Προς το περιεχόμενο

PaF (Pay a Friend) - Eurobank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια νέα υπηρεσία με την mobile εφαρμογή της Eurobank.

Γενικά αναφέρει ότι δεν έχει χρεώσεις. Καταλαβαίνω ότι λειτουργεί σαν έμβασμα εντός της τράπεζας (που έτσι κι αλλιώς δεν είχε χρεώσεις).

Φαίνεται αρκετά έξυπνο. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Εδώ έχει λεπτομέρειες

www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1542&mid=468&lang=gr

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατόν κάποιος να χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόπο συναλλαγών και στις αγορές του. ;) Εφόσον,βέβαια οι περισσότερες επιχειρήσεις διαθέτουν σελίδα στο Facebook ή έστω, παρέχουν τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Από όσο έχω μάθει κάτι τέτοιο συμβαίνει ήδη, σε χώρες όπως η Σουηδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει την εφαρμογή ένας φίλος μου και μου έστειλε χρήματα εχθές κιόλας!

Μου ήρθε ένα sms ότι ο τάδε μου έστειλε χρήματα, το οποίο περιείχε ένα link.

Πάτησα στο link και πήγα σε μια σελίδα όπου έβαλα το IBAN του λογαριασμού μου μαζί με το ονοματεπώνυμο μου.

Και μετά από λίγο τσέκαρα τον λογαριασμό μου και μου είχαν μπει τα χρήματα.

Πολύ καλό και απλό......

Kαι το κυριότερο δεν χρεώθηκε ούτε ο φίλος μου αλλά ούτε κι εγώ!  :-D

Επεξ/σία από stratos15
  • Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Κάνω bump για να ρωτήσω κάτι.

Έχω λογαριασμό και paf Eurobank και πληρώνω ενοίκιο κάθε μήνα στην Alpha με κατάθεση σε κατάστημα.

Επειδή ο σπιτονοικοκύρης δεν έχει web banking, και δεν τον βλέπω να ασχολείται, είδα ότι αν επιχειρήσω paf πληρωμή σε μη κάτοχο στέλνει το sms με το λινκ για ΙΒΑΝ. 

Πιστεύετε είναι ΟΚ να δηλώνω κινητό δικό μου 2ο και να καταχωρίσω ΙΒΑΝ και ονοματεπώνυμο για να πληρώνω έτσι ακοπα το ενοίκιο?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, stratos_21 είπε

Καλημέρα,

Κάνω bump για να ρωτήσω κάτι.

Έχω λογαριασμό και paf Eurobank και πληρώνω ενοίκιο κάθε μήνα στην Alpha με κατάθεση σε κατάστημα.

Επειδή ο σπιτονοικοκύρης δεν έχει web banking, και δεν τον βλέπω να ασχολείται, είδα ότι αν επιχειρήσω paf πληρωμή σε μη κάτοχο στέλνει το sms με το λινκ για ΙΒΑΝ. 

Πιστεύετε είναι ΟΚ να δηλώνω κινητό δικό μου 2ο και να καταχωρίσω ΙΒΑΝ και ονοματεπώνυμο για να πληρώνω έτσι ακοπα το ενοίκιο?

Ναι μια χαρά δεν θα έχεις θέμα.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου στειλανε καποια χρηματα αλλα απο βιασυνη εσβησα το sms...😅

Επεξ/σία από imgema
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήνυμα στο e-Banking Αγαπητέ πελάτη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 02/03/2021 θα υπάρχει χρέωση στις συναλλαγές μέσω της υπηρεσίας PAF, που ξεπερνούν τα 30€. Πιο αναλυτικά, θα υπάρχει χρέωση 0,50€ για συναλλαγές PAF από 30€ έως 100€ και χρέωση 1,20€ για PAF συναλλαγές άνω των 100€. Οι PAF συναλλαγές έως και 30€ παραμένουν δωρεάν. Σας θυμίζουμε, ότι οι PAF συναλλαγές έχουν όριο 500 ευρώ ημερησίως και μεταφέρονται άμεσα μέσω της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS. Ευχαριστούμε πολύ, Η ομάδα της Eurobank

Επεξ/σία από adsl2+
Δημοσ.

έχε χάρη που η κυβέρνηση μας υποχρεώνει να χρησιμοποιούμε τις κάρτες τους για το αφορολόγητο. Τους έκανε τζάμπα μάγκες.

Αν δεν ήταν αυτό θα βλέπαμε πόσοι θα την κάνανε για N26 και τα λοιπά...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εν τελη ρε παιδια πως δουλευει δεν εχω καταλαβει. Λεει οτι ειναι για οποιαδηποτε τραπεζα. Αν εγω λοιπον στειλω λεφτα σε καποιον που δεν εχει eurobank πως θα τα παρει. 

Επισης αυτο με τη χρεωση που λετε ισχυει? Μεχρι και προσφατα διαβαζα πως ειναι δωρεαν

Δημοσ.
11 ώρες πριν, therock είπε

Εν τελη ρε παιδια πως δουλευει δεν εχω καταλαβει. Λεει οτι ειναι για οποιαδηποτε τραπεζα. Αν εγω λοιπον στειλω λεφτα σε καποιον που δεν εχει eurobank πως θα τα παρει. 

Επισης αυτο με τη χρεωση που λετε ισχυει? Μεχρι και προσφατα διαβαζα πως ειναι δωρεαν

Θα πρέπει και αυτός που θέλεις να στείλεις να έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη υπηρεσία της τράπεζας του. Μετά εσύ από την εφαρμογή επιλέγεις τον αριθμό κινητού, βάζεις ποσό και τα στέλνει. Με ένα μικρό τεστ μέχρι 30 δεν έχει χρέωση, αλλά σίγουρα κάπου έχει τις αναλυτικές χρεώσεις.

Προσωπικά έχω στείλει και λάβει πολλές φορές πάλι σε Eurobank και Alpha.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...