραφικη μηχανη. Ορίστε;;;;
φιρίκι Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ρε μάγκες τι ψάχνεται....αυτό γούσταρε, αυτό έκανε... πήγαν να του φαν το μηχανάκι, τα πήρε έριξε.... λαϊκό δικαστήριο θα στήσουμε εδώ μέσα;;; Αμα ρίχναμε όλοι κάθε φορά που τα παίρναμε επειδή αυτό γουστάραμε να κάνουμε μάλλον δεν θα υπήρχε ανθρωπότητα σήμερα 5
kfyros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Όταν πάει ο άλλος να κλέψει, πρέπει να ξέρει ότι μπορεί και να χάσει τη ζωή του.Αυτά τα "δεν αξίζει μια ανθρώπινη ζωή για ένα μηχανάκι" δεν τα καταλαβαίνω. Την αξιολόγηση πρέπει να την κάνει ο κλέφτης, όχι ο νοικοκύρης! Το συγκεκριμένο μάλλον δεν χρειαζόταν, αλλά εδώ μιλάμε για συμμορίες που αυτή είναι η δουλειά τους.Πού ξέρω εγώ αν γυρίσει αυτός με το κράνος και το μπουφάν και μου την ανάψει.Ή θα τους αφήσω να κλέψουν ή θα τους την πέσω με ότι έχω.Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν.Ας πρόσεχαν. Ένας λιγότερος, μην τον ταΐζουν κιόλας στις φυλακές. Να μαθαίνουν κι οι υπόλοιποι. Το έχουμε βρει εδώ στο Ελλάντα να δικαιολογούμε το κάθε σκουπίδι.Μόνο στους χρήστες ουσιών δίνω ελαφρυντικά λόγω ακαταλόγιστου. Όλοι οι υπόλοιποι ενήλικοι κλέφτες είναι υπάνθρωποι.Άλλο πράγμα να είσαι μ@λ@κισμένο και να κλέψεις κανένα σνακ ή κανένα περιοδικό απ' το περίπτερο (όλοι το κάναμε),και άλλο να είσαι σε συμμορία και να κάνεις ληστείες (και να συνεργάζεσαι με συνεργεία που αγοράζουν τα κλεμμένα για ανταλλακτικά ή με λαθρέμπορους που τα παίρνουν έξω και τα πουλάνε).Ή να μπουκάρεις σε σπίτια, και - εντάξει μωρέ - αν σκοτώσεις και κανέναν , τι να κάνουμε ; Δεν το ήθελες ! Θάνατος. Αν πεινάς εσύ ή η οικογένεια σου, υπάρχουν συσσίτια και μεγάλο δίκτυο αρωγής. What Would Charles Bronson Do? Αυτό ειδικά που κρατάει το οπλοπολυβόλο από την κάννη των 300+ βαθμών Κελσίου είναι κορυφαίο! 5
~mxls~ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πω ρε φίλε. Για ένα μηχανάκι ανάπηρος ή και νεκρός; Και το συζητάμε για το αν του άξιζε; ISIS παντού! Ρε συ, αυτό είναι το θέμα; Αν είναι μηχανάκι ή θα'ναι Ferrari; Αν πάει κάποιος να με κλέψει, είτε το αποδεχτώ και τον αφήσω να με κλέψει, είτε επιλέξω βία για να προστατέψω την περιουσία μου, ο χαμένος είμαι εγώ (το θύμα!), για ένα παλιο αρχ!δ! της κοινωνίας. Ο τυπάς στο βίντεο αντιδράει τραγικά (για την Βραζιλία μπορεί και να'ναι αποδεκτό, δεν ξέρω), δεν ξεκινάει εκει η μ@λακία όμως.. Πήγε με το έτσι θέλω να ληστέψει την ιδιοκτησία άλλου; Και όχι κάτι φαγώσιμο γιατι πείναγε να πεις κρίμα. ΟΚ τότε, δεν θα τον λυπηθώ ό,τι και αν του συμβεί. Φταίει. 1
φιρίκι Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αφενός κρίνουμε παραβλέποντας τις συνθήκες κατω απο τις οποίες δημιουργείται η ανάγκη να εγκληματίσει κανείς, όχι μόνο στην Βραζιλία. Τις κοινωνικές ανισότητες τις λαμβάνετε καθόλου υπόψη εσείς οι υπέρμαχοι της αυτοδικίας; Προτείνω να σας πυροβολήσουμε στα γόνατα -με μονόβολο- επειδή εκφράζετε αυτές τις απόψεις Αφετέρου, πόλλα χρόνια τώρα στην Λ.Αμερική μα και αλλαχού το δικαίωμα στην ιδιοκτησία είναι ιερό εν αντιθέσει με το δικάιωμα στην ζωή. Τέλος, καλό είναι νομίζω να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί όπως σκουπίδια και υπάνθρωποι. Οποιος το λέει είναι, λέγαμε στο Δημοτικό.
chrisxkar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 αν ειναι να παρουμε το νομο στα χερια μας θα γινουμε πιθηκες και θα παμε αιωνες πισω... τζατζικισταν... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα