theoritikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ότι λέει ο τίτλος. Έχετε βρει ποτέ σας κάτι ; Εγώ έχω μαζέψει από κάδο σκουπιδιών (απο δίπλα, όχι απο μέσα ) pc tower με λειτουργικό 500αρη sata σκληρό. Το tower είχε χρέπι χαρακτηριστικά, αλλά ο σκληρός ήταν καινούριος! Τον χρησιμοποιώ για αποθήκη και backup δεδομένων. Επίσης έχω γλυτώσει βιβλία και cd από την ανακύκλωση. Δεν μπορώ να βλέπω κόσμο να πετάει στα σκουπίδια βιβλία! Παίρνουν συγχώρεση μόνο αν πετάνε 50 shades of gray και twilight Για να προλάβω μερικούς, δεν μαζεύω οτιδήποτε μπιχλιάρικο βλέπω, ούτε κάνω βουτιές μέσα στους κάδους... 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μικρός, όταν λέω μικρός μέχρι και 1η γυμνασίου, είχα την τάση να πηγαίνω σε άχτιστα οικόπεδα με διάφορα πεταμένα αντικείμενα και να τα κοιτάω, βρύσες, τροχαλίες, βιντεοκασσέτες κτλ, μια φορά είχα πάρει μια τροχαλία. Αργότερα είχα βρει σε κάδο σκουπιδιών ένα μικρό μαύρο πινακάκι σε μέγεθος περίπου Α4 από αυτά που γράφουν με κιμωλία επάνω, πιθανόν θα το πέταξε κανένας 70-80αρης, πολύ παλιά στα σχολεία οι μαθητές πρέπει να χρησιμοποιούσαν τέτοια αντι για τετράδια. Βιβλία και εμένα δεν μ' αρέσει να βλέπω στα σκουπίδια, έχω μαζέψει 4 βιβλία που δεν μου είναι χρήσιμα μετά από καθάρισμα και συμμάζεμα που έκανα στο δωμάτιό μου, κοιτάω να βρω καμιά λέσχη βιβλίου να τους τα χαρίσω. 2
nickarmy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 εχω μαζέψει βιβλία μικυ μαους (μπορει καμια 50αρια) 2 κομοδίνα 1 συρταρωτό για ρούχα (σαν καινούργιο) 2 χαρτινες θήκες μεγάλες που μπαίνουν καλλυντικά απο φαρμακείο και τις μετέτρεψα σε stra wars .. (τις pic τις εχω στο diy threat ..) ξύλα κατι για να αναριχούνται τα φυτά παλέτες ένα γραφείο (έλλειπε το ενα πόδι αλλα και αυτό φτιάχτηκε με πατέντα 3
Δημοφιλής ανάρτηση saxos55 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Από κάδους: βιβλία πεταμένα δίπλα σε κάδους ανακύκλωσης (όχι όλα, όσα ήθελα φυσικά) Απ'το δρόμο: 32
forgotten Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 εχω μαζεψει ενα κασονι το οποιο χρησιμευσε για diy μπαουλο
zio10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πολλά και διάφορα! Πάντα ρίχνω μια ματιά αλλά προσπαθώ να κρατηθώ! 2
bluesattack Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Nαι,καποιος ειχε αφησει διπλα στο καδο ενα ωραιο καφε τζαμι τραπεζιου, επειδη ειχε σπασει σε μια γωνια .Το τσιμπησα το εκοψα και το εβαλα σε ενα δικο μου τραπεζακι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Στην Αμερική πολύ πάνε στα gamestop και παίρνουν παιχνίδια και μερικές φορές και demo μηχανήματα που πετάνε σε κάδους κοντά στα καταστήματα!!!!
Glikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Διάφορα πράγματα ανα καιρούς, όπως ένα ξύλινο μπαούλο το οποίο έβαψα/έφτιαξα, ένα κομμάτι από κορμό δένδρου το οποίο μετέτρεψα σε σκαμπό. κ.α.
L0k0p0k013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ενα ξύλινο σαν μπαρ το οποίο είχαν αφήσει επειδή έλειπε ενα ποδαρακι-ροδακι το οποίο και φτιάχτηκε και είναι χρησιμοτατο. Γενικα και ρούχα όταν δεν τα χρειάζομαι πάντα μπαίνουν σε μια κουτά και τα αφηνω απο έξω απο το σπίτι. Μια παροιμία λέει τα σκουπίδια κάποιου μπορεί να είναι ο θησαυρός ενός αλλού. Κρίμα που εμείς εδω δεν κάνουμε "παζάρια" με αχρείαστα πράγματα όπως στο America. 2
LiquidTroll Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 απο τον δρόμο έχω μαζεψει κανα δυο φορες τα κομμάτια μου , ήτανε μία που με είχε κερατώσει η Χρυσούλα , και η άλλλη δεν θυμαμαι τι ειχε γινει 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα