Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. οθονη 19αρα και gaming πυργο (το κουτι ηταν gaming, οχι το hardware. πανεμορφο με χερουλι για μεταφορα)

pentium iv με συμπαθητικα χαρακτηριστικα. κατεστραμμενη εγκατασταση windows που εκανε bootloop συνεχεια. προφανως δεν ηξεραν και το πεταξαν. περασα τα 7ρια και πηγαινε σφαιρα.

2. ρολόι Sector σφραγισμενο! πεταμενο διπλα απο τα σκουπιδια σε εναν θαμνο. αξιας 250 ευρω (συμφωνα με το amazon)

εκατσα 15 λεπτα διπλα οτι και καλα ειναι δικο μου αλλα περιμενα να δω μηπως οντως περασει κανενας ψαχνοντας το, τελικα το πηρα.

3. πριν 3 εβδομαδες βρηκα 12 τομους Μαθηματικων (ολοκληρωμενη σειρα) για την διδακτικη τους. οτι καλυτερο δωρο θα μπορουσε να μου τυχει.

4. διπλα απο το σπιτι μου ειχα βρει πολλες σακουλες με ξενα περιοδικα βιντεοπαιχνιδιων gamesmaster (και ημουν οντως συλλεκτης για παρα πολλα χρονια του συγκεκριμενου περιοδικου). εννοειται πως προστεθηκαν στην συλλογη μου.

γενικα εχω βρει απειρα πραγματα στον δρομο, και κινητα αξιας και λεφτα απειρες φορες. αλλα γενικά περπαταω παρα πολυ για αυτο και η τόση 'τυχη' (χονδρικα 140-170χλμ την εβδομαδα). παω το περασμενο Σαββατο σε ενα καταστημα με βιντεοπαιχνιδια να παρω ενα τιτλο που ειχαν στο site σαν αμεσα διαθεσιμο, τελικα ο τιτλος στο καταστημα δεν υπηρχε. ψιλοσπαστικα γιατι πηγα και με τα ποδια το οποιο ειναι μια ωρα να παω και αλλη τοση να γυρισω, βγαινω απο το καταστημα, να ενα 20ευρω πεσμενο εξω. περπατας, βρισκεις!

• Like 3
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μαζεψει διπλα απο τα σκουπιδια μια κουτα με βιβλια,dvd,κασσετες.

Στα dvd επεσε rip και  upload youtube και σε ορισμενες αλλες σελιδες...,

Στα βιβλια δεν ειχα την δυνατοτητα να τα σκαναρω οποτε εδωσα οσα ηταν σε καλη κατασταση σε ενα συλλογο για  χαριστικο παζαρι.Τα υπολοιπα ανακυκλωση.

Στις κασετες παλι δεν υπηρχε η δυνατοτητα για να τις μοιρασω διαδικτυακα οποτε οι περισσοτερες οδηγηθηκαν στα σκουπιδια με εξαιρεση 2-3 που κρατιουνται ακομα λογω περιεχομενου.

Δημοσ.

Εγώ έχω πολύ καιρό να βρω λεφτά στον δρόμο. Ούτε μονόλεπτα δεν βρίσκω πλέον :D

ισχύει πολύ οτι παλια του άλλου έπεφτε το 10λ και ουτε που έσκυβαν 

Δημοσ.

μακρινοι συγγενεις ειμαστε, η γιαγια μου οταν ειχανε βγει τα 10χίλιαρα, ειχε φερει ο παππους μου σπιτι και τα χε βαλει σε ενα βαζακι [κρυψιμο και καλα] και η γιαγια μου τα  βρηκε,τα θεωρησε πλαστα και τα πεταξε....

...και, πόσα χρόνια φυλακή έκανε ο παππούς σου, είπαμε;

• Like 5
Δημοσ.

Λεφτά εχω βρει και έχω χάσει αρκετές φορές στο δρόμο - υπάρχει μία ισορροπία.

Από αντικείμενα έχω μαζέψει κατά καιρούς διάφορα ενδιαφέροντα, πχ πρόσφατα κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πολύχρωμες κατσαρόλες, εξαιρετικές, τις οποίες τις έκανα γλάστρες και φαίνονται πολύ φίνες. Επίσης ένα καταπληκτικό σκαμπο πιάνου. Το χάηλαητ μου όμως ήταν πριν κάμποσα χρόνια στην Ελλάδα, είχα βρει μία ακέφαλη αντρική κούκλα βιτρίνας, την μάζεψα αμέσως και περπάτησα νομίζω αρκετά τετράγωνα με αυτη την πλαστική σαπίλα παραμάσχαλα. Το πλάνο ήταν να την κάνω λαμπατέρ, κάτι που δεν έγινε βέβαια ποτέ, ο ρόλος της παρέμεινε μέχρι το τέλος περιορισμένος στο να τρομάζει ανθρώπους. Οταν την πρωτοέβγαλα στο μπαλκόνι δε, την έντυσα με ένα μποξεράκι και κάτι κάλτσες και την έστησα έξω από την μπαλκονόπορτα της αδερφής μου... γενικά μου χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου - πετάχτηκε δυστυχώς ξανά στα σκουπίδια μετά από παράκληση του συντηρητή του ασανσέρ, την είχα αφήσει μετά από ένα πάρτι στην ταράτσα και πρέπει να ταράχτηκε αρκετά ο καημένος.

• Like 7
Δημοσ.

Για να προλάβω μερικούς, δεν μαζεύω οτιδήποτε μπιχλιάρικο βλέπω, ούτε κάνω βουτιές μέσα στους κάδους...

Εκλαψα μ'αυτο xDD

• Like 1
Δημοσ.

...και, πόσα χρόνια φυλακή έκανε ο παππούς σου, είπαμε;

με τοσες χριστοπαναγιες , αγιους, μανες πατερες, επεσε φωτια και τον εκαψε :P

[απ ολους τους γνωστους θεους :P ]

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλος ερωτας. Χθες κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... :P

Περιττό να σου πω πως ζηλεύω.. Και δε στο λέω έτσι απλά

στο λέω με φωνή Βασίλη Καρρά.

• Like 2
Δημοσ.

ένα κομοδίνο που με κατάλληλη φροντίδα έγινε τραπεζάκι μπαλκονιού, κι η θεία μου μια ολόκληρη τραπεζαρία fer forgé που όταν την πήγε για επιδιόρθωση ο τεχνικός δεν το πίστευε. Ήταν αξίας και με μια σκετικά φθηνή επισκευή έγινε πολυτελής τραπεζαρία κήπου. γενικότερα μπορείς να βρεις διαμάντια και, αν πιάνουν και τα χέρια σου, να αποκτήσεις με ελάχιστο κόστος ένα καλό έπιπλο/ διακοσμητικό.

• Like 2
Δημοσ.

ένα κομοδίνο που με κατάλληλη φροντίδα έγινε τραπεζάκι μπαλκονιού, κι η θεία μου μια ολόκληρη τραπεζαρία fer forgé που όταν την πήγε για επιδιόρθωση ο τεχνικός δεν το πίστευε. Ήταν αξίας και με μια σκετικά φθηνή επισκευή έγινε πολυτελής τραπεζαρία κήπου. γενικότερα μπορείς να βρεις διαμάντια και, αν πιάνουν και τα χέρια σου, να αποκτήσεις με ελάχιστο κόστος ένα καλό έπιπλο/ διακοσμητικό.

Αν έχεις χρόνο και είσαι τυχερός μπορείς να βρεις πολλά πράγματα ναι...το θέμα είναι ότι πλέον δεν μένει τίποτα γιατί είναι πολλοί που ψάχνουν. Πρώτοι αυτοί που ψάχνουν για μεταλλικά αντικείμενα, ό,τι καλό κι αν αφήσει κάποιος θα το προλάβουν αυτοί. :)

• Like 2
Δημοσ.

Πλεον ουτε παλέτες δεν αφηνουν ... Πριν 4-5 χρονια ειχε μαζεψει ο πατερας μου 3 παλετες που με καταλληλη διαμορφωση τις εκανε mini τραπεζακι - ή καρεκλα (αν δεν σε πιανει η μεση σου να σκυψεις τοσο χαμηλα :P ) Επισης αν δειτε αυτους που περνανε μετα το τελος της λαικης και μαζευουν τα κουτακια μπιρας-αναψυκτικου .. πιο παλια σπανια τους εβλεπα πλεον ειναι ψιλοστανταρ φατσες κιολας...

Δημοσ.

Δεν έχω μαζέψει αλλά τελικά χαίρομαι αυτούς που ψάχνουν τα σκουπίδια.

Πριν λίγους μήνες είχαμε 6 500άρικα (ναι αυτά τα μοβ) σε ένα φάκελο και πάνω σε μια γενική καθαριότητα τα πετάξαμε μαζί με σκουπίδια σε μπλε κάδο. Φυσικά το καταλάβαμε 3 ημέρες μετά! :shock:

*(όχι δεν κυκλοφορούν συνέχεια μοβ μέσα στο σπίτι, έτυχε απλά να υπάρχουν για μια πληρωμή που έπρεπε να γίνει!)

όχι ρε φίλε πίκρα... πάντως έκανες κάποιον ευτυχισμένο! (δεδομένου ότι τα βρήκε κάποιος και δεν πήγαν απευθείας ανακύκλωση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...