Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

18 χρονια πριν και πριν η Αμπραμοβιτς γινει κουλ και γνωστη στη ελλαδα

Εδώ είμαστε :D

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δες κ εσυ οτι ενας την ειχε ανύπαρκτη ε;

Αν είχες λίγο φιλότιμο, θα εμβάθυνες στα καμουφλαρισμένα νοήματα και τα κρυμμένα μηνύματα που αγωνίζεται να μεταλαμπαδεύσει ο δημιουργός. Δε θα εξευτέλιζες τον καλλιτέχνη, μετρώντας το τυρογαριδάκι τού performer με το υποδεκάμετρο. Ο άνθρωπος καταθέτει την ψυχή του κι εσύ τον κάνεις να ψάχνει κρυψώνα να χαθεί από προσώπου γης...

...γιατί δηλαδής μανδάμ; Επειδής έπρεπε να καταθέσει την ψυχή του, περιστρέφοντας την ψ... του; Τι να έκανε; Να αρνιόταν το ρόλο λόγω φίφας και η καριέρα βουρ για τα σκουπίδια; Αμαρτία! 

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 2
Δημοσ.

θα σου φανεί περίεργη η σκέψη αλλα φαντάσου οι γυναίκες να είχαν πεοι και στο τέλος να έβγαινε το αιδοίο σαν προβοσκίδα 

το είχα δει στο avatar ή σε τσόντα παρόμοια,δε θυμάμαι αλλα ένωναν τις "προβοσκίδες" τους 

ontopic το θεωρώ τέχνη μιας κ θέλει τεχνική , αν κοπανάς πάνω κάτω τα @@ σου χωρίς να ξέρεις θα γίνουν ομελέτα , φορέστε ένα μεγάλο χαλαρό μποξεράκι κ ρίξτε ένα τρέξιμο να καταλάβετε τι σας λέω 

what

529a64e71605fb6361000428.jpg?w=261

• Like 2
Δημοσ.

Φοβερες ερμηνειες των ηθοποιων,καταπληκτικο σεναριο και σκηνοθεσια.
Μπραβο στους "καλλιτεχνες".
Αντε και στη sirina για παγκοσμια αναγνωριση.

Δημοσ.

Το δες κ εσυ οτι ενας την ειχε ανύπαρκτη ε;

Μικροσκοπική λεπτομέρεια (no pun intended), αλλά στο έμπειρο καλλιτεχνικό μάτι βαράει άσχημα. Ενώ βλέπεις μία καθολική και δυναμική κίνηση από σύσσωμο (κυριολεκτικά) τον θίασο, ένα μικρό σημείο μοιάζει προκλητικά ακίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

Μικροσκοπική λεπτομέρεια (no pun intended), αλλά στο έμπειρο καλλιτεχνικό μάτι βαράει άσχημα. Ενώ βλέπεις μία καθολική και δυναμική κίνηση από σύσσωμο (κυριολεκτικά) τον θίασο, ένα μικρό σημείο μοιάζει προκλητικά ακίνητο.

Βαρβαροι. Δεν εκτιμάτε το αρχαιοελληνικο στοιχειο της παραστασης. Ειδατε κανενα αρχαιοελληνικο αγαλμα να την εχει μεχρι το γονατο;

• Like 2
Δημοσ.

18 χρονια πριν και πριν η Αμπραμοβιτς γινει κουλ και γνωστη στη ελλαδα (πολυ πριν δλδ χωρισει με τον ετσι της στο Σινικο τοιχος που περπατουσαν αναποδα ο ενας απο τον αλλο) με παιρνει μια φιλη (που εγω ηθελα να πηδηξω ασχημα)  που μολις ειχε περασει στην καλων τεχνων να παμε σε μια διαδραστικη εκθεση, αυτη της εν λογω κυριας.

Η "γκαλερι" ηταν καπου πισω απο το μοναστηρακι στον πρωτο οροφο ενος πολυ παλιου σπιτιου. Μπαινουμε μεσα, τριμουνο ρωσσιδακι σερβακι δεν ξερω τι μας καλωσοριζει μας δινει ρομπες ζουρλομανδια (δεν τις δενει) και μαζι ενα χαρτι (2 σελιδες) με οδηγιες πως να χρησιμοποισουμε τα δωματια και το τι σημαινε καθε συσκευη. Πρωτο δωματιο 3 σεζ λονγκ και αντικρυστα 3 μετρονομοι να πηγαινοερχονται. Επρεπε να κατσεις στις σεζ και να κοιτας τους μετρονομους για περιπου 45 λεπτα.Στο 3λεπτο με επιασε νευρικο. Μετα επιασε νευρικο την γκομενα που ημουν μαζι.Αλλα μαλακες σας λεω νευρικο να εχουμε πατζαριασει να πονανε σαγονια και κολιακοι.

Τεσπα δευτερο δωματιο επρεπε να κεντραρουμε το σωμα μας πανω σε κατι μαγνητες για 15 λεπτα και καλα για να νιωσουμε την μαγνητικη δυναμη της γης στην ψυχη μας. Εγω ειχα πιαστει το γκομενακι το εκανε. Τριτο δωματιο, μια μπανιερα γεματη χαμομηλι. Επρεπε να γδυθεις τελειως και να μπεις μεσα εκει και να κατσεις για μιση ωρα. Δεν ειχε νερο μεσα μολνο χαμομηλι μεχρι πανω. Μεσα στην μπανιερα ηταν ηδη μια τυπισσα αλλη μια σερβα που αποδειχτηκε τετραμουνο τριαξονικο 3Δ οταν σηκωθηκε να βγει για να ντυθει. Η δικια μου ηθελε να το κανει αλλα ντρεποταν μην την δω και μου ζητησε να βγω απο το δωματιο μεχρι να γδυθει και να μπει στην μπανιερα. Ετσι και εγινε αλλα μολις περασε μιση ωρα και ηθελε να βγει καταφερα και ειδα λιγο βυζια!

Τελος ηταν ενα δωματιο με μια αλλη συσκευη που ανεβαινες πανω (γυμνος, εννοειται) και σε γυρνουσε γυρω γυρω, σαν αρχαιο βασανιστηριο ενα πραγμα μονο που απο πανω σου γυρνουσαν και κατι σφαιρες και επρεπε να τις κοιτας.

Εχω ακομη κρατησει τις 2 σελιδες με τισ οδηγιες καπου τις εχω καταχωνιασμενες.

Αλλα το νευρικο που περασα εκεινη τη μερα συν τις δυο σερβοπουλες συν τα ζιαβυ της φιλης μου δεν θα τα ξεζασω ποτε!

Αυτο φυσικα ηταν ολο τεχνη.  

χαχαχαχαχ...Πρέπει να γίνει ένα thread  που να λεμε τι μαλακίες έχουμε κάνει για γυναίκα!

• Like 1
Δημοσ.

Μια μαλακία και μισή κατ εμε. Τώρα αν έθιξα καναν ψευτοκουλτουριάρη χέστηκα. Αυτό έλειπε από τον Ελληναρά, μια τέτοια παράσταση. 

Κάθε χαζομάρα βαφτίζεται τέχνη. 

Το 99% των ατόμων που θα πάνε δεν έχουν ιδέα από τέχνη. Πεινασμένες γυναικούλες, ψωνισμένες φραγκάτες γριές των βορείων προαστείων, και κάγκουρες που απλά θέλουν να πάνε να γελάσουν.  Αλλά έτσι είναι ο Έλληνας, δώστου σκατά και θα τα βαφτίσει φαγητό. Καλό βράδυ.

ευτυχώς που δεν είσαι ρατσιστής...

Δημοσ.

καλά που δεν τράβηξαν καμιά  μαλάκια πάνω στη σκηνή 

http://www.theguardian.com/artanddesign/2013/nov/11/scrotum-top-10-shocking-performance-art

"The hidden masturbator

In his 1972 performance Seedbed, American artist Vito Acconci constructed a false floor in a New York art gallery and hid beneath it. Speakers relayed his voice into the gallery. As visitors walked over the wooden floor, they heard him murmuring sexual fantasies about them while masturbating, thereby evoking the paranoia of the Nixon era."
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...