Unforgiven21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπερα εχω για τον υπολογιστή ενα σύστημα ηχου 5.1 kai to woofer απο το sub μαλλον κάηκε.. Κανει συνεχεια γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ.... Το αποσυνδεσα για μα εχω μονο τα ηχεία χωρις μπασο... Θελω να ρωτησω το woofer ειναι 4Ω 15WATT...ΑΝ ΠΆΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ WATT Θα εχω θεμα;; ;θα τα σηκωνει;; η περισσοτερα Ω;.... Πως πάει αυτο;
chipakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μπορείς να πάρεις περισσότερα Watt δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα . Τα Ωμ όμως να μην τα πειράξεις.
Runner25 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 το πιο πιθανο ειναι να παρεις ενεργο subwoofer αυτο εχει ενσωματμενο ενυσχιτη και παιζει οσο δυνατο και να ναι αν παρεις οντως τετοιο παρε οσα watt θελεις ;-)
Unforgiven21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Βρηκα ενα 4ω 40watt με 3 ευρω.... Θα κρατησει καθόλου;
Fubar.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πιό πιθανό θεωρώ να έχει καεί η έξοδος του ενισχυτή του woofer και όχι το ίδιο το woofer. Αν έχεις πολύμετρο μέτρα την αντίσταση του παλιού woofer. Αν αυτό που θα δείξει είναι κοντά στα ονομαστικά 4Ω, τότε κατα πάσα πιθανότητα δέν έχει χαλάσει αυτό.
Unforgiven21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αφού το συνδεω κ κάνει γκρρρρ.... Το εκανε ξαφνικα περισυ αυτο και ξεσυνδεσα το γουφερ κ εχω μονο τα ηχεια χωρις μπασο
Unforgiven21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παιδια μπορω να παρω ένα ηχειο να βαραει πολυ μπασο αλλα μα το συνδέσω στην εξοδο των ηχειων; ;;
Fubar.gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παιδια μπορω να παρω ένα ηχειο να βαραει πολυ μπασο αλλα μα το συνδέσω στην εξοδο των ηχειων; ;; Όχι, γιατι η "πληροφορία" του μπάσου πάει στην έξοδο για το μπάσο. Στην έξοδο των ηχείων πάνε μόνο οι πιό υψηλές συχνότητες. 2
Unforgiven21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καποια λυση χωρις ν αλλαξω εξοδο ενισχυτή;; γτ δεν βρισκω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα