Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τελικά χρησιμοποίησε κάποιος κάποια πλατφόρμα όπως το playerup για να πουλήσει τον clash of clans λογαριασμό του ώστε να μας πει κάποια εμπειρία; στις αγγελίες δεν είδα και πολύ ενδιαφέρον.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Για όποιον ενδιαφέρεται πουλώ λογαριασμό Clash of Clans και Clash Royale. Για λεπτομέρειες μπείτε στις αγγελίες μου. Οι τιμές
είναι φυσικά συζητήσιμες, δέχομαι λογικά παζάρια κι όχι ανταλλαγές.

• Confused 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς την διαδικασία για μεταφορά λογαριασμού clash of clans? έχω βρει να πουλήσω το account αλλά θέλουν μαζί και το email μου και αυτό είναι αδύνατον να το δώσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω και εγώ να δώσω καποια account στο clash royale , clash of clans , brawl stars πολύ καλά όλα αν ενδιαφέρεται κανείς περισσότερες πληροφορίες πείτε μου

Δημοσ.

αν έχεις μαξ λογαριασμό στο clash of clans ή σχεδόν μαξ (να μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα το πολύ) και μπορεις να δώσεις μαζί και το email που είναι περασμένος ο λογαριασμός ίσως μπορώ να σου βρω εγώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djmarios είπε

αν έχεις μαξ λογαριασμό στο clash of clans ή σχεδόν μαξ (να μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα το πολύ) και μπορεις να δώσεις μαζί και το email που είναι περασμένος ο λογαριασμός ίσως μπορώ να σου βρω εγώ 

Είναι th12 107 lvl 

BH8 

Είναι αρκετά rushed αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να τα ανεβάσω όσο πιο γρήγορα μπορώ και να το δώσω πολύ καλύτερο  , έχω πάρει το πρώτο pass που βγήκε 

1 ώρα πριν, djmarios είπε

Επίσης αν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για account clash royale 13 lvl και μερικά ακόμη 11,10,10,9 όλα challenger 3 εκτός το 13λβλ που είναι μάστερ 3

Δημοσ.

μόνο για μαξ13 ή παρά πολύ κοντά στο μαξ υπάρχει ζήτηση 

το μαξ 12 για πάει μαξ13 θέλει καθημερινή ασχολια για τουλάχιστον 1 χρόνο για να φτάσει στο μαξ13 αλλά στο διάστημα αυτό θα έχουν γίνει 2,3 update με αποτέλεσμα να μην φτάνεις με τίποτα στο μαξ λεβελ. εκτός αν πέσουν λεφτά φυσικά αλλά δεν συμφέρει έτσι 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, djmarios είπε

μόνο για μαξ13 ή παρά πολύ κοντά στο μαξ υπάρχει ζήτηση 

το μαξ 12 για πάει μαξ13 θέλει καθημερινή ασχολια για τουλάχιστον 1 χρόνο για να φτάσει στο μαξ13 αλλά στο διάστημα αυτό θα έχουν γίνει 2,3 update με αποτέλεσμα να μην φτάνεις με τίποτα στο μαξ λεβελ. εκτός αν πέσουν λεφτά φυσικά αλλά δεν συμφέρει έτσι 

Αν είναι 13 λβλ όχι όλες οι κάρτες Μαξ κάνα δυο μόνο πόσα πιάνει (leader σε legendary league clan ) 

Δημοσ.

Για την περιπτωση που βρεθει καποιος εδω λογω αναζητησης playerup.

Εχω αγορασει με μεσαζοντα αυτην την πλατφορμα και ολα οκ. Βασικα και σε θεμα που ειχα με τον λογαριασμο, μου εκαναν refund. Απο οτι καταλαβα, δεν δινουν απευθειας τα χρηματα στον πωλητη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Αν είναι 13 λβλ όχι όλες οι κάρτες Μαξ κάνα δυο μόνο πόσα πιάνει (leader σε legendary league clan ) 

μαξ13 από 400 έως και 1500 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, djmarios είπε

μαξ13 από 400 έως και 1500 

Και πού μπορώ να βάλω αγγελία ή κάτι ώστε να το δώσω;;

Θέλω 6κ xp και το μαξαρω θα γίνει γρήγορα 

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Και πού μπορώ να βάλω αγγελία ή κάτι ώστε να το δώσω;;

Θέλω 6κ xp και το μαξαρω θα γίνει γρήγορα 

στο playerup.com  αλλά θα πρέπει να δώσεις και το email μαζί με το λογαριασμό, από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει άλλος τρόπος. αν γνωρίζει κάτι παρά πάνω κάποιος ας μας πει 

Επεξ/σία από djmarios
  • Thanks 1
Δημοσ.

για το playerup.com μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος που έχει πουλήσει λογαριασμό? γιατί από ότι έχω καταλάβει το σαιτ είναι καλό για να αγοράσεις αλλά δύσκολο για να πουλήσεις. έχω ένα τύπο από New York που μου προτείνει να κάνουμε την συναλλαγή μέσω middleman από αυτό το σαιτ και φοβάμαι μην έχω πέσει σε απάτη 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα.. ενδιαφέρομαι και εγώ να πουλήσω τον λογαριασμό μου στο παιχνίδι.. είναι ενα μαξ 13αρι.. θελω καποιες πληροφοριες σχετικα με τιμές που παίζουν και τρόπους που μπορώ να το πουλήσω... π.χ ebay?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ βγάλει κ εγώ πωλητήριο 2 λογαριασμούς th11 th12 και μαζί μια Κλαν lvl11.για όποιον ενδιαφέρεται σε προσωπικό μνμ για φωτογραφίες κτλ.δεν είναι rushed bases και με μεγάλο lvl heroes.οι λογαριασμοί έχουν gems και μετάλλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...