Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης όταν αποκτας ότι θέλεις χωρίς κόπο παθαίνεις κατάθλιψη. 

Εγώ πάντως αν έπιανα το τζόκερ δε θα πάθαινα κατάθλιψη αλλά ανάληψη, σίγουρα πράγματα.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα άφηνα αυτό το γραφείο, θα αγόραζα ένα ισόγειο στο κέντρο, θα έπαιρνα και 2-3 άτομα (και μία γραμματέα θεά) για να κάνω τη δουλειά μου πιο εύκολη.

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να σταματήσω τη δουλειά.

Τη λατρεύω :)

Δημοσ.

Δεν θα άφηνα την δουλειά μου όμως θα ήμουν τελείως άνετος. Θα μίλαγα στον καθένα όπως θέλω και δεν θα με ένοιαζε να σε προσέξω τι θα πω σε ανωτέρους :P

Αν απολυόμουν μετά από αυτά θα ήθελα μια part time δουλειά σε κάτι που να με ευχαριστεί ή θα προσπαθούσα να κάνω κάτι από το σπίτι. Να μην κάνω τίποτα δεν νομίζω. Εξάλλου αν εσύ δεν δουλεύεις/κάθεσαι και όλοι οι φίλοι σου/γνωστοί σου δουλεύουν τότε δεν θα έχεις να κάνεις και πολλά. Πόση ώρα να λιώσεις σπίτι πια; :P

• Like 1
Δημοσ.

Η δουλειά φθείρει και γερνάει πρόωρα τον άνθρωπο και αυτό είναι αποδεδειγμένο 100%. Ειδικά μετά από μια ηλικία μειώνονται οι αντοχές.

Οσο καλή και αν είναι η δουλειά δεν αξίζει τον κόπο να διαπληκτίζεσαι, να μαλώνεις με πελάτες-συναδέλφους και να κουράζεσαι καθημερινά αν δεν το έχεις ανάγκη. Ειδικά την σημερινή εποχή με την κρίση που ο κόσμος πραγματικά έχει σαλτάρει.

Σε τελική ανάλυση,αν δεν είχα ανάγκη, θα δούλευα κάπου εθελοντικά για κάνα 4ωρο.

Δεν αντιλέγω βέβαια ότι είναι δύσκολο να περάσει η μέρα, αν π.χ όλοι οι φίλοι σου δουλεύουν. Υπάρχουν όμως άπειρα χομπι και δημιουργικές εργασίες που μπορεί να κάνει κάποιος για να γεμίσει τη μέρα του.

Δημοσ.

Η δουλειά φθείρει και γερνάει πρόωρα τον άνθρωπο και αυτό είναι αποδεδειγμένο 100%.

Το ίδιο και το νερό. Έρευνες δείχνουν ότι το 100% των ανθρώπων που πεθάνανε είχαν καταναλώσει νερό. Η συντριπτική πλειοψηφία εντός των τελευταίων 24 ωρών. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια δουλεια που δε σου αρεσει (80% ισως των περιπτωσεων)

φυσικα και κανει κακο.

Ετσι κι αλλιως αν βγαλεις τον υπνο στη δουλεια περνας τη μιση ζωη ισως και πιο πολυ

Αυτο που λενε οτι με τη δουλεια ξεχνιεσαι κιολας απο αλλα προβληματα ειναι λαθος

Το να ξεχναω τα προβληματα μου λογω αλλων της δουλειας που με οδηγει ?

Στο να μην επιλυω καταστασεις οι οποιες χρονιζουν και με βρισκουν αργοτερα σε πολυ χειροτερη μορφη

Επισης το να μενεις σε μια δουλεια που σιχαινεσαι μονο απο αναγκη ειναι κι αυτο τραγικο γιατι φθειρεσαι και κανεις κακο και στην οικογενεια σου και περνουν τα χρονια και μετα λες τι μαλακια εκανα που δεν εκανα κατι αλλο

Δημοσ.

Το ίδιο και το νερό. Έρευνες δείχνουν ότι το 100% των ανθρώπων που πεθάνανε είχαν καταναλώσει νερό. Η συντριπτική πλειοψηφία εντός των τελευταίων 24 ωρών. 

να προσέχεις γιατί και ο πολύς αυνανισμός φθείρει τον οργανισμό.

Δημοσ.

να προσέχεις γιατί και ο πολύς αυνανισμός φθείρει τον οργανισμό.

Εξυπακούεται αυτό ρε συ. Αφού για να αυνανιστείς πρέπει να δουλέψεις τους μυς

Δημοσ.

Εξυπακούεται αυτό ρε συ. Αφού για να αυνανιστείς πρέπει να δουλέψεις τους μυς

Χώρια ότι θα πιεις και νερό κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Δημοσ.

Χώρια ότι θα πιεις και νερό κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Το νερό είναι λαστ γιαρ

Πλέον οι άνδρες πίνουν γαλατάκι πρωτεϊνης. Σφίξιμο και ενέργεια στο μαξιμουμ

Δημοσ.

Ναί αλλά με ότι ωράριο ήθελα, όπως θα ήθελα, όποτε ήθελα και για όσο ήθελα. Μπόρει σήμερα να μου την έδινε και να ήθελα να πάω ένα ταξιδάκι ή να βγω με φίλους για μπύρες όλο το βράδυ ή απλά να μην είχα όρεξη. Εε θα σταματούσα επιτόπου και από αύριο πάλι...

Δημοσ.

Η αίσθηση του να μην είμαι χρήσιμος πουθενά θα με οδηγούσε τελικά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οπότε ακόμα και αν δεν το είχα ανάγκη, θα προσπαθούσα να κάνω κάτι παραγωγικό έστω και αν δεν είναι δουλειά, ή να προσφέρω κάτι κάπως. Επίσης πιστεύω ότι αν δεν νιώθουμε την υποχρέωση να κάνουμε κάτι, οι περισσότεροι απλά δε θα το κάνουμε. 

Δημοσ.

Πραγματικά, ειδικά τα τελευταία χρόνια οι εργοδότες θεωρούν πολύ χρήσιμους τους υπαλλήλους τους, κι αυτό αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά τους απέναντί των.

Σε καμία περίπτωση δε σκέφτονται (οι εργοδότες) ότι η ανεργία είναι τεράστια και ότι περιμένουν χιλιάδες να τους κάνουν πίπες για δουλειά.

Πρόσεχε την ποσότητα μπύρας που καταναλώνεις όταν ακούς το DSotM ο από πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...