tsifotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εγώ επειδή την έχω φάει μικρός από Nigerian Scam, θα πρότεινα να κρατήσει αποστάσεις. Χωρις διαθεση να ειρωνευτω, ίσως επειδη πρώτα ακουσα για σκαμ και μετα μου έτυχε και αρα αυτοματα αγνόησα, πως έγινε; Ειναι λιγο οφτοπικ αλλα θα ήθελα να διαβασω πραγματικη εμπειρια. Θες να δωσεις λεπτομερειες; Αφου λες ησουν μικρος αμαρτια ουκ εχεις. Ισως βοηθησεις και τον op σε πραγματα που δεν παει ο νους μας σε απατη. Θενξ προκαταβολικα...
greeneye Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 το θεμα παιδια ειναι αν οντως χρειαζεται invitation letter η οχι για καθε περιπτωση κοπελας που ερχεται απο Αφρικη η αλλου! Εγω εχω την εντυπωση ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. επειτα ειπε οτι θα κλεισει tickets κτλ hotel επισης και ΜΕΤΑ θα βγαλει τη visa της αφου σταλθεί to invitation letter. Απο τι στιγμη λοιπον που οπως λεει ο Πετρος το καληταρι θα εχει πληρωσει ηδη τα παντα (θα παρει σε photo τα εισιτηρια κτλ) που ειναι η απατη? Ειναι δυνατον αυτη να πληρωσει καμια 600 ευρω να ερθει αθηνα (να κλεισει tickets) και αλλα φραγκα για hotel με το ρισκο για invitation letter? Αμα τα κλεισει προφανως και ειναι αληθινη. Αλλωστε μιλουσε λεει κανα 15 λεπτα με camera μαζι της (κινητου) κτλ. Εμενα με ρωτησε το εξης... αμα τα δω κλεισμενα ολα να στειλω λεει invitaton letter h oxi? και αμα δε στειλει και δε βγαλει visa και αυτη εχει κλεισμενα tickets μετα τι γινεται? Πως μπορεις να εισαι 100% , συμφωνω φοβομaστε και τη σκια μας αλλα χωρις να ζητησει ουτε ευρω προσωπικα δεν βλεπω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης...
Soufesis Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αν η τύπισσα έχει καταπιεί 10 σακουλάκια ναρκωτικά τι επιπτώσεις μπορεί να έχει κάποιος που εγγυάται την παραμονή της και την καλεί; Επιπλέον με 20 λεπτά skype του στέλνω να υπογράψει για εγγυητής 3
Tsino Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ρε μεγάλε τόσο αφελής είσαι ? επιμένεις κιόλας. Δεν είναι μόνο το οικονομικό στη μέση αν θα του φάει λεφτά αυτή. Οποιοδήποτε παρανομία κάνει αυτή, η ασφάλεια θα τον καλέσει γιατί το όνομά του θα συνδεθεί με τη visa αυτηνής Εγγυάται δηλαδή ο φίλος σου για αυτήν? Πες του να ρωτήσει τον πατέρα του να δούμε τι αντίδραση θα έχει... Αν καίγεται να σπρώξει πες του να μαζέψει 60 ευρώ από το χαρτζιλίκι του να καλέσει καμιά ... Έλεος 3
Valerie_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτή γιατί τόση πρεμούρα να έρθει στην Ελλάδα;
xpapias Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 αυτη λεμε κλεινει μονη της τα tickets, δεν ζηταει λεφτα!!!! Αμα ζητουσε δε θα εγραφα καν ποστ για το φιλαρακι Θα τον ξεχεζα εγω ο ιδιος!!!!! Απλα του ειπε οτι μολις τα τακτοποιησει ολα θα χρειαστει καποια στιγμη ενα invitation letter για να τη βοηθησει να βγαλει και τη visa της... Ελα πες την αλήθεια! Την εχεις καψουρευτει ετσι; Ωπ. Συγγνωμη. Το φιλαράκι σου ήθελα να πω! 1
zio10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτή γιατί τόση πρεμούρα να έρθει στην Ελλάδα; Ερωτεύτηκε! 3
Tigran Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Χωρις διαθεση να ειρωνευτω, ίσως επειδη πρώτα ακουσα για σκαμ και μετα μου έτυχε και αρα αυτοματα αγνόησα, πως έγινε; Ειναι λιγο οφτοπικ αλλα θα ήθελα να διαβασω πραγματικη εμπειρια. Θες να δωσεις λεπτομερειες; Αφου λες ησουν μικρος αμαρτια ουκ εχεις. Ισως βοηθησεις και τον op σε πραγματα που δεν παει ο νους μας σε απατη. Θενξ προκαταβολικα... Καλα τι να ειρωνευτείς ρε συ. Σιγά το πράγμα. γύρω στα 200 ευρώ ήταν τις καλές εποχές (κάπου στο 2007-2008), έψαχνα καλές τιμές τότε για διάφορες συσκευές κτλ. από εξωτερικό μέσω των διάφορων site (ebay, aliexpress κτλ.) και πάνω στο ψάξιμο έπεσα σε full οργανωμένα eshop με πολύ χώμα τιμές και όταν τους έστειλα μου λέγανε ότι τα παίρνουν κατευθείαν από το εργοστάσιο κτλ κτλ. Και είπα να παραγγείλω ένα iPhone (Το 3G ήταν τότε) να δοκιμάσω και την πάτησα. Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται εντελώς γελοίο λάθος, γιατί έστειλα χρήματα μέσω Western Union στην Νιγηρία! (WTF!?!?!) Το μόνο καλό είναι ότι μου έγινε μάθημα κι από τότε δεν έχω χάσει ούτε ευρώ σε online αγορά 1
greeneye Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 παιδια κουτσες στραβες κτλ εγω απο ανεκαθεν προτιμουσα Ελληνιδες δεν τιθεται θεμα. Εδω εχουμε ενα σωρο ξενες και ΔΕΝ ασχολουμε. Παρολα αυτα η γνωση ειναι καλο πραγμα οποτε καλο ειναι να μαθουμε ολοι. Εμεις δεν εχουμε να χασουμε τιποτα αλλα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να συμβουλεψουμε σωστα εναν φιλο. με την υποθεση δεν καναμε δουλεια... επειδη καποιος την πατησε παλια η επειδη ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι κατι βρωμαει αυτο δεν ειναι αποδειξη να ΜΗΝ κανει κατι το παιδι... ΑΠΛΑ ας ειναι ποιο προσεχτικος. Εγω του ειπα να της πει στο ξαφνικο κανα πρωι η βραδυ να ανοιξει καμερα αυτη ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ μου ειπε σημερα το πρωι. μαλιστα ηταν στο κρεβατι της μου ειπε και αν και ντρεποταν λιγο και αφτιαχτη κτλ ανοιξε για λιγο. Οποτε δεν παιζει να ειναι αρσενικος. Αυτο το ξεκαθαρισε ο φιλος. ! Για να δουμε τι να πω και εγω!!! Το θεμα οπως ξαναπαμε ειναι τι ευθυνη εχει με το invitation letter... (αν στραβωσει κατι)
Tigran Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Κάτσε ρε συ. Σε φορουμ βρίσκεσαι, όχι σε δικηγορικό γραφείο, ούτε αρμόδια δημόσια υπηρεσία. Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας θα σε συμβουλέψει με βάση την προσωπική του εμπειρία.
Pseudonumo Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ρωτηστε δικηγορο. Δεν παιζουμε με τετοια θεματα.-
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 παιδια κουτσες στραβες κτλ εγω απο ανεκαθεν προτιμουσα Ελληνιδες δεν τιθεται θεμα. Εδω εχουμε ενα σωρο ξενες και ΔΕΝ ασχολουμε. Παρολα αυτα η γνωση ειναι καλο πραγμα οποτε καλο ειναι να μαθουμε ολοι. Εμεις δεν εχουμε να χασουμε τιποτα αλλα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να συμβουλεψουμε σωστα εναν φιλο. με την υποθεση δεν καναμε δουλεια... επειδη καποιος την πατησε παλια η επειδη ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι κατι βρωμαει αυτο δεν ειναι αποδειξη να ΜΗΝ κανει κατι το παιδι... ΑΠΛΑ ας ειναι ποιο προσεχτικος. Εγω του ειπα να της πει στο ξαφνικο κανα πρωι η βραδυ να ανοιξει καμερα αυτη ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ μου ειπε σημερα το πρωι. μαλιστα ηταν στο κρεβατι της μου ειπε και αν και ντρεποταν λιγο και αφτιαχτη κτλ ανοιξε για λιγο. Οποτε δεν παιζει να ειναι αρσενικος. Αυτο το ξεκαθαρισε ο φιλος. ! Για να δουμε τι να πω και εγω!!! Το θεμα οπως ξαναπαμε ειναι τι ευθυνη εχει με το invitation letter... (αν στραβωσει κατι) ....μπορεί να μην έρθει να βάλει βόμβα (....ΧΜΜΜΜΜΜΜ....) στο Αττικό Μετρό ρε συ - μπορεί να έρθει απλά για να...."χαθεί" στα στενά μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Ζήνωνος, όπως και όντως φορ ωλ γουή νόου μπορεί να είναι εντελώς καθαρή (...ΧΜΜΜΜΜ...) - το θέμα είναι -πες του φίλου σου (...ΧΜΜΜΜΜΜΜ...)- τί γίνεται ΕΑΝ τελικά ισχύσει η ΠΡΩΤΗ περιπτωση....; ΔΕΝ ζούμε μέρες χαλαρές φίλε. Αυτό να του πεις του φίλου. Και ότι αν τυχόν γίνει η στραβή, μετά θα τον μπουζουριάσουν κι άντε να ξεμπλέξει. Εναλλακτικές, πέρα από το προφανές "να την ξεχάσει" : Να κλείσει πήγαιν' έλα με Ράγιαν Ερ που αναφέρθηκε (ως φτηνή), για εξάμηνο ΚΑΙ ΒΑΛΕ από ΤΩΡΑ. Να του πεις να μάθει ότι αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα πούτσα. Όχι ότι το θεωρώ και αυτό "έξυπνη" κίνηση, διότι έχει και κόστος (αν μάλιστα είναι φτωχομπινές να τα ξεχάσει όλα εδώ και τώρα) και ίσως και πιθανούς κινδύνους (καλό θα ήταν να έχει γνωστούς στην Αγγλία και να πηγαινοέρχεται μαζί τους οπουδήποτε, μη τυχόν και καταλήξει χωρίς νεφρά σε κανένα σοκάκι). Κατά τ' άλλα, να φροντίσει να καταλάβει ότι τέτοιες φάσεις ΙΙΙΙΙΙΣΩΣ και να αποδειχτούν "αληθινές", μόνο με το πέρασμα του χρόνου : Ας συνεχίσει να "μιλάει" μαζί της για 2-3 ΧΡΟΝΙΑ, και βλέεεεεπουμε. (Πόσο καιρό άραγε έχει που την σκαηπάρει την μαυρούκα; Κάτι βδομάδες μήπως; Αν ναι, θέλει σφάλιάρες μπας και συνέρθει)
xpapias Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ....μπορεί να μην έρθει να βάλει βόμβα (....ΧΜΜΜΜΜΜΜ....) στο Αττικό Μετρό ρε συ - μπορεί να έρθει απλά για να...."χαθεί" στα στενά μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Ζήνωνος, όπως και όντως φορ ωλ γουή νόου μπορεί να είναι εντελώς καθαρή (...ΧΜΜΜΜΜ...) - το θέμα είναι -πες του φίλου σου (...ΧΜΜΜΜΜΜΜ...)- τί γίνεται ΕΑΝ τελικά ισχύσει η ΠΡΩΤΗ περιπτωση....; ΔΕΝ ζούμε μέρες χαλαρές φίλε. Αυτό να του πεις του φίλου. Και ότι αν τυχόν γίνει η στραβή, μετά θα τον μπουζουριάσουν κι άντε να ξεμπλέξει. Εναλλακτικές, πέρα από το προφανές "να την ξεχάσει" : Να κλείσει πήγαιν' έλα με Ράγιαν Ερ που αναφέρθηκε (ως φτηνή), για εξάμηνο ΚΑΙ ΒΑΛΕ από ΤΩΡΑ. Να του πεις να μάθει ότι αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα πούτσα. Όχι ότι το θεωρώ και αυτό "έξυπνη" κίνηση, διότι έχει και κόστος (αν μάλιστα είναι φτωχομπινές να τα ξεχάσει όλα εδώ και τώρα) και ίσως και πιθανούς κινδύνους (καλό θα ήταν να έχει γνωστούς στην Αγγλία και να πηγαινοέρχεται μαζί τους οπουδήποτε, μη τυχόν και καταλήξει χωρίς νεφρά σε κανένα σοκάκι). Κατά τ' άλλα, να φροντίσει να καταλάβει ότι τέτοιες φάσεις ΙΙΙΙΙΙΣΩΣ και να αποδειχτούν "αληθινές", μόνο με το πέρασμα του χρόνου : Ας συνεχίσει να "μιλάει" μαζί της για 2-3 ΧΡΟΝΙΑ, και βλέεεεεπουμε. (Πόσο καιρό άραγε έχει που την σκαηπάρει την μαυρούκα; Κάτι βδομάδες μήπως; Αν ναι, θέλει σφάλιάρες μπας και συνέρθει) Ρε washcloud, εσυ δεν πιανεσαι! Έτσι, ανοιξε του τα ματια! Μα καλα πιστεύεις οτι ανήκει σε κυκλωμα για να του παρει τα νεφρα; Και αν ανηκε θα χρειαζοταν γραμμα πρόσκλησης; Επισης οτι μπορεί να εχει στοχο ζωης να ερθει στην Ελλαδα επειδη ειναι καριεριστρια στην πορνεια; The Greek dream? Ολα τα υπόλοιπα ειναι ευκολως εννουμενα ρε συ!
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ^....ποιό είναι το ζόρι σου; Εγώ είπα να μην πάει σα χαϊβάνι στην Αγγλία και λόγω χαϊβανοποίησης μην τον φάει ο οποιοσδήποτε λάχανο στους ξένους δρόμους. Γιατί, αν δεν το κατάλαβες, του είπαν κι άλλοι τράβα κατά 'κει. Και γιατί, αν δεν το κατάλαβες, αν είναι βαρεμένος μπορεί να το κάνει και χωρίς καν να του το προτείνουνε. Εγώ είχα φίλο που διέσχισε την μισή Ευρώπη μ' αεροπλάνα και βαπόρια και μέχρι και ζητιάνεμα στο δρόμο για να καταλήξει στη Μόσχα ώστε να συναντήσει την Ρωσίδα του, βάζοντας τον εαυτό του σε κινδύνους και περιπέτειες χωρίς να υπολογίζει τί σκατά θα γινόταν γονείς, σόι και γνωστοί αν πάθαινε τίποτα. Και ήξερε και πολύ καλύτερη ορθογραφία μάλιστα (αρχιτεκτονική με 2 μεταπτυχιακά έβγαλε μετά που συνήρθε = όσο και να 'πεις, του 'κοβε). Μ' αρέσει επίσης που "όλα τα υπόλοιπα" σου φαίνονται "ευκόλως εννοούμενα" και το ότι χαλιέσαι για τον τρόπο με τον οποίο "πάω να του ανοίξω τα μάτια". Πραγματικά δηλαδή δεν καταλαβαίνω το ζόρι σου, πχ ακόμη κι αν έχεις χάρισμα και κατάλαβες ότι πχ τρολλάρει (μέλος με 4Κ ποστ στο κάουντερ, ας πούμε). Εν τω μεταξύ, μόλις τσέκαρα την συνεισφορά σου : "Ελα πες την αλήθεια! Την εχεις καψουρευτει ετσι; Ωπ. Συγγνωμη. Το φιλαράκι σου ήθελα να πω!". 'Ντάξει ρε μάγκα, πολύ μάγκας. Εν τω μεταξύ, Πρασινομάτη, μόλις πρόσεξα το το θεμα παιδια ειναι αν οντως χρειαζεται invitation letter η οχι για καθε περιπτωση κοπελας που ερχεται απο Αφρικη η αλλου! Εγω εχω την εντυπωση ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Εννοείται ότι χωρίς invitation letter δεν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα