Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω για τον υπολογιστή ενα σύστημα ηχου 5.1 kai to woofer απο το sub μαλλον κάηκε.. Κανει συνεχεια γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ.... Το αποσυνδεσα για μα εχω μονο τα ηχεία χωρις μπασο... Θελω να ρωτησω το woofer ειναι 4Ω 15WATT...ΑΝ ΠΆΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ WATT Θα εχω θεμα;; ;θα τα σηκωνει;; η περισσοτερα Ω;.... Πως πάει αυτο;

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις περισσότερα Watt δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα . Τα Ωμ όμως να μην τα πειράξεις.

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να παρεις ενεργο subwoofer αυτο εχει ενσωματμενο ενυσχιτη και παιζει οσο δυνατο και να ναι αν παρεις οντως τετοιο

παρε οσα watt θελεις ;-)

Δημοσ.

Πιό πιθανό θεωρώ να έχει καεί η έξοδος του ενισχυτή του woofer και όχι το ίδιο το woofer.

Αν έχεις πολύμετρο μέτρα την αντίσταση του παλιού woofer. Αν αυτό που θα δείξει είναι κοντά στα ονομαστικά 4Ω, τότε κατα πάσα πιθανότητα δέν έχει χαλάσει αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μπορω να παρω ένα ηχειο να βαραει πολυ μπασο αλλα μα το συνδέσω στην εξοδο των ηχειων; ;;

Όχι, γιατι η "πληροφορία" του μπάσου πάει στην έξοδο για το μπάσο. Στην έξοδο των ηχείων πάνε μόνο οι πιό υψηλές συχνότητες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...