xpapias Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Εστω οτι σε μια σχέση, μετά τον αρχικό ενθουσιασμό και αρκετο χρονο ωστε να ειστε βεβαιοι οτι βρηκατε τη συντροφο της ζωης σας, ανακαλυπτετε οτι το ταιρι σας εχει "αμαρτωλο" παρελθον. Πχ πολλές ή περίεργες σχεσεις. Θα μπορουσατε να το αποδεχθειτε; Πιστεύετε οτι καποιος μπορει πραγματικα να αλλαξει; Χαζο-ερώτηση ισως. Αλλα το σκεφτομουν οταν φιλος μου ελεγε οτι πολλες κοπελες αφου εζησαν οπως ηθελαν/οι συνθηκες τους επεβαλαν, εφτιαξαν τη ζωη τους, παντρευτηκαν και ανακαλυψαν πχ στην εγκυμοσυνη οτι εχουν καποιο αφροδισιο, "παρασημο" απο τον πολεμο. Κατι αντιστοιχο περασε απο το μυαλο μου και με τον τυπο (σε αλλο thread) που εμεινε αναπηρος οταν πηγε να κλεψει μια μηχανη. Αν και δε θα ηθελα να μπλεχτουμε σε περιπτωσεις ποινικου δικαιου. Ξερω δεν εχω αρκετη εμπνευση για να το διατυπωσω, αλλα δειξτε επιείκεια!
stavi Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 τι σχέση έχει ο τύπος που έμεινε ανάπηρος επειδή πήγε να κλέψει μια μηχανή με τον αλλη που εχει αφροδίσιο? επίσης μια ειναι η λύση... εξετάσεις δεν έχει σημασία τοσο με πόσους έχει πάει κάποιος.. σημασια έχει να εχει κάνει εξετάσεις μπορεί και με έναν να εχει πάει και να έχει κολλήσει το οτιδήποτε ακομα και θανατηφόρα ασθένεια. 4
xpapias Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Stavi πιανεις πουλια στον αέρα! Μην κολλας στα αφροδίσια - που τα χρησιμοποιησα για να δειξω εμμεσα αυτο που εννοω. Εννοώ αν θα μπορουσε πχ καποιος να παντρευτει μια κοπελα που παλιοτερα ηταν εκφυλη. Γιατι εχει πχ "αλλαξει". Χωρις παρεξηγηση ετσι!; 1
xpapias Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ειχε αμαρτωλο παρελθον γιατι ηταν κλεφτης. Αλλα καποιος που ειναι κλεφτης μπορεί να αλλαξει; Αλλαζει ο ανθρωπος; Αυτο θελω να πω. Αλλα εξηγω οτι καλυτερα να μην ξαναμπλεχτουμε με ποινικα αδικήματα. Υπαρχει πχ το αλλο θεμα για αυτα.
stavi Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Stavi πιανεις πουλια στον αέρα! Μην κολλας στα αφροδίσια - που τα χρησιμοποιησα για να δειξω εμμεσα αυτο που εννοω. Εννοώ αν θα μπορουσε πχ καποιος να παντρευτει μια κοπελα που παλιοτερα ηταν εκφυλη. Γιατι εχει πχ "αλλαξει". Χωρις παρεξηγηση ετσι!; επίσης τι σε νοιάζει εσένα με πόσους έχει πάει η άλλη; αν δε σε κολλήσει εσένα κάτι, δικό της θέμα ειναι τι έχει κάνει 4
Miracle Worker Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Λογικά, έχεις περισσότερες πιθανότητες να φας κέρατο/ χωρίσεις. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο που στην υπόλοιπη/ πραγματική δύση, που γενικά οι γυναίκες είναι πιο φιλελεύθερες, τα διαζύγιο είναι γύρω στο 50%. 4
stavi Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 αν θέλει η αλλη να χωρίσει καλά θα κάνει να χωρίσει
Glikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Πιστεύω ότι αν θέλει να σε χωρίσει η άλλη θα το κάνει, άσχετα αν έχει πάει με 1 ή με 101. Θεωρώ ότι μπορεί να αλλάξει αν έχει φτάσει σε σημείο να έχει ''χορτάσει'' και να έχει βρει τον σωστό άνθρωπο. Σπάνια ίσως, αλλά το θεωρώ πιθανό. Τώρα βέβαια αν έχει την πουτανιά μέσα της, so to speak, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Είναι στον άνθρωπο πιστεύω.
stavi Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 στο ζευγάρι που λες παπια που το ήξεραν οτι αυτη το κόλλησε σε αυτόν και όχι το αντίθετο; κι επίσης πρέπει να μας προσδιορίσεις λιγο τι εννοείς εκφυλη και τι αμαρτωλό παρελθόν; ποια έχει κατά την άποψη σου αμαρτωλό παρελθόν; (να υποθέσω οτι αυτο το σκ δεν έχεις έρθει ελλάδα και έχεις χρόνο για ινσόμνια)
Bspus Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Εστω οτι σε μια σχέση, μετά τον αρχικό ενθουσιασμό και αρκετο χρονο ωστε να ειστε βεβαιοι οτι βρηκατε τη συντροφο της ζωης σας, ανακαλυπτετε οτι το ταιρι σας εχει "αμαρτωλο" παρελθον. Πχ πολλές ή περίεργες σχεσεις. Θα μπορουσατε να το αποδεχθειτε; Πιστεύετε οτι καποιος μπορει πραγματικα να αλλαξει; Θεωρω οτι μπορει πραγματικα να αλλαξει, αλλα μονο αν αυτη η αλλαγη ερθει απο μονη της, χωρις να προσπαθησουν να την επιβαλλουν οι εξωτερικοι παραγοντες που αναφερεις. Δεν θεωρω κατακριτεο το να ειχε πολλες σχεσεις και δεν ξερω πως να ερμηνευσω το περιεργες. Απο ηθικολογικης αποψης δεν εχω προβλημα σε καμια περιπτωση. Τωρα το κατα ποσο η οποια αλλαγη που αναφερεις ειναι πραγματικη και το ποιους ενδοιασμους θα μπορουσε να μου προκαλει η παλαιοτερη ζωη της ειναι δυσκολο να απαντηθει γενικα. Με πιο συγκεκριμενα παραδειγματα κατα περιπτωση ισως και μονο. 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Εγω νομιζω οτι οι ανθρωποι που εζησαν εντονα την ζωη τους ερωτικα ειναι πιο ετοιμοι και συνειδητοποιημενοι οταν ριξουν αγκυρα σε καποιον ανθρωπο..Τωρα οσον αφορα τα αφροσιδια αμα ο αλλος ειναι γκαου και πηγαινει ελευθερα οπου βρει αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο που ονομαζεται μαλακια στον εγκεφαλο και δεν εχει να κανει με την ηθικη. Δεν πολυκαταλαβα το θεμα σου δεν ξερω αν σε καλυψε και η απαντηση μου 3
idomeneas7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν διαγράφεται αλλά δεν σε εμποδίζει και να σε αποδεχτεί κάποιος για το ποιός είσαι άσχετα με το ποιός ήσουν. 'Ολοι λίγο πολύ κάναμε διάφορα. Δε λέω παραδείγματα, αρκετά ρεζίλι έχω γίνει. 2
insomnia888 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Αφού τις πολλές και περίεργες σχέσεις τις είχε πριν γνωρίσει εσένα, τί σημασία έχει? Μήπως να κάνει και παρθενορραφη? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα